DOMNILOR,
AVETI AICI O PREZENTARE PERFECTA . MAI MULT NU AM CE SA STORC DIN ACEST FOARTE SCURT SI EXTRAORDINAR DE UTIL VIDEO CU GRAFICE – PERFECT APLICABILE SI IN ROMANIA CHIAR DACA EXISTA O OARECARE MARJA VARIABILA :
INSTITUTUL ROBERT KOCH DIN GERMANIA ARE PE SITUL LUI DECLARATIA CA MEREU REZULTATELE POZITIVE IN CAZUL CORONA AU FOST FOARTE EXAGERATE DATORITA MASURATORILO CU APARATURA INADECVATA . DECI IN ROMANIA ESTE DEBANDADA CU „NOILE FOCARE” DECLARATE,  INTRUCAT  E ABSOLUT SIGUR CA SI IN ROMANIA , CA PESTE TOT SI DE ZECE ANI DE CORONA , A INTERVENIT DEJA DUPA O LUNA DOUA TREI MAXIMUM, IMUNITATEA DE TURMA !
NU SCAPATI FILMUL SI EXPLICATIILE ACESTEA CA SA IASA ROMANII LA PROTEST ! POSIBIL TOT PE 29  ! DECE NU ?

Cel mai amplu studiu de statistici arata ca nu te mai poti contamina in Germania , ne explica Dr Bodo Schiffmann. Tot el ne explica, in urma consultarii graficelor pe care ni le prezinta si noua in acest film, grafice usor de urmarit fara nicio traducere, ne explica concluzia sa care, adaugam noi ,  este  ferm sustinuta si de cei mai mari specialisti ai Germaniei , USA sau ai Frantei, in boli de plamani, imunologi virusologi boli infectioase, etc, precum Dr Wolfgang Wodarg sau Prof Univ Hendrick Streeck sau in Franta de Prof Univ Didier Raoult ,  si multi , multi alti mari specialisti de o viata,  care  declara ferm ca nu va mai exista un al doilea val de molima de gripa intrucat in niciun an nu a existat un al doilea val al aceluiasi virus corona deoarece  virusii corona revin de zece ani mereu modificati, mereu sub forme noi, anual. Fapt pentru care un vaccin anual anticorona nu s-a facut niciodata : ar fi absurd.

El repeta: pandemia s-a terminat in Germania!

 
Dr. Bodo Schiffmann a facut acest video sustinut de demonstratia grafica pe care o vedeti, spre a chema toata lumea in strada mai ales la Berlin, unde va fi si el prezent si unde pe 1 August a inceput deja sub apelul  sau,  eliberarea Germaniei de sub dictatura  masurilor disproportionate anticorona,  eliberare inceputa   cu demonstratia de protest din centrul Berlinului unde s-au adunat de 1 August 1.300.000 de protestatari fara masti .
Pe 29 August dr Bodo Schiffmann chiama lumea la Berlin sa iasa din nou cat de multi in strada la protest contra oricaror masuri de protectie: masti , carantina etc – caci asa cum arata graficele, pandemia s-a terminat !
Noi banuim ca valul doi corona nu va exista nici in Romania din aceleasi motive explicate mai sus in cazul Germaniei deoarece sistematic in cazul molimelor corona, intervine imunitatea de turma. Deci  atunci cand cca 50-60% din populatie este imunizata( fara sa stie caci majoritatea sunt asimptomatici ) , nici nu mai poate fi vorba de vaccinare, cum explica in videouri recente si prof univ Hendrick Streeck etc.
Aici aveti demonstratia specialistilor pe baza de grafice ca molima corona a scazut sub orice posibilitate de val nr 2.
Si ca :
 
ORICE CONTAMINARE IN MASA DEVINE IMPOSIBILA .
PRECIS CA IN ROMANIA ESTE LA FEL – NU AU EXISTAT VALURI NR 2 NICIODATA NICAIERI IN CAZUL CORONA.

„Größte Feldstudie beweist, dass man sich nicht mehr anstecken kann” von Bodo Schiffmann