CD
1.471 aprobate

denitsoc@gmail.com
149.102.242.180

 

ACTUL DE JONGLERIE – 2024 ESTE UN AN PIVOT PENTRU GLOBALIȘTI
De Brandon Smith

Dacă vrei să știi dacă o societate este în pragul unei schimbări mari și tumultuoase, trebuie să pui două întrebări foarte importante:
– Sunt oamenii supărați?
– Și oamenilor le este foame?

În SUA (și în multe părți ale Europei) oamenii sunt într-adevăr foarte supărați, din diferite motive, în funcție de afilierea lor politică. Pe de altă parte, nu le este foame, cel puțin nu inca în măsura în care sunt disperați. Acest lucru s-ar putea schimba foarte bine în 2024, având în vedere confluența evenimentelor care se învârte pe măsură ce intrăm în noul an.

Continui să văd 2024 ca un punct de legătură al erei noastre din mai multe motive. Cronologia globalistă pentru „Marea Resetare” a lor menționează 2030 drept anul principal pentru centralizarea totală. Acesta este anul în care intenționează:
să-și pună în aplicare controlul emisiilor de carbon,
să elimine cea mai mare parte a energiei din petrol și gaze,
să introducă cadrul de monedă digitală,
să își finalizeze programele oraselor de 15 minute,
să stabilească FMI și BRI ca supraveghetori ai structurii globale CBDC,
să lanseze societatea lor fără numerar și
să integreze obiectivele legate de ESG în fiecare aspect al economiei.

2030 este la doar șase ani distanță și este mult de realizat într-un timp atât de scurt. Globaliștii vor trebui fie să recunoască eșecul și să-și schimbe cronologia, fie să creeze o criză substanțială în termen scurt pentru a facilita resetarea.
Dar înainte de a ajunge prea departe în potențiala urâțenie care ne așteaptă în anul următor, să vorbim despre două dintre cele mai mari evoluții pozitive pentru 2024…

Binele…
Înfrângerea agendei Covid
Nu cred că mulți oameni înțeleg cât de epică și importantă a fost de fapt bătălia pentru blocajele pentru covid și pașapoartele pentru vaccinuri.
Lumea occidentală a fost în pragul unui autoritarism complet – nu un totalitar în vârful degetelor, cum ne-am confruntat de mulți ani, ci o dictatură medicală plină și o cenzură în masă. Cred că covid A FOST Planul
O încercare de a crea condiții de resetare și a eșuat.

Dacă instituția și-ar fi atins obiectivul de a da pașapoarte vaccin, lupta pentru libertate s-ar fi încheiat. Pașapoartele ar fi făcut imposibilă participarea economică pentru oricine nu s-a supus agendei, creând o clasă secundară de cetățeni (în mare parte conservatori) care ar putea fi apoi vizată pentru eliminarea sistematică.

Din fericire, destui oameni s-au ridicat și au refuzat să se conformeze că planul a fost deraiat. Aparent, stabilimentul și-a dat seama că sunt mult prea mulți patrioți dispuși să ia armele și să lupte dacă vor continua să împingă farsa covid.
Îți amintești acel moment bizar în care cea mai mare parte a propagandei covid pur și simplu s-a oprit?
Ca și cum cineva a răsucit un comutator și mass-media a schimbat narațiunile peste noapte?

Eu imi amintesc, iar acest eveniment a fost justificarea supremă pentru noi toți din mișcarea anti-mandat. Toată frica, toată teama, toată stricăciunea despre „milioane de morți”, totul nu a însemnat nimic și au demonstrat că în momentul în care au oprit mașina de hype și totul a revenit imediat la normal.

Publicul S-a Săturat De Cultul Trezit
A durat mai mult decât ar fi trebuit, în principal pentru că prea mulți oameni au refuzat să creadă că conspirația este reală, dar cultul “Trezit” a depășit în cele din urmă orice limită pentru ca publicul larg să se sature. Insurgența activistă a încălcat toate limitele decenței și adevărului și au înstrăinat un mare contingent al populației. Timpul lor se apropie repede de sfârșit.

Semnele includ colapsul continuu al giganților media Treziți precum Disney, boicotările de succes ale unor produse precum Bud Light și companii precum Target. Dar dacă știi să citești tendințele sociale poți vedea semne mai subtile. Există un dispreț tot mai mare pentru feminismul de al treilea val, cultul LGBT și mișcarea trans nebună.

Oamenilor le este mai puțin frică să ridiculizeze presa centrală, mai puțin le este frică de anularea culturii și mai dispuși să-și critice iluziile.
Asta se întâmplă când țintiți copiii cu îndoctrinare sexuală și argumentați împotriva realității biologice.
Acesta este ceea ce se întâmplă atunci când încerci să forțezi oamenii să îmbrățișeze și să normalizeze bolile mintale.
Asta se întâmplă atunci când petreci ani de zile încercând să controlezi vorbirea oamenilor cu „neo-pronume” și să terorizezi internetul cu cultura anulării.
Asta se întâmplă atunci când invadezi fiecare colț al culturii pop și încerci să o deturnezi sau să o sabotezi prin propagandă.
Asta se întâmplă atunci când declari război valorilor tradiționale occidentale
– Toată lumea începe să te urască și, în cele din urmă, se vor organiza să-ți dea un sut in fund.

Singurul lucru care menține mișcarea de Trezire pe linia de plutire în acest moment este alianța lor cu corporațiile și mass-media. Grupurile de gândire globaliste încă cheltuiesc miliarde de dolari pentru finanțarea programelor de justiție socială, iar actualul guvern oferă acoperire pentru exploatările fanilor de extremă stângă. Fără elite, ideologia trezită nu ar exista. Milioane de americani sunt gata să o stingă definitiv.

Cel rău și cel urât…
Alegeri 2024
Încă mai cred că s-ar putea să nu fie alegeri prezidențiale în noiembrie. Cu toate acestea, condițiile actuale ar permite acest lucru atâta timp cât nimic nu se va schimba dramatic în următoarele câteva luni. Nu a existat acest nivel de diviziune națională în privința alegerilor de la Războiul Civil incoace și, indiferent de ce se întâmplă sau de ce parte „câștigă”, va exista un potențial mare de reacție violentă.

Alegerile din 2024 se dezvoltă în propriul eveniment Lebada Neagra. Orice indiciu că Donald Trump va fi arestat înainte de noiembrie sau orice plan larg răspândit de stat albastru de a-l elimina de la vot va fi privit ca interferență electorală și nu am nicio îndoială că mulți americani vor lua în considerare serios revolta armată.

Apoi, din nou, simpla prezență a lui Trump ca candidat va fi folosită de grupurile de extremă stângă ca motiv pentru a alimenta revoltele. Reintrarea lui în Biroul Oval ar însemna acțiuni nesfârșite ale mafiei și poate chiar atacuri teroriste.
Deci, în această privință, nu contează cu adevărat dacă ajungem cu Biden sau Trump, rezultatul final va fi probabil același – Tulburări civile urmate de o declarație a legii marțiale în următorii doi ani.

Poziția mea față de Trump a fost întotdeauna una de scepticism, în primul rând din cauza alegerilor sale teribile de cabinet (inclusiv Anthony Fauci). Cu toate acestea, recunosc că, după patru ani îngrozitori de Trezirea imperiului autoritar al lui Joe Biden, nu există nicio cale ca jumătate din țară să tolereze un alt mandat, mai ales dacă acel termen este atins prin sabotaj perceput.

Apoi, există potențialul pentru evenimente șoc, cum ar fi demisia lui Biden în ultimul moment. Trump este arestat, dar câștigă oricum. Sau, o criză geopolitică majoră care este folosită de democrați ca scuză pentru a „amâna” alegerile. Și nu vă înșelați, există mulți dintre acești declanșatori în vigoare astăzi.

Creșterea tensiunilor geopolitice
Potențialul de război pe mai multe fronturi, inclusiv Ucraina, Israel și, probabil, Taiwan este extraordinar în 2024. Deocamdată, mă concentrez pe conflictul Israelului din Gaza și șansele de răzbunare din partea statelor islamice din jur.

Gaza nu are nicio șansă să oprească Israelul militar și nu au făcut-o niciodată, dar asta nu este cu adevărat relevant. Ceea ce contează este cum răspund vecinii lor.
Libanul și Hezbollah par gata să se angajeze în război împotriva Israelului în termen scurt, dar Iranul este marele semn de întrebare. I-ar implica în mod deschis pe israelieni?

O astfel de mișcare ar destabiliza complet tot Orientul Mijlociu, ar perturba o parte masivă a aprovizionării mondiale cu petrol și, probabil, ar trage SUA și Europa în luptă.

Cea mai mare amenințare, deocamdată, este închiderea căilor de navigație prin Marea Roșie și Strâmtoarea Hormuz. Acest lucru ar putea perturba lanțurile de aprovizionare și resursele energetice timp de mai multe luni și ar putea accelera criza economică. Și, la rândul său, acest lucru ar putea fi folosit de către instituție ca motiv pentru a pune cizme pe pământ în regiune.

Pulbere economică
Situația economică este mult mai tulburată decât relațiile internaționale, crezi sau nu. Există un joc precar jucat de Rezerva Federală cu datoria SUA și ratele dobânzilor, care culminează cu un Cerc Vicios despre care am avertizat de ani de zile.

Unii analiști susțin că Fed este pe cale să reducă ratele în 2024 (eu an îndoieli); dar dacă o fac, pregătiți-vă pentru o creștere imediată și reînnoită a inflației. Dacă nu se angajează la reduceri substanțiale ale ratelor, atunci datoria națională va continua să crească cu aproximativ 600 de miliarde de dolari pe lună (aproximativ 7 trilioane de dolari pe an). Acest lucru este nesustenabil și amenință statutul de rezervă mondială al dolarului.

Dacă intenția Fed este de a influența alegerile (din nou, mă îndoiesc foarte mult de acest lucru), atunci nu îl vor ajuta prea mult pe Joe Biden prin reducerea ratelor. Biden este deja cunoscut drept președintele inflației; crearea unei alte rampe în CPI până la sfârșitul anului 2024 ar fi un dezastru pentru campania lui. Și menținerea lui Biden în funcție ar cimenta și mai mult indignarea publică față de politicile socialiste, deoarece economia continuă să se scufunde fie în criză stagflaționistă, fie în depresie deflaționistă, în funcție de calea pe care o alege banca centrală.

Și amintiți-vă, creșterea de preț cu 30% plus pe care am observat-o în ultimii câțiva ani la nivel de necesități va rămâne în vigoare pentru o perioadă de timp. Nu contează ce face Fed, vei continua să plătești cu 30% mai mult pentru a supraviețui, comparativ cu 2019-2020, iar pentru mulți oameni acest lucru le distruge rapid nivelul de trai.

Acesta este motivul pentru care nimeni nu ia în serios „Bidenomics” – Până când nu văd o revenire la normalitatea costurilor, nu contează ce fel de întorsătură îl dă Biden în ceea ce privește numărul locurilor de muncă sau IPC.

Nimanui nu-i pasa.
Cercul Vicios
Bănuiesc că Fed va continua pe calea deflației. S-ar putea să încerce să reducă ratele o dată sau de două ori, dar atunci când IPC va crește, se vor întoarce direct la rate mai mari și la un credit mai strâns. Este exact ceea ce au făcut în anii 1970 și începutul anilor 1980, totuși, SUA nu adauga 600 de miliarde de dolari în datorii în fiecare lună în timpul acelei crize.

Modul în care se traduce această deflație va depinde de alți factori, inclusiv de factori geopolitici (după cum s-a menționat mai sus). Prevăd că vom vedea o reapariție agresivă a șomajului până la sfârșitul anului.
Americanii nu cumpără mai mult, doar cheltuiesc MAI MULT pentru aceeași cantitate de lucruri.

Procesul stagflaționist duce întotdeauna la o scădere dureroasă a consumului general și a nivelului de trai – Am avut un impuls de trei ani din cauza banilor de pe covid, iar acum acest impuls se estompează. Orice acțiune a Fed asupra ratelor în acest moment nu va ajuta comerțul cu amănuntul sau sectorul serviciilor, va servi doar la menținerea piețelor de valori pe linia de plutire un pic mai mult.

Din nou, rezultatul final este același, indiferent de ceea ce fac bancherii centrali, iar acest lucru este prin proiect. Dacă alegerile din SUA joacă în planurile instituției, bănuiesc că ar fi mai în concordanță cu optica unei președinții reînnoite a lui Trump. Ar putea servi mai mult intereselor globaliste să menținem sistemul intact, nu pentru a-l proteja pe Biden, ci în pregătirea revenirii lui Trump, doar pentru a prăbuși întregul castel de cărți odată ce acesta intră în funcție (sau chiar imediat după ce câștigă).

Înființarea conservatorilor ca țapi ispășitori pentru criza economică cu spectru complet are mult mai mult sens decât încercarea de a menține fațada lui Biden pentru încă patru ani.

Dacă globaliștii nu reușesc să pregătească scena pentru Resetarea în 2024, atunci s-ar putea să se confrunte cu o mișcare în creștere pentru a-i aduce în fața justiției. Actul de jonglerie este pe cale să se încheie.

Sursa: https://www.blacklistednews.com/article/85676/the-juggling-act-is-2024-a-pivotal-year-for-the.html

Traducerea: CD