Stan Patitu
1.067 aprobate
stanpatitu1963@gmail.com
120.158.177.195 În răspuns la Iulian MARES.
Unii montați de pesediști. Manevră politică. Vezi din ce bazin electoral erau acei unii.
Întrebarea dumitale se referea la cu totul altceva.
S-a văzut din avion că a fost o acțiune organizată și orchestrată de pesediști. Și finanțată chiar. Spartacus făcea provocare de dimineață, cu amenințări la adresa lui Johannis și insulte la adresa poliției. Dacă nu știi să analizezi evenimentele, sau știi dar te faci că nu vezi, și promovezi șcenarii false, marca pesede, e treaba dumitale. Orientarea dumitale politică e vizibilă tot din avion.
Rugămintea dumitale e o manevră politică. Caută pe altcineva să-ți dea satisfacție.
În principiu, nu ai înțeles poziția mea. Îți reamintesc eu. Neo-bolșevici e toată clasa politică. Eu nu-i iert pe nici-unii, indeferent ce culoare ia cameleonul, ca să nu mai vorbesc de traseismul politic, și crearea unor noi partide tot din bolșevici, prin separare și cu alte nume, după care dau voturi tot la partidul mamă.
Îți urez succes la propagandă pesedistă. Fiecare pasăre pe limba ei piere.
Ca să-ți fie clar că nu am respect nici pentru liberali, sau celelalte partide, dar îm cazul de față, liberalii se fac și ei răspunzători de multe greșeli. La televizor pretind toți că luptă pentru binele românilor, dar în spatele șcenei fură cot la cot toți de 30 de ani. Dețin mult prea multe informați, ca să mi le demoleze dumneata, cu ce gigea sînt pesediștii și ce dihănii sînt ceilalți. Opțiunea dumitale politică, e problema dumitale, dar nu încerca să mă îndoctrinezi și pe mine, că nu ține.
S-auzim de bine!