anonim
273 aprobate

inamiculsistemului@gmail.com
86.127.76.9

 

 

Mircea Geoana : ,,Mircea Geoană: Cu 75% din forţele ruse blocate în Ucraina, nu anticipăm riscuri la adresa securităţii statelor aliate”
Wikipedia : ,,Pe la 2017, armata era alcătuită din 1 milion de militari activi, fiind a cincea din lume.[144] Mai sunt și încă 2,5 milioane de rezerviști, numărul total de trupe în rezervă fiind probabil de circa 20 de milioane.[145] Serviciul militar este obligatoriu pentru bărbații cu vârste între 18–27 și durează un an.[98]”
Pentagon : Rusia a comasat 150000 de militari …. https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-25394238
Concluzie :
Rusia a trimis in Ucraina trupe de rezervisti fara nici o experienta militara cu scopul de a consuma efectivele ucrainienilor intr-un razboi psihologic foarte inteligent. Manevra a mers perfect si ucrainienii si-au consumat tehnica pe someri si pe muncitori din zonele sarace ale Rusiei in timp ce baza armatei ruse asteapta in linste terminarea primei etape. Dovada in sine e stapanirea de sine a lui Putin care a spus sec ca totul merge comform planurilor….
Dupa prima etapa , etapa rezervistilor, urmeaza etapa profesionistilor in care toti cei localizati sunt eliminati. In prima etapa armata ucrainiana si-a dezvaluit pozitiile si traseele prin care sunt alimentati cu armament american…
NATO a pierdut din start razboiul din Ucraina si asista la arestarea spionilor de catre FSB…. Ce nu se spune : pe ideea contrainformatiilor sovietice din anii 50 o cartita CIA intai e intoxicata cu dosare si cu acte false si de abia dupa aia era arestata si executata- cunosc cazuri din anii ’50.
https://www.digi24.ro/stiri/externe/mircea-geoana-cu-75-din-fortele-ruse-blocate-in-ucraina-nu-anticipam-riscuri-la-adresa-securitatii-statelor-aliate-1874367?fbclid=IwAR33xVZvGdCcl6z_rptAXSlEvf65ifOnMsmENzad2z6JPehHdZJ5C2278MM

*
NR – Nu cred că a fost o idee bună să începi războiul cu militari neinstruiți ca lumea. Nu cred că se va lungi războiul, Putin sustine că rușii sunt frați cu ucrainenii, că sunt același neam. Nu va fi un război de uzură, cu mulți civili victime.