SI ACUM TRAGETI O PARTIDA DE RAS CU LOUIS LAURENT, care da un detaliu cheie al acestui canular, DETALIU CHEIE aparut datorita fotografierii neprevazute de organizatorii ‘GUVERNAMENTALI’ ai “masacrului”, detaliu pe care avocatul il da, in articolul lui, scos de pe internet la cererea ‘killerilor’(intitulat “Musée Juif de Bruxelles: attentat antisémite ou superchérie d’Etat?”) si publicat de el “inainte ca mediile si autoritatile sa nu-l deformeze” , si care suna precum urmeaza :
“Sambata, 24 mai 2014 (in ajunul alegerilor federale, regionale si europene din Belgia), in cartierul Sablon , din centrul Bruxelului, pe un soare de plumb, o Audi A6 neagra, inmatriculata 9-AAA-130, se imobilizeaza in parcare dubla la adresa 21, Rue de Minime. Un barbat iese de pe locul pasagerului, transportand doua rucsacuri. Abea intrat in Muzeul evreiesc din Bruxelles, omul scoate din sac o arma si trage in vizitatori. Conform autoritatilor , trei personae au murit pe loc, o a 4-a, va deceda la spital cateva zile mai tarziu.
Ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, ‘ucigasul’ se suie din nou in Audi si fuge. Din intamplare , un martor fotografiaza placa de inmatriculare.
Putin timp dupa tragedie , strazile sunt blocate de prezenta politiei. Toate mediile sunt prezente, la fel si politicarzii: Didier Reynders, Joelle Milquet, Elio di Rupo(ministrul pedofil inregistrat si demonstrat ca atare de politie, dar de neclintit din jobul in care sta intepenit), Olivier Maingain, Yvan Mayeur, Viviane Teitelbaum, Annemie Turtleboom……Recuperarea politica a unui astfel de eveniment este un mare chilipir pentru vanatorii de imagine. In tot cazul , alegatorul care nu stie cu cine sa voteze in ajunul alegerilor, va aprecia considerabil si fara dubii bravura si curajul acestor soldati ai libertatii, in cautare de legimitate…”, remarca Laurent ironic.
Este in acest 24 mai ca Belgia descopera un supererou …pe Superdidier (Reynders) – fost ministru dezastruos de finante devenit ministru al afacerilor externe, la momentul crimei – era clar ca externele erau cel mai bine plasate sa fie alaturi de Izrael “la greu”, mai ales ca a urmat asaltul criminal al Izraelului asupra civililor din Gaza, asalt ce trebuia motivat si pe plan international cu demonstratii ca antisemitismul exista si este in crestere!!! ……
Pe seara , Superdidier impreuna cu toata echipa lui de eroi, sunt descoperiti de cativa membri ai organizatiei lui Laurent Louis, DEBOUT LES BELGES, la un foarte chic restaurant din cartierul Ixelles al Bruxelului – “Cosé-Cosi”!
“Ce sa faci, violenta increteste apetitul”, remarca Laurent Louis in articolul sau.
Poanta este insa ca apetitul este si blocat de adevar, cand acesta se descopera intrucat acel Audi A6 constituie o masina utilizata de serviciile oficiale belgiene, explica Laurent Louis mai departe: de exemplu, Presedintele Camerei (deputatilor) dispune de un Audi cu inmatricularea citata mai sus.
Concluzia: masina care a adus si a ajutat “tintasul’ de la muzeu, sa traga si sa dispara, a fost o masina oficiala (inregistrata de un martor).
Pe 21 mai acea masina fusese reperata si fotografiata intr-un convoi official – Louis Laurent oferea fotografii in articolul lui: ERA NORMAL CA ARTICOLUL LUI SA FIE INTERZIS PE INTERNET!
Avea si fotografii! Atat cu ketchup pe podelele unde zaceau victim cu carnatie de oameni vii , nu de oameni morti, cu un lichid prea inchegat in jurul lor, sip rea putin, ca sa poata fi sange, cat si cu masina guvernamentala folosita de politruci in acest simulacru menit sa –si faca reclama pentru alegeri, fiind “alaturi de “victimele” izraelite(vedeti cei doi asociati ai mossadului in adresa indicate de mine la comentariul meu anterior) si identificandu-se cu suferinta lor”.
Din fericire, neprevazutul a schimbat mereu istoria, dejucand minciunile, la modul absolut!
Trageti va rog frumos o partida de ras cu Laurent Louis si cu amicul lui, neinfricatul Dieudonné, care fac la Quenelle impreuna ,ca sa uneasca omenirea impotriva sistemului fascist de minciuni, care oprima toata planeta actualmente: NU , LA QUENELLE NU ESTE SALUT FASCIST CI ANTIFASCIST!
Il fac si diplomatii americani etc. Nici vorba de fascism!!!

Laurent Louis et Dieudonné: https://www.google.be/search?q=laurent+louis+et+dieudonn%C3%A9&espv=2&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=LsfoU4vcMJDb7Abwg4H4DQ&ved=0CEEQsAQ&biw=1600&bih=775

 

Nota Redacției. Text primit de la dna CAROLINA, comentariu pe matginea fotografiei cu atacul terorist de la Muzeul din Bruxelles. Mulțumim.