UN PREȘEDINTE DE TINICHEA
Contains Link

Comentariu primit de la dl Nicu Pîrîu
1 hour ago
.
Fals sureno, emiţi nişte aserţiuni fără acoperire.

Faptul că preşedintele vorbește puțin și greoi ( probabilitate mică să-l ia gura pe dinainte) poate fi un fapt bun din perspectiva serviciilor, dacă angajatorul îi menţine fişa postului, dar dacă nu? dacă angajatorul este nevoit să-l pună să vorbească ? nu mai este deloc bun din perspectiva serviciilor, doar se vede că emite numai prostii, dar aceasta nu din pricină că ar fi prost, că nu este, este doar mai încet, acolo sus, la mansardă, şi este total incompetent pentru funcţia în care se află, aici e drept că şi consilierii lui sunt la fel.

Zici că-i ordonat ? Fie, este, dar nu-i e greu să fie cînd munceşte trei zile pe săptămână, de ordonat ce este nu-l prinde nici un ajun de weekend la servici, şi weekendurile, şi concediile şi le face milimetric, obiceiuri pe care le are de la Sibiu unde nu-l prindea nici un întâi de decembrie în oraş.

Temele nu şi le prea face, că dacă şi le-ar face, ar avea mai multe din cunoştinţele juridice cerute de fişa postului, l-a luat gura pe dinainte şi ne-am pricopsit cu un referendum inept. Sau poate are cunoştinţele, dar fiind un veritabil „politruc”, minte deliberat pentru a manipula „cel mai reuşit produs al sistemului corupt”. Nici sas muncitor nu prea este, mai curând este un sas chiulangiu, dar de asta puteai să-ţi dai seama de la începutul mandatului. Că este ascultător nu ştiu cît de bine este, dacă nu ascultă de cine trebuie? te gândişi la ăst aspect? sau la faptul că degeaba ascultă dacă îi iese prost ce execută?

În plus, chiar are vicii, dar acelea nu-s casele și hainele soției. Este un om profund amoral, căci ce ai putea să spui despre unul care nu-şi dă seama cât de imoral este să intermediezi înfierea de copii români de către străini, tu ai face aşa ceva ? i-ai spune bunicii copiilor : „lasă ţaţo veto că le va fi bine, vor învaţa carte şi o meserie, vor avea condiţii mult mai bune decât dacă ar rămîne în sat, în plus vor veni în ţară să vă vadă macar o dată pe an, şi noi avem o fetiţă şi o dăm, ca să-i fie ei bine chiar dacă ne doare inima(Sanchi, el şi doamna aveau o fetiţă pe care o creştea mama soacră, vreo trei luni până îi găseau o familie ca afară, dacă te vrei un pic cred că găseşti şi interviul cu mama soacră ). Cât despre case, prima a pierdut-o prin 2005, dar mai bine citim din maestrrul Marius Albin MARINESCU
http://www.justitiarul.ro/klau…
Scurt istoric, povestea a două case furate de familia Iohannis
În anul 1999, Ioan Baştea, în complicitate cu Iohannis Klaus Werner (primar al Sibiului şi prim-vicepreşedinte PNL), Iohannis Carmen Georgeta (soţia primarului sibian) şi mama acesteia, Lăzurca Georgeta, au sustras Statului Român două imobile imense situate în centrul istoric al Sibiului la următoarele adrese: strada G-ral Magheru, nr. 35 şi strada Nicolae Bălcescu, nr. 29. În această fraudă au mai fost implicaţi Liviu Munteanu (secretar al Primăriei Porumbacu de Sus) şi Radu Gabriel Bucşa (notar din Sibiu). Acesta din urmă a fabricat un certificat de moştenitor pe baza unor adeverinţe false emise de secretarul Primăriei Porumbacu de Jos, Liviu Munteanu. Secretarul – convins fiind de Klaus Iohannis şi Baştea Ioan, care s-au deplasat împreună la Porumbacu de Jos – a falsificat realitatea prin emiterea de adeverinţe care atestau, în mod fals, că Nicolae Baştea (unchiul decedat al lui Baştea Ioan) locuia în Porumbacu de Jos (deşi răposatul domiciliase în Cluj Napoca) şi că ar fi fost nepotul proprietarului Ghenea Eliseu (Ilisie), deşi acesta a decedat fără succesori. Faptele acestea se regăsesc, cu detalii, în motivarea Deciziei civile nr. 310/R, din 30 iunie 2005 a Curţii de Apel Braşov, instanţă care a confirmat anularea Certificatul de moştenitor în cauză de către Tribunalul Braşov, ca fiind obţinut pe bază de documente false. Cinste acelor judecători cinstiţi, care demonstrează că nu este chiar toată justiţia din România coruptă şi că nu toţi magistraţii sunt dispuşi să se facă preş la picioarele impostorului Klaus Iohannis, care încă se mai visează premier sau chiar preşedintele ţării. Doamne fereşte, că atunci chiar că totul va fi pierdut pentru România! Această decizie a completului de judecată de la Braşov a rămas definitivă şi irevocabilă. A avut loc şi un simulacru de cercetare penală, singurul găsit ca „ţap ispăşitor” fiind Liviu Munteanu, secretarul de primărie comunală, care a fost salvat în extremis de haita de hiene imobiliare, fiind condamnat doar la un an de închisoare … cu suspendare. Acest act iluzoriu de justiţie a fost determinat de Rechizitoriului întocmit de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, deoarece, la Sibiu, Poliţia şi Parchetul se spălaseră pe mâini cu NUP (neînceperea urmăririi penale)! Poliţistul şi procurorul, care închiseseră dosarul de urmărire penală sibian la începutul anilor 2000, au fost promovaţi. Astfel poliţistul Tiberiu Ivancea a devenit şeful poliţiei sibiene, iar procurorul Ioan Irimie a ajuns prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu!
Ideea deposedării statului român de cele două imobile din centrul Sibiului, care au aparţinut familiei Ghenea Ilisie şi Maria – decedaţi fără urmaşi moştenitori, i-a venit acelui Baştea Nicolae din Cluj Napoca. El era nepotul Mariei Ghenea, născută Baştea, dar cum ea murise înaintea soţului, acest nepot nu putea emite pretenţii la succesiunea după ultimul decedat, Ghenea Ilisie. Aşa că a atras-o în combinaţie şi pe Lăzurca Georgeta (mama lui Iohannis Carmen) pe care o cunoştea de pe vremea când lucra ca servitoare la familia Ghenea. Pentru a o motiva pe aceasta, i-a oferit, prin intermediul unui nepot, Baştea Ioan, jumătate din suprafaţa imobiliară pe care pusese ochii. Lăzurca Georgeta nu avea carte, fiind semianalfabetă, şi nici relaţii, dar, în schimb, avea un ginere, care – deşi nu era încă primar, la sfârşitul anilor ‘90! – avea relaţii ca inspector şcolar general. După ce a format grupul infracţional, Baştea Nicolae a plecat pe lumea cealaltă, probabil pentru a identifica şi pe acolo câteva case de furat, iar gaşca de escroci formată de el (nepotul Baştea Ioan, Lăzurca Georgeta şi soţii Iohannis) s-au folosit de numele acestui răposat şi l-au transformat, din nepotul lui Ghenea Maria (născută Baştea), în nepotul lui Ghenea Ilisie, cu complicitatea unui secretar al Primăriei Porumbacu de Jos, iar apoi, prin intermediul notarului Bucşa Radu Gabriel, s-au făcut stăpâni pe casele furate!
Singura problemă a fost că răposatul Baştea Nicolae nu a mai fost aşa generos prin testamentul rămas după decesul său – de fapt, el scrisese un testament olograf prin care lăsa „moştenire” două imobile pe care nici nu le avea în posesie! – iar soţii Iohannis, cei cu relaţiile, nu căpătau decât jumătate dintr-un imobil (cel situat în str. G-ral Magheru, nr. 35), nu jumătate din amândouă, aşa cum se promisese iniţial pentru a-i atrage în „afacere”. Acest inconvenient a fost reglat rapid, în aceeaşi zi cu eliberarea Certificatul de moştenitor şi legatar nr. 90, de acelaşi notar corupt Bucşa Radu Gabriel, prin contractul de vânzare-cumpărare autentificat cu nr.924. ACUMA, AMBELE ACTE AU FOST ANULATE DE JUSTIŢIA BRAŞOVEANĂ!!!
..
În loc de epilog…
Spaţiul din str. Nicolae Bălcescu, nr. 29 este foarte important pentru Klaus Werner Iohannis deoarece obţine anual mari sume de bani prin închirierea spaţului de la parterul imobilului către Banca Raiffeisen. Doar în anul 2001, la primul contract de închiriere, Iohannis a încasat suma de 60.000 de dolari americani (USD), conform respectivului contract de închiriere, fără să plătească impozit pentru suma respectivă, încasată anticipat de la banca respectivă (chiria pe trei ani), aşa cum am demonstrat în articole anterioare, unul dintre ele fiind acesta: http://www.justitiarul.ro/ce-n….
Hotărârea nr. 235/2014 a Tribunalului Braşov, din 16.05.2014, este definitivă, dar nu este executorie, clanul Iohannis având încă o cale de atac la Curtea de Apel Braşov.
Update sâmbătă, 14 noiembrie 2015 dintr-o foaie care n-o citesc deobicei:
http://www.evz.ro/dezvaluiri-j…
Jurnalistul Marius Albin Marinescu a vorbit despre cazul președintelui Klaus Iohannis care a pierdut, joi, o a doua casă în Sibiu, din cele șapte deținute.
„Klaus Iohannis avea șapte imobile. Unul a mai fost pierdut în 2005, tot prin documente false, anulate de instanță atunci. Al doilea proces, de ieri, trenează de 16 ani. Interesul a fost să se tergiverseze pentru ca familia Iohannis să obțină bani pe chirie pentru că la parter funcționează banca Raiffeisen”, a spus jurnalistul, invitat la postul B1Tv. „E inadmisibil ca un proces să dureze 16 ani. A fost retrimis de trei ori pentru rejudecare. S-a pierdut la Tribunal de două ori, s-a clasat, s-a trimis la judecare. Prin sentința dată ieri s-a confirmat sentința din mai 2014 a Tribunalului din Brașov. În sentință se spune că soții Iohannis nu au fost cumpărători de bună credință. S-au pierdut prin anularea unui certificat de moștenitori obținut prin modalități false”, a explicat acesta. Totodată, Marinescu a dezvăluit că notarul care a scăpat prin NUP este implicat în toate retrocedările ilegale făcute în Sibiu, „Bucșa Radu Gabriel este implicat și în dosarul cu primarul de la Șelimbăr, Maricuța”. În ceea ce privește judecătoarea Boca, aceasta „a judecat în favoarea lui Iohannis și a fost recompensată cu un schimb de terenuri favorabil dânsei. A primit un teren mult mai bine plasat și o suprafață mai mare decât ce s-a dat la schimb”. „De 15 ani scriu de problemele acestor case sustrase de la statul român. Toată mașina de propagandă a domnului Iohannis spunea de mine că sunt nebun. Ieri s-a demonstrat că nu sunt nebun. Polițistul care a dat NUP a ajuns șeful IPJ Sibiu, iar procurorul a devenit prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu”, a conchis bărbatul. Și un locatar al fostei vile a lui Klaus Iohannis, Adrian Antonescu, a precizat că „aceste procese au început în 1999. Am fost dat în judecată. În urma lor mi s-a anulat contractele de vânzare cumpărare. Familia Iohannis a fost parte din proces. Am început să facem cercetări pentru că au existat oameni care au cunoscut istoricul imobilelor. Am început să intentăm noi procese prin care contestăm calitatea de moștenitori și proprietari ai celor care ne dăduseră în judecată. Au început prin 2002. Acum putem fi mulțumiți de sentință pentru că s-a dezvăluit adevărul”.

Alte date despre escrocheriile imobiliare ale primarului sibian, primarul care tăcea şi nu asculta(de unde şi aserţiunea că îi dispreţuieşte pe români), făcute nu în nume propriu, se găsesc şi la domnul profesor pe sait , şi pe justiţiarul lui Albin Marinescu, şi în multe alte locuri pe net. N-or fi toate adevarate sută la sută, dar fum fără foc nu iese, după cum spune un proverb acelaşi şi în România şi în India, proverb care nici el nu este sută la sută adevărat dacă l-ai întreba pe omul preistoric sau pe cel ce vrea să facă focul frecând două lemne.

Despre dosarul de incompatibilitate şi judecătoarea Livia Stanciu, pensionarea acesteia de la ICCJ şi numirea la CCR probabil că ai auzit, dacă nu caută pe luju.ro, sunt destul de prolifici acei jurnalişti şi află destule chiar de la magistraţi.

Ce soluţii se pot găsi cu casele ? Probabil să dea Iohanis înapoi banii încasaţi de la Raiffeisen, simplu ca bunăziua mai trebuie să i se calculeze şi o dobândă, iar statul nu are de ce să-i înapoieze impozitul pe venitul obţinut, fiindcă , ştim cu toţii de ce!
Cu hainele nu înţeleg ce-i poţi reproşa, poate ne lămureşti cumva.

Na că togma mi-am adus adus aminte de salvarea stadionului Voinţa din ghearele rapace ale brokerului de copii. Păcat de domeniul Brukenthal.

Iohanis este cel mai potrivit să dea lectii de moralitate, el un penal care luptă contra penalilor. Că doar nu crede nimeni că e Klaus cel fără de prihană, cel care nu ştia nimic de manevrele notariale şi falsul în acte.

Dar să revenim la text: primii doi președinți erau persoane care aveau probleme cu dosarele și puteau fi santajabili(şantajaţi?), începând cu Băsescu s-a trecut la acoperiți, de acord, ai dreptate asupra acestui aspect, şi Iohanis este un acoperit , dar are şi dosare cu care poate să fie şantajat. De altfel şi Băasescu şi Iohanis aveau dosare (în justiţie) când au fost puşi preşedinţi. Care-i noima , primii doi aveau dosare, ultimii doi erau acoperiţi? Dumneata eşti enuţătorul eu sunt receptorul , dar ca mine mai sunt şi alţi receptori pe sait, ce-ar trebui să înţelegem? sper că nu fiecare altceva. De fapt, pe preşedinţii de pînă acum simţi nevoia să-i diseci, să-i diferenţiezi, să pui în două categorii, dar pentru perioada 1945-1990, în ura faţă de „ciuma roşie”, şi cu încrâncenarea caracteristică juvenalităţii, nu detectezi perioade net distincte, achiesând la raportul de condamnare a comunismului scremut de Tismăneanu(vai ce nume de alogen) şi asumat de Băsescu (vai ce nume parfumat), dar s-ar putea să ai scuza sistemului de educaţie care te-a format, asta ţi s-a spus, asta ai învăţat, nu este vina tălică că n-ai trăit în epoca lui Ceauşică.

Mai departe : „Fara a fi James Bond președintele nostru respectă fișa postului iar angajatorul este mulțumit” – fracturi de logică , asta e , ni se poate tuturor, am mai citit d-astea pe sait, oi fi comis şi eu, păi e togma invers, preşedintele lor nu mai respectă fişă postului de cănd o face pe James Bond; de unde tragem concluzia că angajatorul actual e mulţumit ? (că angajatorul nu este poporul asta am prins-o), mai curând păpuşarii trag mai repede de sfori şi, astfel, lui Iohanis i se mişcă mai repede buzele decât poate să gîndească, ceea ce-l face să mai dea şi cu bîta în baltă, ceea ce pe angajator ar trebui să-l nemulţumească, dar ca să vezi, angajatorul nu are dreptul să se plîngă fiindcă angajarea a fost pe fişa mută nu pe varianta vorbitoare, iar angajatorul chiar dacă este altul decât cel iniţial ştie că nu se poate transforma slănina afumată şi în turn păstrată în porcul din care a fost taiată.

Sănatate şi Citeşte toate izvoarele. Dar, mai ales, interpretează-le.
Şi când mai faci analogii, apai fă-le. Acum analogia corectă este : Nu dărâmăm cetatea ca să distrugem şobolanii. Este gândirea celui care nu a autorizat marşul asupra bucureştilor cerut de ale sale căpetenii.

Închei cu un motto(după părerea mea motto-urile ar trebui să stea la sfârşit, poate e o chestiune de gust, şi proverbul Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă la chinezi este pe dos, ..~ după ce a trecut ):
klaunaş vampiraş
dă-te jos de pe faraş
că să se şteargă tinerii de caş

https://uploads.disquscdn.com/…