Viorel Patrana.3 februarie
SOROSISTII, ATAC LA „AUR”. CER IZOLAREA ALIANȚEI.
Zeci de personalități ale societății civile au semnat o scrisoare deschisă adresată liderilor Coaliției PNL, USR-PLUS și UDMR, în care le cer acestora să facă un „cordon sanitar” în jurul AUR și să întrerupă orice dialog cu formațiunea. Acesta ar trebui, spun semnatarii, să se rezume la interpelări. De asemenea, semnatarii se declară „îngrijorați cu privire la deschiderea către dialog” arătată în cazul AUR de membri marcanți ai Coaliției. Acestia fac referire la ministrii Educației, Jutiției și Sănătății.
Pe lista semnatarilor scrisorii deschise sunt arhicunoscuții sorosisti, neomarxiști, Cristian Pârvulescu, Andrei Cornea, Smaranda Enache, Andrei Țăranu, Rodica Culcer, Claudiu Crăciun sau Mădălin Hodor.
„Noi, semnatarii acestei scrisori, intelectuali publici, militanți pentru drepturile omului, oameni din societatea civilă, apărători ai valorilor euroatlantice, ne exprimăm îngrijorarea cu privire la deschiderea către dialog arătată de membri marcanți ai partidelor din coaliția de guvernare către conducerea unui partid recent intrat în Parlamentul României, AUR.
Partidul AUR este o formațiune politică ce s-a dovedit a fi, în scurta sa existență pe scena publică românească, purtătoarea unui conglomerat ideologic nociv, de factură extremistă. Un partid radical-populist, vehiculând teme fundamentaliste și naționaliste, cu revizitarea teoriilor conspiraționiste, anti-globaliste și anti-individualiste, și cu personaje care răspândesc idei ale extremei drepte…”
Marș, ticăloșilor! Vă e frică tare, se vede, că AUR este un partid slobod, insubordonat cercurilor oculte precum partidele enumerate de voi. Da, AUR este un pericol tocmai fiindcă nu poate fi controlat. Ce să le faci? Politică n-au făcut, afaceri n-au făcut, să-i iei cu DNA-ul. Frica voastră cea mare este generată de ceea ce va putea să facă în parlament și în țara asta. Să demaște, de la tribuna parlamentului, toate porcăriile făcute de partidele pe care le susțineți. Și toate inițiativele neomarxiste pe care aveți de gând să le promovați. S-a găsit acum ac de cojocul vostru. Nemulțumirea tot mai mare a românilor va fi canalizată. De asta vă temeți voi, „corecților politic”.
Democrații lui pește prăjit, așa înțelegeți voi democrația? Cereți stoparea dialogului între partide alese prin vot popular? A intrat AUR prin efracție în parlament? De ce e extremist, fiindcă e suveranist? Au îndemnat Simion, Târziu, Lavric și Șoșoacă la violență? La nesupunere civică? Sau au cerut respectarea libertăților individuale? Tocmai voi sunteți extremiști nesimțiți, beneficiari de granturi Soros, fiindcă instigați. Vorbiți de valori euroatlantice? Care sunt? Promovarea lgbtq, a familiilor homosexuale, dictatura minorităților… Astea au creat măreția Occidentului? Sau alea care vă put vouă, cele iudeo-creștine?
Auzi, se declară „îngrijorați cu privirea la deschiderea spre dialog…” V-a luat diavolul mințile înseamnă, să credeți că deschiderea la dialog este nocivă. Dar nu v-am auzit să le cereți actualelor partide guvernamentale să treacă urgent la înfăptuirea justiției sociale. Să se anuleze pensiile speciale, privilegiile celor care au salarii de mii și mii de EUR, cercetarea achizitiilor frauduloase din timpul pandemiei. Astea nu vă oripilează, ci deschiderea la dialog. N-aveti nicio rușine față de poporul ăsta. Umblați tot cu manipulări ordinare. Păi poporul s-a săturat, nu-l mai prostiți cu slogane de la SNSPA sau GDS.
V-am zis că ăi de la AUR m-au numit șofer. Îi apăr