Robert F. Kennedy, nepotul fostului președinte american declară că planul macabru , în care ne aflăm ,  va cădea și toți cei din sistemul politic și medical, implicați în decese, vor fi pedepsiți

”Trei dintre cei 15 cobai umani (20%) au căpătat cel puțin o afecțiune adversă gravă. Vaccinul, dezvoltat și aprobat de Anthony Fauci și finanțat de Bill Gates, folosește tehnologie experimentală de ARNm.” Declară nepotul fostului președinte american, un recunoscut luptător pentru viață, mediu și resurse naturale. Este autorul a 10 cărți dintre care două bestseller-uri. Iată cele 20 de răspunsuri ale lui Robert F. Kennedy:

Avocat principal pentru Consiliul de Apărare a Resurselor Naturale (NRDC) și procuror șef al Hudson Riverkeeper, Kennedy este astăzi pofesor emerit la Facultatea de Drept a Universității PACE din New York.

Cele 20 de răspunsuri ale lui Robert F. Kennedy

!!! EXISTĂ CORONAVIRUS SAU NU? – CLARIFICARE

1. EXISTĂ VIRUSUL?  Da, ca mulți alți viruși.

2. ARE TRATAMENT?  Da, dacă utilizați medicamentele adecvate și nu vă lăsați sănătatea în mâinile sistemelor de sănătate corupte și mercantile.

3. EXISTĂ MEDICI BUNI?  Da și mulți, unii acționează discret oferind tratamente adecvate, alții au fost mai îndrăzneți și există multe videoclipuri în rețele de internet care vorbesc despre aceste tratamente. Din păcate mulți medici au fost amenințați, descalificați sau reduși la tăcere.

4. OAMENII DE ȘTIINȚĂ INVESTIGHEAZĂ?  Da, și există o uniune mondială care solicită mai mulți medici și oameni de știință numiți ”Doctori și Oameni de Știință pentru Adevăr”, pentru a expune falsitatea tratamentului pe care l-au dat in cazul INFECTĂRILOR.

5. ESTE O PANDEMIE?  Nu. OMS a schimbat termenul care se referea la pandemie, înainte de lansarea INFECTĂRILOR, pentru a pune capăt pandemiei.

6. ESTE CONTAGIOASĂ?   Da, ca orice gripă.

7. DACĂ IAU VIRUSUL ÎNSEAMNĂ CĂ VOI MURI?   Nu. Dacă aveți simptome, luați medicamentul corespunzător din prima zi (întăriți sistemul imunitar, luați antiinflamatoare și anti-gripale) și vindecați-vă acasă.

8. POATE FI PREVENIT?   Da, să fii la fel de curat cum ar trebui să fii în mod normal și să menții un sistem imunitar ridicat.  Și mai aveți: Ozonoterapie, dioxid de clor cu protocolul preventiv.

9. SUNT REALE CAZURILE DE INFECTATI ȘI MORTI DE VIRUS?   Nu. În SUA s-a descoperit că orice date ar fi, de fapt ESTE VORBA DOAR DE 10% din acest număr, deoarece cauzele deceselor au fost alte boli, iar testele nu sunt fiabile, dau fals pozitive.

10. SUNT CAZURI REALE ASIMTOMATICE POZITIVE?   Ființa umană are multe microorganisme și viruși în organism și acest lucru nu înseamnă că sunteți o persoană bolnavă sau infectată sau că aveți virusul. Cu toate acestea, virușii care se presupune că sunt „atât de agresivi” prezintă unele simptome la pacienți, deoarece  corpul eliberează alarme de la un intrus (febră, cefalee, vărsături etc.) și conform teoriei lui Koch răspunsul este NU.

11. A FOST CREAT VIRUSUL?   Da, într-un laborator.

13. ÎN CE SCOP?   Să fie motiv pentru a restrânge libertățile, pentru a schimba sistemul economic actual într-o ascultare a turmei mai apăsătoare/înrobitoare, înfricoșătoare și mai oarbă.

14. MULTE ȚĂRI FAC PARTE DIN ACEST PLAN MALIȚIOS?   Da.

15. VOM IEȘI DIN ACESTA?   Da.  Și toți cei care au contribuit la decese și la plan vor cădea și vor plăti pentru ceea ce au făcut.

16. TREBUIE SĂ NE FIE FRICĂ?   Nu. Frica îți diminuează sistemul imunitar și te face controlabil mental.

17. MEDIA ESTE PARTEA PLANULUI?   Da.  Proprietarii mass-media sunt complici.  Aceasta se numește controlul minții.

18. CE TREBUIE SĂ FAC?   Te protejezi și dacă te îmbolnăvești știi deja cum să te vindeci acasă sau cu medicul tău de încredere care nu se va angaja în protocolul de abandon!!!.

19. TREBUIE SĂ FIU VACCINAT?    Nu. Dacă vă faceți sănătos, vaccinurile aduc substanțe chimice, metale grele și o serie de BACTERII care vă vor afecta sănătatea pe termen mediu și lung, atât fizic, cât și mental.  Este corpul tău și este dreptul tău să decizi despre el și despre sănătatea ta fizică și mentală.  Ai avea încredere într-un vaccin după ce a fost creat un virus pentru exterminarea umanității?

20. ESTE ACESTA UN RĂZBOI?   Da!  Și vom fi victorioși!  Trebuie să rămânem împreună și să trezim alți oameni, oferind multe informații.*Ești forțat să porți o mască, dar nu să taci *

 

VACCIN COVID = DAUNE GENETICE IRREVERSIBILE = O INFRACȚIUNE ÎMPOTRIVA OMULUI.