55 de ÎNTREBĂRI DESPRE FARSA HOLOCAUSTULUI
Publicat de IHR -Institutul de Revizuire Istorică
P.O BOX 2739 – Newport Beach, CA 92659 – Statele Unite ale Americii SUA.

1) Ce dovadă există că naziștii au ucis în mod deliberat 6 milioane de evrei?
Singura dovadă este mărturia unor „supraviețuitori” individuali. Aceasta mărturie este contradictorie și nici un „supraviețuitor” nu pretinde că au fost de fapt martori la vre-o „gazatre”. Nu există nici o dovadă concretă de orice fel: nu există nici un săpun făcut din ființe omenesti; nu există ecrane de lămpi realizate cu piele umană (așa a spus de Yehuda Bauer, directorul muzeului Holocaustului, Israel. A se vedea „Bs As Herald”, 25 aprilie 1990 pag 2), nu există fișiere, nu există statistici demografice.

2) Ce dovezi există că 6 milioane de evrei nu au murit din cauza Naziştilor?
Multe. Inclusiv cele de natură medico-legală, demografică, analitică și comparativă, încercarea de a dovedi imposibilitatea acestei cifre, este, probabil, 1000%.

3) Este adevărat că Simon Wiesenthal a declarat odată, în scris, că „nu au existat câmpuri de exterminare pe pământ german”?
Da. În „Books & Bookemen”, aprilie 1975. Wiesenthal susține că „gazarea”
evreilor au avut loc în Polonia.

4) Dacă la Dachau au fost exterminari, desi în Germania, chiar Simon Weisenthal spune că nu au fost exterminari, atunci, de ce mii de veterani de război din SUA au fost capabili să găsească o problemă? SUA spun că au fost?
Pentru că după ce aliații au capturat Dachau, mii de recruți americani au fost adusi și au mers în jurul Dachaului, si le-au fost prezentate clădiri de care li sa spus ca
acestea au fost camere de gazare și la fel pentru mass-media, în linii mari, dar în mod fals, s-a susținut că Dachau a fost un lagar de „gazare”.

5) Auschwitz este în Polonia, nu în Germania. Există dovezi că au existat camere de
gazare construite pentru a ucide oameni în, sau în apropiere de Auschwitz?.
Nu. O recompensă de 50.000 de dolari a fost oferită oricui ar fi putut furniza o astfel de dovadă, iar banii au fost depusi într-o bancă, dar nimeni nu a apărut cu vre-o dovada credibila.
Auschwitz capturat de sovietici a fost remodelat pe scară largă după război și au fost
reconstruite clădiri diferite pentru a arăta ca niște „camere de gazare” uriașe.
Momentan Auschwitz este un loc turistic de succes pentru polonezi.

6) Există unele dovezi științifice care confirmă absența camerelor de gazare în
Auschwitz?
În februarie 1988, domnul Fred Lauchter, un specialist în proiectarea și fabricarea de echipamente pentru execuție, utilizate în închisorile din SUA a efectuat prima anchetă medico-legală în „camerele de gazare.” Studii la fața locului și analiza materialelor duse la laborator a arătat că instalațiile în cauză nu au fost niciodată folosite – nici nu ar fi fost construite ca camere de gazare.
Expertiza Ing. Lauchter a fost acceptata ca dovadă a apărării în timpul procesului lui Ernst NDEL, Canada, în 1988.

7) Dacă Auschwitz nu a fost un „lagăr de exterminare”, care a fost adevăratul său scop?
A fost un complex industrial la scară largă. Avea fabrici de cauciuc sintetic și deținuții au fost folositi la muncă.

8) Cine a creat primele lagăre de concentrare? Unde și când au fost folosite prima dată?
Cu aproximatie, primele lagăre de concentrare din lumea occidentală au apărut in SUA și aliații săi din Orientul Mijlociu sau in timpul Războiului American de Independență. Britanicii internați cu miile de americani, au murit de boală și bătăi. Pentru a verifica exemplul puteți citi Andrew Jackson și fratele său, fiindcă acesta din urmă a murit într-una din taberele alea. Mai târziu, britanicii au ridicat lagăre de concentrare în Africa să interneze femeile și copiii olandezi în timpul cuceririi acestui teritoriu (Boer War). Zeci de mii de oameni au murit în lagăre infernale din Africa de Sud
ale căror condiții de internare au fost de departe mult mai rele decât cele de Concentrare germană în timpul celui de-al doilea război mondial.

9) Au fost diferite lagărele de concentrare germane de cele americane în care au fost internati japonezii și germanii cu reședința în SUA în timpul celui de-al doilea război mondial?
Cu excepția numelui, singura diferență semnificativă a fost că la germani
Persoanele au fost internate pentru ca au constituit – de fapt sau se presupune – o amenințare la adresa securității statului si al efortului de război german, în timp ce americanii ar fi internat oameni numai din cauza statutului lor rasial.

10) De ce germanii i-au pus pe evrei în lagăre de concentrare?
Pentru că ei considerau că evreii reprezintă o amenințare directă la adresa suveranității și supraviețuirea națiunii germane și pentru că evreii păreau să fie mobilizati in organizații subversive comuniste. Cu toate acestea, nu numai evreii, dar
toți cei suspectați de subminarea securității naționale au fost expuși la internare.

11) Este adevărat că iudaismul internațional „a declarat război” Germaniei?
Da. Mass-media din întreaga lume a apărut cu titluri spunând:
„EVREUL DECLARĂ RĂZBOI GERMANIEI.” În plus, s-a efectuat un boicot economic
internațional împotriva produselor germane.

12) Acest lucru s-a întâmplat înainte sau după ce au început să circule zvonuri despre
„lagăre de exterminare”?
S-a întâmplat cu șase ani mai devreme. Iudaismul a declarat război Germaniei în 1933 (a se vedea Express”, 24 martie 1933, Anglia.)

13) Care a fost prima țară care a efectuat bombardamente în masă împotriva unei populații civile?
Marea Britanie, 11 mai 1940.

14) Câți evrei au fost acolo înainte de război în teritoriile care ulterior a mers pe la
să fie controlate de germani?
Mai puțin de 4 milioane.

15) Dacă evreii europeni nu au fost exterminați de naziști, ce s-a întâmplat cu ei?
După război, evreii erau o parte încă în Europa, cu excepția, probabil, a
300.000 dintre ei, dintre care sunt cei care au murit cu afecțiuni dintr-o multitudine de
cauze în timpul conflictului și o parte care au reușit să emigreze in Israel, SUA, Argentina Etc. Majoritatea evreilor care au părăsit Europa au făcut acest lucru după și nu în timpul războiului; care pare să nu fie un obstacol în a fi inclus în așa-numitul Holocaust.

16) Câți evrei au fugit în Uniunea Sovietică?
Mai mult de 2 milioane. Germanii nu au folosit niciodată Populația evreiască ca pe un tampon.

17) Câți evrei au emigrat înainte de război, prin urmare, în afara zonei de influența a germanilor?
Mai mult de 1 milion (fără a le lua în calcul pe cele 2 milioane absorbite de URSS)

18) Dacă Auschwitz nu a fost un lagăr de exterminare, de ce comandantul Rudolf Hoss (a nu il confunda cu Rudolf Hess) a mărturisit altfel?
Pentru că Hoss a fost torturat (confirmat în „Legiunile Morții” ale lui R. Butler, vezi art. Nr. 1,Vol. 1, revista Revizuirea) și în același mod forțat să facă o declarație falsă.

19) Există unele dovezi că americanii, britanicii și sovieticii au folosit tortura pentru a
forța „confesiuni” de la ofițerii germani după război?
Există dovezi din abundență că tortura este folosită atât înainte, cât și în timpul proceselor Nürnberg și chiar mai târziu, în alte procese pentru crime de război.

20) În ce măsură mitul „Holocaustului” este benefic în prezent pentru evrei?
Ii scuteste de orice critică ca grup social. Acesta le oferă o legătură comună care permite control de către liderii lor. Este un instrument util în campaniile de strângere de fonduri și oferă ajutor economic Israelului, care din 1970 ajutorul a reprezentat 54 miliarde Dolari americani.

21) În ce măsură este benefic statului Israel?
Aceasta justifică milioane de dolari în „reparații” pe care statul Israel a
primite de la Germania Federală (Germania de Est a refuzat să plătească Germania Federală poartă plătit aproximativ 50 miliarde dolari). Acesta este utilizat de către grupul sionist israelian pentru a controla politica externă americană în relațiile sale cu Israelul și de a forța contribuabilul American pentru a contribui la toți banii pe care Israelul ii vrea. Iar aceste contribuții devin din ce în ce mai voluminoase.

22) În ce măsură beneficiaza sovieticii?
Aceasta le-a permis să-și ascundă propriile instigări de război și propriile atrocități, atât cele dinainte, cele din timpul și după al doilea război mondial.

23) În ce măsură beneficiază britanicii?
La fel ca si în cazul beneficiului Uniunii Sovietice.

24) Pentru ce utilizări a fost produs gaz Zyklon-B?
Pentru a extermina păduchii care cauzează tifosul. El este angajat în fumigația de locuințe, clădiri, hambare, și îmbrăcăminte. Acesta poate fi achiziționat fără dificultate până în zilele de astăzi.

25) De ce este acest gaz folosit și nu altul, mai potrivit pentru exterminare în masă?
Dacă naziștii ar fi vrut să folosească gazul pentru a extermina ființele umane, ar fi ales altul din multele ce le-au avut la dispoziție. Zyklon-B este foarte ineficient, cu excepția utilizării specifice ca fumigant.

26) Cât timp durează ventilarea completă a unei zone fumigate cu Zyklon-B?
Aproximativ 20 Hs./ Întreaga procedură este extrem de complexă și tehnică. Trebuie să se poarte măști de gaze și pot fi doar angajați tehnici foarte bine pregătiți.

27) Hoss, comandantul de la Auschwitz, a spus că oamenii săi au intrat în camerele de gazare pentru a elimina corpurile la 10 minute după evrei au murit. Cum se explică acest lucru?
Nu este explicat în nici un fel, deoarece dacă oamenii lui Hoss au făcut într-adevăr ceva de genul asta ar fi ajuns să sufere aceeași soartă ca și evreii.

28) În confesiunile sale Hoss a spus că oamenii săi fumau țigări în timp ce scoateau
evrei uciși din camerele de gazare, la 10 minute după sfârșitul gazarii.
Nu e oare exploziv Zyklon-B?
Este, și inca într-o măsură mare. Evident, cine l-a torturat pe Hoss și a elaborat „mărturisirea lui” nu era un expert in gaze.

29) Dacă evreii destinați să fie executați știau de soarta lor care îi așteptau, de ce
a mers fără luptă și proteste?
Ei nu au luptat sau protestat doar pentru că nu a existat nici o intenție de a-i ucide. Simplu, au fost internați și forțați să muncească.

30) Aproximativ câți evrei au murit în lagărele de concentrare?
Aproximativ 300.000 de evrei.

31) Cum au murit?
În principal din cauza epidemiilor repetate de tifos – o boală care apare întotdeauna
atunci când mulți oameni se găsesc închiși împreună pentru perioade lungi de timp, fără igienă și care sunt contaminate de păduchi – care a făcut ravagii în Europa împotmolit în războiul de atunci.
De asemenea, au murit de foame și lipsa de asistență medicală spre sfârșitul războiului, din cauza că toate comunicațiile de pe căile ferate și rutele terestre au fost distruse de
Bombardamentul aliat.

32) Care este diferența dintre 6 milioane și 300.000 de evrei uciși în timpul acestei tragice perioade?
5.700.000. În afară de aceasta – contrar propagandei „Holocaustului”, nu a existat nici o intenție deliberata să fie exterminati careva.

33) Mulți dintre supraviețuitorii evrei din „lagărele de exterminare” pretind că au văzut baterii de cadavre îngrămădite în gropi și arse. Cât de mult combustibil ar fi luat pentru a efectua această operațiune?
Destul demult si mai mult decât atat germanii au avut o lipsa cronică de combustibil de care au suferit la acel moment.

34) Corpurile umane pot fi consummate/arse complet atunci când sunt arse în gropi?
Nu. Este imposibil în acest fel, deoarece în gropile deschise căldura nu poate fi generată la temperature necesara arderii complete a cadavrelor.

35) Autorii care pretind existența „Holocaustului” spun că naziștii au fost capabili de a
incinera un corp uman în aproximativ 10 minute. Cât timp durează să consume/arzi un
corpul uman, în conformitate cu mărturia profesională a operatorilor din crematoriile actuale?
Aproximativ 2 ore.

36) De ce existau cuptoare de crematoriu în lagărele de concentrare?
Pentru a dispune eficient și igienic de cadavrele cauzate de epidemiile de Tifos.

37) Presupunând 100% funcționarea tuturor crematoriilor, în TOATE
domenii controlate de germani, Care este numărul maxim de cadavre care ar fi
a fost posibil să se incinereze pentru întreaga perioadă în care astfel de facilități crematoriu ar fi fost in operare?
Aproximativ 436.600.

38)Poate un cuptor crematoriu să funcționeze continuu la 100% din capacitatea sa?
Nu. Doar 50% sunt deja o estimare generoasă (12 ore pe zi). Cuptoarele de crematoriu trebuie curățate în mod regulat și în consecință atunci când acestea sunt pentru utilizare continuă.

39) Câtă cenușă a mai rămas dintr-un corp incinerat?
După ce au ars complet oasele aproximativ volumul este egal cu cel a unei cutii de pantofi.

40) Dacă 6 milioane de oameni au fost incinerati de naziști, ce sa întâmplat cu cenușa.?
Este ceva care încă mai trebuie să fie „explicat.” Șase milioane de corpuri ar produce literalmente tone de cenușă. Cu toate acestea, nu există nicio dovadă a existenței acestui depozit imens de cenușă de aceste dimensiuni.

41) Fotografiile zonei de la Auschwitz (luate de aliați în perioada în care
„camere de gazare” ar fi trebuit să funcționeze în întregime), nu arată si existența
camerelor de gazare?
Nu. De fapt, aceste fotografii nici măcar nu arată nici o indicație a sulurilor uriașe
fum care ar fi existat în mod constant pe teren. De asemenea, nu arată „gropi deschise” susținând că trupurile au fost arse.

42) Ce prevedeau, în esență, „Legile de la Nürnberg” germane din 1935?
Ei au interzis căsătoria și relațiile sexuale între germani și evrei într-un mod similar cu legile care există astăzi în Israel.

43) Există legi americane similar cu aceste legi germane?
Mai multe state americane au avut legi care interzic căsătoria si relații
între oameni de rase diferite, cu mult înainte ca naziștii sa fi apărut.

44) Ce a spus Crucea Roșie Internațională cu privire la problema „Holocaust”?
Raportul unui delegat al Crucii Roșii Internaționale care a vizitat Auschwitzul în septembrie 1944, a remarcat că internaților li s-a permis să primească corespondență și
că zvonurile despre camere de gazare nu au fost confirmate.

45) Care a fost rolul jucat de Vatican în perioada în care se spune că cele 6 milioane au fost ucise?
Dacă ar exista un plan de exterminare, Vaticanul ar fi fost cu siguranță în poziția de a-l cunoaște.
Dar, din moment ce nu a existat nici un astfel de plan, Vaticanul nu a avut nici un motiv pentru ca să ia în mod public o poziție contrară acesteia.

46) A existat o colaborare între naziști și sioniști?
Da. Amândoua partile au fost interesate să scoată evreii din Europa și au avut relații prietenoase în timpul războiului (a se vedea scrisoarea prietenoasă a lui Itzhak – fostul prim-ministru al Israelului – Hitler în 1941, transcris de scriitorul evreu L. Brenner în „Zidul de Fier”)

47) Ce a cauzat moartea Annei Frank, cu câteva săptămâni înainte de sfârșitul
Al doilea război mondial.?
Tifos.

48) Jurnalul annei Frank este autentic?
Nu. Dovezile colectate de Ditlieb Felderer în Suedia și dr. Robert Faurisson în
Franța, dovedesc cu siguranță că celebrul ziar este un fals literar (această fraudă
a fost expusa atunci când scriitorul Meyer Livin l-a dat în judecată pe tatăl lui Frank, susținând mai întâi drepturile la „dramatizarea” jurnalului original, adică pentru rescrierea acestuia.)

49) Ce s-a întâmplat cu numeroasele fotografii realizate în lagărele de concentrare
Germane și care arată grămezi de cadavre înfometate? Astea sunt poze trucate?
Fotografiile pot fi trucate, fără îndoială. Dar este mult mai simplu pentru a adăuga un comentariu fals pe o fotografie autentica sau tăiere din fotografie. De exemplu,
o gramada de cadavre “flămânde” este dovada că acestia sunt „gazati” sau
în mod deliberat morti de foame? Sau fotografia arată victimele unei
epidemie imense de tifos? Sau oameni care au murit de foame din cauza lipsei de
alimente în domeniile de la sfârșitul războiului? Fotografii ale grămezilor de corpuri de copii și femei germane, masacrate de bombardamentele aliate au devenit prin manevrare fotografii ale victimelor evreiești.

50) Sunt documentare filme ca „Holocaustul”?
Nu. Aceste filme nu sunt destinate să fie istorice, ci ficțiuni ne bazate pe istorie.
Din păcate, prea mulți oameni le-au luat ca reprezentare de încredere a ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.

51) Câte cărți au fost publicate refuzând din versiunea oficială a Holocaustului?
Cel puțin 100. Și sunt mai multe în curs de aparitie.

52) Ce s-a întâmplat când I.H.R. a oferit 50.000 de dolari oricui ar putea dovedi ca.
au fost evrei gazați la Auschwitz?
Nu s-a furnizat nicio dovadă care să merite recompensa oferită, dar institutului i-a fost cerute 17 milioane dolari de către un supraviețuitor al „Holocaustului”, care susține că oferta l-a făcut să-și piardă somnul, i-a făcut rău din punct de vedere comercial și reprezintă o „negarea insultătoare a faptelor stabilite.”

53) Ce este adevărat ca afirmațiile celor care pun la îndoială „Holocaustul”
sunt antisemite sau neonaziste?
Aceasta este o infamie pentru a distrage atenția de la fapte concrete și argumente puternice. Cercetătorii care au respins acuzațiile despre „Holocaust” se numără printre ideologi (unul dintre cele mai cunoscute exemple este cel al lui Paul Rassinier, fost membru al Partidului Socialist și fost stagiar în cele mai cunoscute Lagare de Concentrare nazistă, care a fost unul dintre primii care au analizat și pus la îndoială „Holocaustul”):
Democrați, republicani, eliberați, socialiști, creștini, evrei, etc. Nicio corelație
între respingerea „Holocaustului” și antisemitism sau neonazism.
De fapt, tot mai mulți cercetători evrei recunosc în mod deschis că
dovezile referitoare la „Holocaust” sunt extrem de insuficiente.

54) Ce s-a întâmplat cu istoricii care au pus la îndoială documentarea „Holocaustului”?
Acestia au fost supusi unor campanii defamatorii, excluziuni din posturilor academice,
distrugerea bunurilor lor și violența fizică, inclusiv amenințările cu moartea,
atacuri,cum ar fi cel care a avut loc împotriva I.H.R. la 4 iulie 1984, când birourile și
Depozitul Institutului a fost complet distrus într-un atac cu incendiere.

55) De ce există atât de puțină publicitate cu privire la punctul de vedere și revizionismulGeneral?
Din motive de politică, „establishmentul” nu dorește nicio discuție aprofundată cu privire la faptele din jurul mitului evreiesc „Holocaust”.

Reimprimări AAARGH
2006 mailto:elrevisionista@yahoo.com.ar

Sursa: http://aaargh.vho.org/fran/livres6/55Preguntas.pdf

Traducerea CD

*

Nota redacției: Calde felicitări și recunoștința noastră colegială pentru CD, colaboratul nostru de bază.