Dupa articolul publicat ptr prima oara 12. 05.2013 in National Journal scris de comitetul de redactie.
„Elie Wiesel :

demascarea starului minciunilor Holocaustului”

Aparitie de carte noua in limba germana:(Aici puteti comanda cartea; merita vazuta si coperta:http://globalfire.tv/nj/13de/juden/enttarnung_des_hololuegenstars.htm)
Odata cu demascarea celui mai celebru si mai josnic mincinos din istoria mondiala , cele 6.000.000 de victime ale povestii Holocaustului au fost definitiv scufundate pe plan intelectual.
Cu ocazia celei de a zecea „Comemorari a Holocaustului”, in Italia, Elie Wiesel , laureat al Premiului Nobel 1986,a fost consacrat de Gianfranco Fini,( in fata Camerei reprezentantilor guvernului italian, pe 27 ianuarie 2010) ca fiind ” cel mai reprezentativ dintre martorii in viata al atrocitatilor Shoa”.
Elie Wiesel, dr Honoris Causa, consilier prezidential si preot autonumit si autouns al religiei Holocaustului, a fost deci declarat in 1986 , cu ocazia conferirii Premiului Nobel pentru pace, ca fiind „o incarnare vie a memoriei Shoah”86 de reprezentanti ai Bundestagului l-au propus pentru Premiul Nobel, in numele „meritelor sale pentru reconcilierea intre iudei si germani”. In toata aceasta concoctie, n-a deranjat pe nimeni catusi de putin faptul ca Elie Wiesel, numai cu 4 ani mai inainte, asmutise omenirea la ura vesnica pe nemti (asmutire de care nu s-a disociat niciodata): „Fiecare iudeu trebuie sa instaleze in existenta lui o zona a urii. A unei uri sanatoase si puternice contra tot ce personifica germanul si fata de tot ce este propriu germanului„(pg 121, Veritas Wiesel-Buch) Ca romani , sa nu uitam ca in prima lui prelegere intr-o aula de drept, prima oara cd a revenit in Romania in mod public, a urlat, prin microfonul aulei, si la radio, de unde l-am auzit in direct din Bucuresti, impuindu-ne urechile cu vasnicul lui matracaj: ..”.Va vom marginaliza, va vom izola de toata lumeaaaa!” daca nu facem ce zice el, sau chiar daca facem.)
Cei ce i-au conferit premiul Nobel acestui personaj, au murdarit ceea ce a fost, odata de demult, nobilul tron al realitatii demonstrate stiintific(pentru care se conferea altadata acest premiu Nobel pe merit!), prin faptul ca au pus pe tron acest mincinos murdar. Aceastacinstire injositoare pentru societate, constituie inca un semn al decaderii societatii noastre atat de mutilate si de pangarite.
Da ,uratorul de profesie este Dr Honoris Causa a mai multor universitati din lumea intreaga si i s-au conferit medalii si distinctii gen:’ Medalia de aur a Congresului American’, precum si ‘Medalia Libertatii’ , care constituie cea mai inalta onoare acordata civililor in USA.
Pe 29 aprilie 2013 s-a celebrat in Washington a 20-a aniversare a Muzeului Holocaustului.(Spuneti-i lui Sova, ca sa stie ce a pierdut, ca el crede in holo! Si tradatorului Dusa, care le-a predat arhivele militare ale tarii Romania, fara sa le copieze multiplu, in prealabil: ca sa poata Wiesel sa confiste tot ce -si doreste un escroc si haita lui, pentru a cere despagubiri acolo unde n-a existat holo, pe veci de acum incolo, cum face in Germania.) Vorbitorul principal in Washington, a fost din nou, INTEMEIETORUL ACESTUI MUZEU, STARUL MINCIUNILOR : ELIE WIESEL!
El fu flancat de personalitati marcante à la ex-presedintele USA Bill Clinton, care a onorat astfel ” incarnarea vie a memoriei Shoah”, Elie Wiesel. Si ministrul aparaii Germaniei(sau dezapararii?), Thomas de Mézière, CDU, a fost tras si implicat in sarbatoarea minciunii, cu aceasta ocazie, raporteaza ziarele cu multa importanta (ex.taz.de, Berlin, 30.04.2013), pe o ploaie torentiala, plimbandu-se intre corturi, lovindu-se: presa de presedinti si invers, si mai ales de seful Wiesel care nu mai contenea pe ploaie, cu matracajul lui de inalt preot al religiei holo. .
Din 1958 s-au vandut peste 10 milioane exemplare ale cartii sale „Noaptea”, prefatata de François Mauriac,(franzuzeste : „La Nuit”, Diskus /Avon Books, New York 1969). In aceasta carte,(furata de la alt autor), o” prima productie” a lui, Wiesel s-a decis pentru „minciuna focului”.Aceasta minciuna este la fel de veche ca si propaganda de razboi sau cea de ura seculara ( ea apare in religia si scrierile iudaice, ca si profetiile de 6.000000 de morti ce va sa vie, deci cu fff mult inainte si de primul razboi mondial.) .
Wiesel sustine in aceasta carte ca la Auschwitz au existat o groapa care ardea adulti si o groapa care ardea copiiEl scrie: „Nu departe de noi izbucneau flacarile dintr-o groapa, flacari infernale. Se ardea ceva. Un camion s-a oprit la groapa si a adus o incarcatura – copii mici, bebei! Da ,am vazut-o cu proprii mei ochi ……..Acesti copii in flacari. Sa fie de mirare ca dupa aia n-am mai putut dormi ? Somnul mi-a pierit din ochi ( pg.42).Ceva mai departe era o alta groapa cu flacari infernale, unde victimele mureau in flacari de o moarte lenta(pg 43).
Astazi nu mai exista nici macar un singur istoric care se respecta, respectand adevarul, care sa indrazneasca sa sustina ca evreii au fost arsi de vii. Miturile despre electrocutare au disparut de asemeni. In ce priveste gazarea,ea se peroreaza in continuare, dar cand profesorul Robert Faurisson cere iudeilor sa-i numeasca macar o singura persoana gazata, nimeni nu-i in stare s-o faca! Iar la Auschwitz, in tot cazul toata lumea a acceptat adevarul gol si perfect demonstrat si cunoscut: gaurile prin care chipurile era introdus gazul in camerele de dus, au fost adaugate de polonezi dupa razboi. Fapt cunoscut si de orice iudeu care cat de cat s-a documentat, nu doar de analistii seriosi.
Wiesel, zionistul automarturisit,si autonumitul supravietuitor al Auschwitzului,este in continuare coplesit cu onoruri si sarbatorit ca celebritate pe tot mapamondul, deoarece prin „marturisirea propriei experiente la Auschwitz” el are tupeul sa sustina ca el lupta contra „intolerantei , nedreptatii si impotriva uitarii holocaustului”.

Numai ca Wiesel n-a fost nici-odata la Auschwitz.

Sfasietoarele-de-inimi-ale-lui-povesti, nu sunt altceva decat MINCIUNI!
Elie Wiesel a scris carti si a tinut prelegeri despre suferintele lui din lagarul de concentrare Auschwitz , in care, s-a demonstrat ca el nu a fost nici-odata inchis.Conform documentelor expuse la vedere de catre Muzeul Holocaustului de la Auschwitz -Birkenau , numarul A-7713 nu-i apartinea lui Elie Wiesel, ci lui Lazar Wiesel. Deci Elie Wiesel i-a furat identitatea acestui detinut si extorcheaza de zeci de ani , milioane de cititori de bani cu minciunile. Si cartea lui „Noaptea” e furata, sustine cel ce l-a dat in judecata pentru acest lucru – Robert Faurisson comenteaza procesul – (cautati-l in arhivele lui , pe blogul lui, ca merita) .
Lazar Wiesel era cu 15 ani mai tanar decat Elie Wiesel si era amic cu detinutul Nikolaus Gruner care-si aminteste foarte bine de Lazar.

Din acest motiv Wiesel nu are numar de inregistrare pe bratul stang, tatuat,

asa cum aveau detinutii de la Auschwitz.Contrar tuturor juramintelor sale interminabile, ca a facut Auschwitzul.
Cu demascarea celui mai celebru si mai abject mincinos din istoria omenirii, s-a scufundat definitiv si mitul celor 6.000.000 de victime ale Holocaustului , din punct de vedere intelectual.
Se pune intrebarea, atunci cand acest institut , INTEMEIAT DE UN IMPOSTOR, INSTITUT FRAUDULOS , PLIN DE POZE FALSIFICATE despre care urla in cor atatia profesionisti in arta descifrarii falsurilor, vine in Romania si cere, fie sa pipaie arhivele neasigurate prin inregistrare prealabila, ale armatei Romaniei (stim ca fara arhive o tara nu exista, de la cei mai mari istorici ai lumii, ca si de la ai nostri , gen Iorga sau Gheorghe Buzatu, care ne-o repeta in desperare pana l-a chemat Dumnezeu in odihna lui cea sfanta), noi ce zicem? Nimic?
Sau cand sub titlu guvernamental si impins de la spate de iudeul impostor-Ponta-prim- ministru-plagiator-de-doctorat ,DICTAND si INSTAURAND BLOCAREA demersului de a-l declara pe MARTIRUL CRESTIN VALERIU GAFENCU, LA EL IN TARAAAA, CETATEAN DE ONOARE AL ROMANIEI, iar antena 3, cu Radu Tudor si Longhin, sunt loviti de mari ezitari sa-l numeasca pe escrocul Wiesel pe numele sau de escroc, noi ce facem? Nimic?
Si daca ei se vaita , ca vai ,sa avem intelegere caci ” au suferit si ei(iudeii) atataaaaaaa” – deci cand antena3 ne cere sa-l iertam pe Wiesel ca-i escroc si sa -l contrazicem doar in sotto voce pe acest bogatan , ca altfel ne trezim in sant , noi si ei doi,Tudor si Longin, impreuna cu goii prosti din Romania noastra ce o iubim de nu mai putem, daca contrazicem fara temenele acest vanator de dolarei repejori, caci de suferit , n-au suferit decat iudeii, conform lui Wiesel, care a refuzat categoric sa-i recunoasca lui Gafencu adevarata lui statura de sfant, si de ” cetatean de onoare al Romaniei”…..
Noi ce facem, nimic?
Mie mi-ajunge Gafencu intre sfinti sfintit de biserica mea – zau ca n-am nevoie de cetatenia de onoare acordata de Ponta-Wiesel-Base!
N-am nevoie de cetatenia lor de onoare, data cu aprobarea cui, la capitolul onoare: a IMPOSTORULUI Ponta si IMPOSTORULUI Wiesel si IMPOSTORULUI Basescu?
Ca l-a declarat pe Gafencu, Steinhardt – un evreu cu suflet nobil – „sfantul inchisorilor”, este minunat.
Dar ca Gafencu si-a meritat acest nume inmiit, printre altele , o spune si faptul ca si-a dat singura penicilina ce o avea, evreului Wurmbrandt – care azi nu vorbeste numai frumos despre romani, dupa cum subliniaza legionarii care-l cunosc bine, si conform carora, Wurmbrandt nu merita ultima penicilina a lui Gafencu, care, si mai bolnav decat iudeul Wurmbrandt,a si murit imediat dupa ce i-a dat viata evreului in loc sa se ingrijeasca pe sine.
Pentru faptul ca doi evrei ii dau girul lui Gafencu, Wurmbrandt pentru penicilina si Steinhardt cu denumirea de „sfant al inchisorilor”, pe care a initiat-o el, considera antena3 ca Gafencu merita aprecierea si IERTAREA lui Wiesel!
Auziti criterii pentru care legionarul are dreptul sa existe , conform antenei3, in propria lui tara de crestini!
Ba chiar sustin Longin si Radu Tudor: „Cerem ‘Institutului’, intelegere!”
Care „institut”, intrebam noi, adunatura de mincinosi cu poze false si cu minciuni bagate pe gatul tarilor, cu forta?
Si ‘Intelegere’, pentru ce, intrebam noi??? – pentru legionari ca sa se roage Domnului si sa-i ajute pe cei obiditi, cum faceau legionarii in mod organizat , in Romania, sub disciplina legionara???
Uluiti, de parca nu-l cunosteau deloc pe escrocul Wiesel (‘nevastuica’ e traducerea din germana a acestui nume de familie, care deci semnifica un animal de prada, care-si schimba blana anual !!!), Tudor si Longin se prefac ca nu-l inteleg pe Wiesel.
Milioanele de romani exterminati de iudeo-bolsevici in inchisori si deportari , nu-s mentionati de cei doi vorbitori,ca ucisi de iudeii bolsevici ci doar de „comunisti” , caci mortii romanilor sunt oricum mizilic pe langa religia marelui si incomparabilului holo din mintea unui Wiesel, lasat in fapt necorectat de antena 3 , prin lipsa mentiunii definitiei exprese a faptului ca comunismul si ucigasii lui erau un produs iudaic purrr, iar Wiesel n-are de dat lectii nimanui la capitolul fanatism si sanguinitate salbateca exercitata de evreii primitivi ai bolsevismului, asupra oamenilor nevinovati de pe lumea asta!!!.
Zice Radu Tudor in incheierea emisiunii catre „respectabilul Institut Elie Wiesel„,( asa cum il numeste efectiv Radu Tudor pe care , da, l-am citat aici sus, cu exactitate, si-l citez in continuare:
„AM RESPECT NECONDITIONAT ptr. VICTIMELE HOLOCAUSTULUI, respectati-ne si noua martirii nostri!”, grai baiatul de serviciu al antenei3.
Dar noi rationam aici elementar:
Sa ai „RESPECT NECONDITIONAT„, cum declari matale, PENTRU IMPOSTURA , inseamna sa DISPRETUIESTI SUFERINTA NEAMULUI ROMANESC, RADU TUDOR!!!
Acest post TV, antena3, care intinde cearceafuri interminabile cu pretentii de patriotism, facand in fapt, doar un circ patriotard , stegaro- flamuros , oare are vreun sentiment pentru romani, cu adevarat, odata ce nu pune stop imposturii lui Wiesel?
Caci s-au tot miorlait in Duminica asta, de rasul lumii, Tudorica si Longina , miorlaindu-se deci in fata ecranelor, ca n-a avut Wiesel clementa cu goii astia prosti, ca macar atata sa-i fi recunoscut lui Gafencu ca n-avea nimeni dreptul sa-i blocheze titlul de cetatean de onoare – sa fi vazut temeneaua lui Tudor si lui Longin in fata megaescrocului din spatele ecranelor, ca ti se facea rau!
Temenele degeaba facute, caci Wiesel nu a admis nici in ruptul capului onorarea sfantului inchisorilor romanilor, Valeriu Gafencu, de catre romani, in propria lor tara, Romania!

Asta iudeu ambitios, nu?

Asta „iudeu”, ce poarta

„RESPECTUL NECONDITIONAT”, pe frunte, conferit de Radu Tudor si antena lui !
Carolina