5G și pandemia

2020-08-17T10:57:20+03:0017 august 2020|Textele altora|

Lucrare științifică: 5G poate declanșa viruși tip Coronavirus la nivel celular

Sursa Foto: telecoms.com

Lucrare științifică cu titlul: Tehnologia 5G și inducerea Coronavirusului în celulele dermatologice (5G Technology and induction of coronavirus in skin cells)

link oficial:

https://www.biolifesas.org/biolife/wp-content/uploads/2020/07/FIORANELLI.pdf

link alternativ (PDFul salvat pe site-ul OrtodoxINFO):

https://ortodoxinfo.ro/wp-content/uploads/2020/07/5G_Coronavirus.pdf

Autorii provin de la:

 • Departamentul de Fizică Nucleară, Sub-Nucleară și Radiații de la Universitatea G. Marconi, Italia
 • Universitatea de Medicină din Michigan, SUA
 • Departamentul de Demartologie și Venerologie din cadrul Universității de Medicină I.M. Sechenov din Moscova, Rusia

Concluzia lucrării

În această cercetare științifică, se arată că undele milimetrice 5G ar putea fi absorbite de celulele dermatologice care se manifestă ca și antene, transferând efectele către restul celulelor din organism și joacă rolul principal în producerea de coronavirusuri în celulele biologice. ADN-ul este construit din electroni și atomi și are o structură asemănătoare cu un inductor. Această structură ar putea fi împărțită în inductori liniari, toroizi și rotunzi. Inductorii interacționează cu undele electromagnetice externe, se mișcă și propagă unde suplimentare în interiorul celulelor. Formele acestor valuri sunt similare cu forme de baze hexagonale și pentagonale ale sursei lor de ADN. Aceste baze ar putea să se unească între ele și să formeze structuri asemănătoare virusului, cum ar fi Coronavirus.

Pentru a produce acești viruși într-o celulă, este necesar ca lungimea de undă a undelor externe să fie mai mică decât dimensiunea celulei umane. În acest fel undele milimetrice 5G (emisiile 5G) pot fi o sursă pentru a crea structuri în interiorul celulelor asemănătoare Coronavirusului (COVID-19).

PDF: G_Coronavirus

*

Nota redacției . Din fericire nu pricep deloc ce este tehnologia 5G, la ce-i bună, la ce nu!

6 Comments

 1. CD 21 august 2020 la 4:10 am - Raspunde

  Domnule Profesor,
  Nu mi-am dorit un dialog cu dumneavoastrea in asemenea situatii si in asemenea termeni.
  Textul publicat de dumneavoastra este bazat aparent pe un articol “publicat” pe siteul revistei https://www.biolifesas.org a Institutului Internationat Copernic din Roma.
  Linkul la articol, asa cum poate oricine verifica daca are curiozitatea normala sa dea un click, raspunde acum cu “404-Errror” – eroare. Asta pentru ca articolul cu studiul fals despre G5, aparut peste noapte, pus de hackeri si a fost imediat retras de pe paginile revistei.
  https://www.biolifesas.org/biolife/wp-content/uploads/2020/07/FIORANELLI.pdf
  Am spus asta in prima postare pe care nu ati vrut sa o aveti in vedere, desi am dat si noul link unde apare clar RETRACTED. Deci articolul a fost retractat.
  https://www.biolifesas.org/biolife/wp-content/uploads/2020/07/FIORANELLI-RETRACTED
  Va rog foarte mult sa dati click pe aceste linkuri si veti vedea cat se poate de clar ceea ce va spun eu.
  Aveati toate aceste informatii din primul meu comentariu/mesaj, de ce imi mai cereti inca oadata sa repet acelasi lucru?
  Iar in cazul in care nu mai aveti comentariul/mesajul meu initial, ce nu a fost postat si nici nu a fost menit sa fie postat ci era doar o comunicare pt.Dvs. atunci insemna ca securistii exista si lucreaza.
  Pe de alta parte revista “Informatia ortodoxa” https://ortodoxinfo.ro care si ea colporteaza aceiasi stire falsa, nu mai este de gasit, a fost mutata in repetate randuri la diverse adrese de internet, si nu se mai stie soarta ei. Am rugat un blogar ce preluase si el stirea falsa sa ii caute el pe redactorii ortodoxi si sa le dea noile linkuri sa se convinga ca stirea a fost una falsa si plantata de hackeri si eventual sa dea jos pagina cu stirea idioata, doar daca vor avea interesul. Mi-am aruncat ochii pe cateva texte din website si am ramas perplex, nu cred ca este intradevar o revista a autoritatii religioase din Romania si nici nu poate sluji in acest mod biserica ortodoxa, doar daca eu nu mai stiu ce s-a mai intamplat cu biserica romana.

  Imi pare rau ca nu va cunosc inca criteriile pe baza carora publicati textele altora,
  Dar oricum eu consider ca se presupune sa existe o minima verificare a textelor in sine, a surselor care le dau textele si daca este nevoie, cum e cazul acum de un consultant, un medic epidemiolog si un navigator de Internet, care sa verifice sursele.
  Cred ca nu este cazul sa nu publicati acest text, caci nu am de gand sa imi iau revanse sau sa aduc acuze, este o shimbare de informatii care trebuie sa se produca intr-un mod corect si elegant. [Va asigur ca nu am curci in spatele casei.]
  Va rog sa nu credeti ca am creat aceasta situatie din nimic, doar pentru o stire falsa printre stirile false care inunda media la orice moment.
  Dar am considerat necesar ca cel putin acest website, unde lumea vine cu incredere, cu inima deschisa si ochii cat cepele, sa se propage stiri oneste si sa descurajeze terorismul medical ce se desfasoara acum in plina forta.

  Va fac o propunere cat se poate de cinstita.
  Sunt asa cum v-am mai scris cu ani in urma un avocat, care aici in USA am lucrat 30 de ani in administratie, nu mi s-a permis accesul la examenul de admitere in Baroul Statului Georgia. Acum sunt pensionar, am timp si imi face placere sa il dedic informarii corecte a cetatenilor, victime ai mass mediei, sa-i ajut sa aiba toate informatiile necesare sa priceapa de unde vin pericolele caci de prieteni nu prea e de unde.
  Daca aveti materiale ce vi se par suspecte, le putei trimite email si in cateva ore eu va pot confirma atat veridicitatea, calitatea stiintifica cat si validitatea surselor.
  Pe de alta parte, sotia mea este medic epidemiologist la CDC, si cred ca are un credential sufficient sa se pronunte la diferitele zvonuri ce se arunca pe piata Pandemiei.
  Suna ca un angajament si asta si este. Va trimit alaturat acest text si pe email cu adresa mea si numarul de telefon in cazul in care este nevoie sa discutam direct si imediat.
  Cu toata stima si consideratia,
  CD

 2. CD 20 august 2020 la 7:08 am - Raspunde

  Domnule profesor,

  Ce se intampla?
  D ce mai sta acest articol cu fals flagrant pe site-ul dumneavoastra?
  Vad ca lume a inceput sa faca deja haz de asemenea materiale postate aici.
  Am sa ma uit si la curcile mele din spatele casei si am sa va spun cand o sa inceapa si ele sa rada.
  Cel putin sa stiti ca ati atins limita ridicolului si penibilului, daca asta va este tinta.
  Publicarea de materiale falsificate cu pericolul de a teroriza lumea mai putin informata este o crima, o cruzime si un act de disrespect pentru cititorii dumneavoastra.
  Ce am scris in comentariul de eri nu era de postat ci un mesaj pentru dumneavoastra si Securistii care s-au furisat in redactia dumneavoastra.
  Aveti o raspunedre fata de cititori si scuza ignorantei pe care o avansati nu este valabila.

  • Ion Coja 20 august 2020 la 10:28 pm - Raspunde

   Securiștii care s-au strecurat în redacți site-ului? E o presupunere ridicolă. Ca și articolul publicat de mine din ignoranță. Nu vă convinge această explicație? Alta nu există. Scrieți un text de sine stătător în replică, iar eu tot din ignoranță o să vi-l public pe prima pagină. N-am cum să-mi dau seama dacă aveți dreptate. Răspunderea mea față de cititori se rezumă la ce semnez ca autor. Ca redactor, am răspunderea să public cât mai multe texte care satisfac anumite criterii.

 3. apostolu 18 august 2020 la 5:31 pm - Raspunde

  Draga domnule Ion Coja, draga vecine, sincer imi pare rau de dumneavoastra, dar tocmai mi-am montat o antena 5G pe acoperis.
  Si bate exact catre blocul si scara unde locuiti. Sa speram ca nu va descompune ADN-ul in varii specii de Covid si ca ca n-o sa molipsiti tot cartierul.
  Cu stima, mereu acelasi,
  Arh. Dicu-Sava Cristian

 4. Iulian MARES 18 august 2020 la 8:00 am - Raspunde

  Eu nu cred o iota!
  Tehnologia 5G este menita sa mareasca viteza Internetului cat si largimea de banda!

 5. Cristescu P. Radu 17 august 2020 la 4:33 pm - Raspunde

  ADN-ul este construit din electroni si atomi ? Cum adica ? Cel putin sau cel mult poti spune ca-i format din electroni si protoni care alcatuiesc un atom. ADN-ul este AcidulDezoxiriboNucleic. Astia confunda celula umana cu atomul.
  Mare aiureala mai este pe aceasta lume. Uite asa ne tampesc „marii” savanti de renume mondial.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top