CD
1.287 aprobate
denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

.
.

MILIOANE DINTRE VOI NU STIȚI CĂ VEȚI MURI ÎN AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL
de Michael Snyder | 20 iunie 2023

Acest articol a fost publicat inițial de Michael Snyder la Sfârșitul visului american sub titlul: Pe măsură ce Rusia se pregătește să folosească arme nucleare tactice, milioane dintre voi nici măcar nu vă dați seama că veți muri într-un al treilea război mondial.

Ce va fi nevoie pentru a trezi oamenii?
Rusia desfășoară arme nucleare tactice în Belarus și se vorbește mult în mass-media rusă despre utilizarea unor astfel de arme pentru a pune capăt rapid războiului din Ucraina.
Teoria este că, odată ce rușii arată că sunt dispuși să folosească arme nucleare tactice, SUA și celelalte puteri occidentale se vor retrage. Dar asta nu va fi ceea ce se va întâmpla.

În loc să se retragă, administrația Biden va răspunde utilizând arme nucleare tactice ale SUA împotriva țintelor rusești din Ucraina. Și odată ce ambele părți au folosit arme nucleare tactice, este doar o chestiune de timp până când marile arme nucleare să fie folosite.
Acest război ar fi putut fi evitat la masa negocierilor cu mult înainte de a începe vreodată, dar asta nu s-a întâmplat.

Și am putea avea în continuare o soluție negociată, dar în acest moment, ambele părți nu sunt deloc interesate de discuțiile de pace.
Așa că vom continua să mergem pe un drum care duce la conflict nuclear. Ambele părți continuă să escaladeze lucrurile din nou și din nou, și chiar și Vladimir Putin admite că acest lucru ar putea provoca cu ușurință „un al treilea război mondial”…

Putin, vorbind ieri la o întâlnire cu corespondenții ruși de război la Moscova, a declarat: „Statele Unite se prefac că nu se tem de o escaladare a conflictului din Ucraina, dar oamenii sănătoși de acolo în mod clar nu vor să ducă acest lucru la un al treilea război mondial. .
„În cazul unui al treilea război mondial, nu vor exista câștigători, inclusiv America.”

Dar chiar dacă Putin realizează încotro s-ar putea îndrepta lucrurile, el insistă că discuțiile de pace nu sunt o opțiune.
De fapt, el tocmai a spus că acest război se va încheia doar prin „eliberarea întregului teritoriu al fostei Ucraine de către Statele Unite și naziștii ucraineni”…
„Am fost forțați să încercăm să punem capăt războiului pe care l-a început Occidentul în 2014 prin forța armelor. Și Rusia va pune capăt acestui război prin forța armelor, eliberând întregul teritoriu al fostei Ucraine de Statele Unite și naziștii ucraineni. Nu există alte opțiuni”, a spus Putin.

„Armata ucraineană a SUA și a NATO va fi învinsă, indiferent de ce noi tipuri de arme primește din Occident. Cu cât sunt mai multe arme, cu atât vor rămâne mai puțini ucraineni și ceea ce a fost Ucraina.”
Și, important, el a subliniat că „Intervenția directă a armatelor europene ale NATO nu va schimba rezultatul. Dar în acest caz, focul războiului va cuprinde întreaga Europă. Se pare că și SUA sunt pregătite pentru asta.”

Ai prins ultima parte?
Chiar dacă forțele NATO intervin direct în Ucraina, Putin spune că „nu va schimba rezultatul”.
Nu va da înapoi și nu blufează.

Desigur, președintele ucrainean Volodimir Zelenski exclude complet negocierile de pace…
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a respins perspectiva negocierilor cu omologul rus Vladimir Putin.
Într-un interviu pentru Sky News din Marea Britanie, care a fost difuzat joi, Zelensky a spus că Putin „nu vrea negocieri pentru că nu vrea pace”.
Liderul ucrainean a spus că este „convins” că Ucraina este „doar primul pas” pentru Putin, care are ochii pe „alte țări”.

Liderii americani au făcut declarații similare.
Ei ne tot spun că „suntem în ea pentru a câștiga”, orice înseamnă asta.
Politicienii noștri au devenit absolut obsedați de „câștiga” în Ucraina și nici ei nu vor da înapoi.
Dar mulți din interiorul Rusiei cred că liderii occidentali sunt slabi și că pot fi forțați să dea înapoi.

După cum am remarcat la începutul acestui articol, ideea că utilizarea armelor nucleare tactice va forța SUA și alte puteri occidentale să se retragă începe să câștige multă tracțiune în mass-media rusă.
De exemplu, următorul fragment provine dintr-un articol din mass-media rusă intitulat „Prin utilizarea armelor sale nucleare, Rusia ar putea salva umanitatea de la o catastrofă globală”, care a fost scris de profesorul Serghei Karaganov, președintele de onoare al Consiliului Rusiei pentru Politică Externă și de Apărare.

Nu putem repeta „scenariul ucrainean”. Timp de un sfert de secol nu am fost ascultați când am avertizat că extinderea NATO va duce la război; am încercat să amânăm, să „negociem”. Drept urmare, am ajuns într-un conflict armat serios. Acum prețul indeciziei este cu un ordin de mărime mai mare decât ar fi fost mai devreme.

Dar dacă actualii lideri occidentali refuză să dea înapoi? Poate că și-au pierdut orice simț de autoconservare?
Apoi, va trebui să lovim UN GRUP DE ȚINTE ÎNTR-UN NUMĂR DE ȚĂRI pentru a-i readuce pe cei care și-au pierdut mințile.
Este o alegere înfricoșătoare din punct de vedere moral – am folosi arma lui Dumnezeu și ne-am condamna la o mare pierdere spirituală. Dar dacă nu se face acest lucru, nu numai că Rusia poate pieri, dar, cel mai probabil, întreaga civilizație umană se va sfârși.

Paragrafele de mai sus nu au fost scrise de vreun nebun la întâmplare.
Profesorul Serghei Karaganov este considerat unul dintre cei mai buni experți în politică externă ai Rusiei.
Dar s-a înșelat total.
Dacă Rusia folosește arme nucleare tactice în Ucraina, liderii occidentali nu își vor pierde hotărârea.
În schimb, vor folosi arme nucleare tactice în schimb.

Nu trebuie să mergem pe acest drum.
Din păcate, oamenii ca tine și eu nu putem lua aceste decizii.
Rușii tocmai au desfășurat arme nucleare tactice în Belarus, iar președintele belarus Alexander Lukașenko avertizează că unele dintre aceste arme sunt „de trei ori mai puternice decât bombele atomice americane aruncate asupra Hiroshima și Nagasaki în 1945”…
Comentariile sale vin în momentul în care președintele belarus Alexander Lukașenko a dezvăluit că țara sa a început să primească arme nucleare tactice de la aliatul său, Rusia.

Lukașenko a declarat pentru televiziunea rusă de stat că țara sa primește arme – dintre care unele a spus că sunt de trei ori mai puternice decât bombele atomice americane aruncate asupra Hiroshima și Nagasaki în 1945.
Desfășurarea armelor nucleare tactice în Belarus este prima mișcare a Moscovei de a folosi astfel de focoase – arme nucleare mai puțin puternice cu rază mai scurtă de acțiune, care ar putea fi utilizate pe câmpul de luptă – în afara Rusiei de la căderea Uniunii Sovietice.

Când oamenii aud termenul de „arme nucleare tactice”, ei tind să le considere arme relativ mici.
Dar nu este deloc cazul.
De fapt, dacă una dintre acele arme nucleare tactice este lansată, aceasta va fi cea mai mare armă nucleară folosită într-un război din toată istoria umană înregistrată.

Mi-aș dori doar ca ambele părți să înceteze escaladarea conflictului, deoarece odată ce sunt folosite armele nucleare, nu va mai exista întoarcere.
Din păcate, liderii noștri nu se pot abține.
Cu doar câteva zile în urmă, am aflat că administrația Biden intenționează de fapt să trimită muniție cu uraniu sărăcit în Ucraina…
Administrația Biden urmează să transfere obuze de uraniu sărăcit în Ucraina pentru prima dată de la începutul invaziei ruse, relatează marți The Wall Street Journal.

Dezbaterea administrației interne asupra controversatelor muniții este în desfășurare de câteva luni, dar un oficial administrativ citat în WSJ spune că în acest moment nu există „obstacole majore” în calea trimiterii acesteia, care va fi folosită pentru echiparea tancurilor M1 Abrams furnizate de Washington.
Aceasta este o crimă împotriva umanității în sine.

Dacă vă îndoiți de acest lucru, accesați Google Images și introduceți „uraniu sărăcit Irak” și uitați-vă la imaginile care apar.
Pe lângă toate celelalte, un fost secretar general al NATO avertizează că unele națiuni europene, cum ar fi Polonia, se gândesc de fapt să trimită trupe în Ucraina dacă alianța în ansamblu nu ia măsuri mai puternice în curând…

Fostul șef civil al alianței NATO avertizează că unele state est-europene sunt pregătite să-și trimită soldații în Ucraina dacă blocul nu își face angajamente semnificative la Kiev în timpul unui summit viitor.
Anders Rasmussen, fostul secretar general al NATO și actual consilier al președintelui ucrainean Volodymyr Zelensky, se află în turnee în Europa și Washington pentru a evalua nivelul de sprijin la care ar trebui să se aștepte Kievul la Summitul de la Vilnius din iulie.

„Cred că polonezii ar lua în considerare în mod serios să intre și să adune o coaliție de voință dacă Ucraina nu primește nimic la Vilnius”, a spus el. „Nu ar trebui să subestimăm sentimentele poloneze, polonezii simt că pentru prea multă vreme Europa de Vest nu a ascultat avertismentele lor împotriva adevăratei mentalități rusești”.

Cum se termină asta?
A devenit clar că niciuna dintre părți nu va da înapoi.
Iar dacă împingerea va ajunge, rușii vor folosi cu siguranță arme nucleare.
Avertizez de mult despre acest tip de scenariu, dar simt că avertismentele mele cad în mare parte în urechi surde.

Acesta nu este un joc.
Dacă armele nucleare mici sunt folosite, bombele mari vor urma.
Și dacă marile arme nucleare vor urma, multe milioane dintre noi vom muri.

Noua carte a lui Michael, intitulată „End Times” este acum disponibilă în broșat și pentru Kindle pe Amazon.com și puteți consulta noul său buletin informativ Substack chiar aici.
Despre autor: Numele meu este Michael și noua mea carte intitulată „Timpurile Sfârșitului” este acum disponibilă pe Amazon.com.
Pe lângă noua carte, am scris alte șase cărți care sunt disponibile pe Amazon.com, inclusiv „7 Year Apocalypse”, „Lost Prophecies Of The Future Of America”, „The Beginning Of The End” și „Living A Life That Cu adevărat contează”. (#CommissionsEarned)
Când achiziționați oricare dintre aceste cărți, ajutați să susțineți munca pe care o fac și o modalitate prin care puteți ajuta cu adevărat este prin trimiterea copiilor sub formă de cadouri familiei și prietenilor. Timpul este scurt și am nevoie de ajutor pentru ca aceste avertismente să ajungă în mâinile cât mai multor oameni.

De asemenea, am început un nou buletin informativ Substack și vă încurajez să vă abonați, astfel încât să nu pierdeți niciuna dintre cele mai recente actualizări. Am publicat mii de articole pe Blogul colapsului economic, Sfârșitul visului american și The Most Important News, iar articolele pe care le public pe acele site-uri sunt republicate pe zeci de alte site-uri web proeminente de pe tot globul.
Întotdeauna permit liber și bucuros altora să-mi republice articolele pe propriile lor site-uri web, dar le cer și să includă această secțiune: „Despre autor” cu fiecare articol. Materialul conținut în acest articol are doar scop informativ general, iar cititorii ar trebui să consulte profesioniști autorizați înainte de a lua orice decizie juridică, de afaceri, financiară sau de sănătate. Vă încurajez să mă urmăriți pe rețelele de socializare pe Facebook și Twitter și oricum puteți împărtăși aceste articole cu alții este cu siguranță de mare ajutor.

Sunt vremuri atât de tulburi, iar oamenii au nevoie de speranță. Ioan 3:16 ne spune despre speranța pe care ne-a dat-o Dumnezeu prin Isus Hristos: „Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât a dat pe singurul Său Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viață veșnică”.
Dacă nu ați făcut deja acest lucru, vă îndemn cu tărie să-l invitați pe Isus Hristos să fie Domnul și Mântuitorul vostru astăzi.

Sursa: https://www.shtfplan.com/headline-news/millions-of-you-dont-even-realize-you-are-going-to-die-in-a-third-world-war

Traducerea: CD