proved
UndoOK
La bani mărunți…
No issue detected

Stan Pățitu18 hours ago
stanpatitu1963@gmail.com120.158.156.138
nea Nicule,
mă simt obligat să-ți răspund la atac. Dacă tăceai filozof te numeai.
ei mai scapă și cîte una bună, ca să ia mințile fraierilor. Nu toți românii sînt proști. Vorbe mieroase, sîsîitul șarpelui. Nu te lăsa ademenit! Ia-o ca pe-un sfat, dacă vrei să rămîi în lumea drepților!
în altă ordine de idei, ce vrei să spui cu masele se îmbuibă cu mici și bere? Nu cumva românii n-au dreptul să-și satisfacă și ultima plăcere ieftină de doi lei, care le-a mai rămas? Probabil că n-or avea voie să mănînce nici măcar mici, și nici să bea măcar o bere în opinia matale?!
iar treba cu românii nătîngi, cred că ai depășit măsura bunului simț. Toți goimii sînt nătîngi pentru evrei. Numai ei se consideră deștepți și frumoși. Parcă asta se cheamă narcisim?! Să-ți dau numai cîteva exemple de cît de nătîngi sînt românii. Principiul rachetelor – un român, insulina – Paulescu, prima țară care extrage petrol – România, primul oraș iluminat – România, electrificat – tot România, efectul Coandă – România, raze ROENGEN – NR Georgescu, legea entropiei – România, sau Palade – tot România, în anii de vîrf IBM și Microsoft aveau cei maiș mulți tehnicieni din România și au rămas cei mai creativi, NASA are cel mai capabil inginer pentru interceptarea rachetelor balistice, care e condamnat la moarte pentru trădare, iar alogenii după 90 n-au anulat încă pedeapsa. Te las pe matale să afli cine e, ca să vedem cît de nătîngi sînt românii, și cine conduce România.
pînă atunci îți urez mulți ani, dar nu-ți permit să ne faci nătîngi! Nătîngi și incapabili sînt evreii. N-au creat nimic în afară de distrugere. Civilizația lumii s-a bazat întotdeauna pe europeni, și tot așa va rămîne în continuare. Evreii sînt buni doar la mințit, furat și a face crime. Istoria vorbește de la sine. Nu vreau să-ți fac o listă cu crimele lor împotriva goimului în general pe planetă, nu numai la noi românii. Cine l-a omorît pe Vlad Țepeș? Pe Mihai Viteazul? Dar pe Cuza sau Antonescu? Ori Ceaușescu de exemplu? Ca să dau doar cîteva exemple de la noi.
ce spune biblia voastră? Nu minți, nu fura și nu ucide! Cine minte, fură și ucide mai mult decît orice neam pe planetă în toată istoria?
în toată istoria după Cristos, v-ați aciuat la neamul tracilor, iar mai tîrziu la români, urmașii lor, pentru că noi sîntem mai toleranți. Pacifiști cum spune Herodot. Și ce-am primit în schimb? Numai dezastre și genocid, fiind acum periclitați cu dispariția ca neam din istorie. Probabil că numai așa știu evreii să mulțumească, făcîndu-ne și nătîngi?! Evreii confundă toleranța la români cu prostia și omenia cu idioțenia. Cred că evreii au niște scurt circuite la creer, din cauza endogamiei. Nu degeaba suferă de boli psihice etnopatogene specifice, alțaimăr, demeție, parchinson, sau biologice cum ar fi porfirism sau hemofilie.
ai fi un evreu simpatic pînă la capăt, dacă n-ai mai face românii nătîngi, proști sau idioți. Am fost nătîngi că v-am tolerat, lăsîndu-ne mințiți de voi! Am fost proști că v-am lăsat să ne furați țara! Și am fost idioți dîndu-vă voie să ne omorîți conducătorii. Probabil că asta îți va da satisfacție?!
geaba ești simpatic din cînd în cînd, dacă ești hîtru la suflet și minte cu românii, care te-au găzduit, iar acum îi faci nătîngi, proști și idioți. Mie unul mi-ar crăpa obrazul de rușine, să fac nătîng neamul care m-a primit și mi-a dat o bucată de pită.
.
.
Nota redacției: Povestea acelui român mare specialist la NATO în nu știu ce raze sau radiații, care a fost condamnat la moarte înainte de 1990, este puțintel altfel, L-am cunoscut pe individ! Nu se confirmă!…