Nu am visat niciodată că trebuie să mă confrunt cu perspective a nu trăi în Statele Unite ale Americii, cel puțin nu pe cea pe care am cunoscut-o toată viața. Nu mi-am dorit niciodată să trăiesc altundeva. Aceasta este casa mea și am avut privilegiul să mă nasc aici. Dar astăzi m-am trezit și, în
timp ce mi-am luat cafeaua de dimineață, mi-am dat seama că totul este pe cale să se schimbe. Indiferent de modul în care votez, indiferent de ceea ce aș spune, ceva rău ne-a invadat națiunea, iar viețile noastre nu vor fi niciodată la fel. Am fost confuz de ostilitatea familiei și a prietenilor.Mă uit la oameni pe care i-am cunoscut toată viața – atât de plini de ură doar pentru ca nu sunt de acord cu opiniile lor. Cred că America a devenit un mare ospiciu. Am devenit o națiune care și-a pierdut mintea colectivă! Nu puteți justifica această nebunie:

• Dacă un tip se preface a fi femeie, ți se cere să te prefaci cu el.
• Este ne-american pentru recensământ să numere câți americani sunt în America.
• Rușii care ne influențează alegerile sunt rai, dar ilegalii care votează în alegerile noastre sunt buni.
• A fost grozav pentru Joe Biden să „șantajeze” președintele Ucrainei, dar este o infracțiune de neiertat dacă Donald Trump întreabă de asta.
• La douăzeci de ani sunt prea tânăr pentru a bea o bere, dar la optsprezece esti suficient de mare pentru a vota.
• Oamenii care nu au deținut niciodată sclavi trebuie să plătească despăgubiri oamenilor care nu au fost niciodată sclavi.
• Oamenii care nu au fost niciodată la facultate ar trebui să plătească datoriile studenților care au luat împrumuturi uriașe pentru diplome.
• Imigranții cu covid, tuberculoză, sifilis, .. sunt bineveniți, dar trebuie să dovediți dacă câinele dvs. este vaccinat.
• Medicii irlandezi și inginerii germani care doresc să emigreze în SUA trebuie să se treacă printr-un proces riguros de verificare, dar orice analfabet care sare gardul sudic este binevenit.
• 5 miliarde de dolari pentru securitatea frontierelor este o suma prea mare, dar 1,5 Trilioane de dolari pentru asistența medicală „gratuită” a celor care sar gardul ilegal și nesocotesc legile noastre
nu.
• Dacă se înțelege pentru a intra în facultatea mergi la închisoare, dar dacă se înțelege pentru a intra în țară mergi la facultate gratis.
• Oamenii care spun că nu există genul barbat și femeie cer un președinte de sex feminin.
• Vedem tari socialiste care se prăbușesc, dar ni se pare un plan grozav pentru America
• Unii oameni sunt considerați responsabili pentru lucrurile care s-au întâmplat înainte de a se naște, iar alții nu sunt considerați responsabili pentru ceea ce fac acum.
• Infractorii sunt prinși și eliberați pentru a răni mai mulți oameni, pentru ca incarcerarea lor este rea, deoarece este o încălcare a drepturilor lor.

Și arătând toată această ipocrizie ne face „rasisti”?! Nimic nu mai are sens – fără valori, fără morală și fără civilitate. Oamenii mor de un virus chinez, dar este rasist să-l numiți chinez, chiar dacă a
început în China. Trăim în mod clar într-o lume cu capul în jos, în care binele este greșit și rău este corect, în care moralul este imoral și imoral este moral, unde binele este rău și răul este bine,
unde uciderea criminalilor este greșită, dar uciderea copiilor nenăscuți este OK! Se pare ca marea navă de nescufundat Titanic America a lovit un aisberg, ia apă și se scufundă repede.

COMENTARIU EUROPEAN

În ziua în care cea mai mare putere a lumii își lua „rămas bun” de la unul dintre cei mai „buni ” fii ai săi , în acea zi America a arătat că a cam ajuns la finalul jocului.

Sicriu de aur, sute de mii de americani (de culoare dar si „cretini … albi„!) în lacrimi, mii de idioți căzuți în genunchi, cerându-și iertare de la populația de culoare, pupându-le pantofii, toată această mascaradă grotescă a devenit simbolul marii Americi !

 Imaginea cu primarul Mineapolisului, agățat de sicriu, ca să nu se prăbușească de durere, vărsând lacrimi de crocodil, este cireașa de pe tort. Sau membrii din Congresul american ingenunchiati pentru un criminal! Cum e posibil așa ceva ????  Uite ca … este!

Soția „eroului național„, cea care nu își mai văzuse soțul de 6 ani, după ce o părăsise lăsând -o singură cu o fiică de trei luni, țipă de când a murit „eroul„, că … „a rămas fără pâine„, deși timp de 6 ani nu a primit nici o fârâmitură de pâine de la soțul care o lăsase cu ochii în soare. 

Și uite cum americanii, rușinați si complexați de sindromul „omului alb” s-au mobilizat și au făcut donații de 20.000.000 (douazeci de milioane!!!) de dolari pentru sărmana văduvă a „eroului național„.

Și mai este :
Universitatea Massachusetts a înființat o bursă George Floyd.  Nimic nu este prea mult pentru „eroul” de culoare, care incercase sa-si cumpere tigari cu … bani falsi!  Tare, nu?

Urmează, poate, premiul Nobel pentru pace, acordat post mortem.

Marele Floyd, marele erou, arestat pentru jaf armat, trafic și consum de droguri (ultimul act de eroism fiind când a pus cuțitul la burta unei femei însărcinate, cerandu-i bani), iar după ce și -a turnat complicii a primit o pedeapsă redusă.

America stă în genunchi…

Și în numele lui, jafurile, violențele cresc în orașe ca New York, Los Angeles, Chicago, Minneapolis s.a. Unele surse spun că 89 de polițiști ar fi fost omorâți, o fată de 17 ar fi fost violată, sute de polițiști în mașinile de poliție incendiați, străzi în flăcări, magazine distruse, parcuri … până și lebede omorâte, săracele victime colaterale ale unui război al oamenilor.

SUPERB ! Mai este ceva de comentat ?

Filmul „Pe aripile vântului” interzis. Minunat ! 

Ce poate fi mai minunat decât aceasta minunata viață, cu minunatele ei surprize pe care le trăim în aceste minunate vremuri