o’lae
1 aprobat
skjdgks@akjsghdkja.com
82.76.215.92
https://www.breakingisraelnews.com/120325/plague-first-born-genetic-testing/

Un articol recent din revista MIT Technology declara că ”2017 a fost anul în care testarea ADN de consum a explodat”. Articolul a raportat că, anul trecut, peste 12 milioane de persoane și-au cercetat istoricul familial, cu kituri la domiciliu (do-it-yourself), un serviciu care nu era disponibil acum cinci ani.

Rabbi Yosef Berger, rabinul de la Mormântul Regelui David de pe Muntele Zion (Sion), crede că acest avans recent al testării genetice reflectă chiar începutul unui proces care va ajunge la fructificare când sosește Mesia.

”Identitatea este o parte importantă a procesului mesianic”, a spus Rabbi Berger către Breaking Israel News.

Rabinul Berger a citat Mishnah (Eduyot 8:1) ca sursă.

Rabinul Yehoshua a spus: Am o tradiție din partea Rabinului Yohanan ben Zakkai, care a ascultat de la învățătorul său care, la rândul său, de la profesorul său, care l-a învățat aceasta ca lege dată de Moise la Sinai, că Ilie nu va veni [înaintea lui Mesia] pentru a declara cine este pângărit sau pur, pentru a-i îndepărta pe unii [dintre ei], sau a aduce [pe alții] aproape. Mai degrabă, el îi va îndepărta pe cei care și-au forțat drumul și îi va apropia pe cei distanțați prin forță.

”Restabilirea adevăratei identități este una dintre funcțiile pe care Mesia le va realiza în zilele din urmă”, a spus Rabinul Berger, citând o lege din the Mishnah Torah, scrisă de Rabinul Moshe Ben Maimon, cea mai importantă autoritate a Torei din secolul al XII-lea, cunoscut și ca Rambam.

În timpul epocii regelui Mesia, odată ce împărăția lui s-a întemeiat și toți evreii s-au adunat în jurul lui, întreaga linie de descendeță [a națiunii] va fi stabilită pe baza cuvintelor sale, prin Duhul Sfânt al profeției care se va odihni peste el. (Mishnah Torah, Hilchot Malachim 12:3)

Rabinul Berger a speculat că noua tehnologie prefigurează acțiunile lui Mesia, care vor urma.

”Zohar a declarat că, în ultimii 1.000 de ani, toată înțelepciunea care este cuprinsă în creație va fi dezvăluită”, a spus Rabinul Berger. ”Dar toată această înțelepciune va întrupată în Mesia însuși.”

Evoluția rădăcinilor genealogice, de fapt, începe deja să fie dezvăluită, cu o magnitudine neașteptată. Un studiu genetic recent, care studiază ADN-ul latino-americanilor, a indicat că în prezent pot exista peste 150 de milioane de latino-americani cu origini evreiești.

Rabinul Michael Freund a cercetat poporul pierdut al lui Israel în ultimii 12 ani, ca șef al Shavei Israel. El a reușit să găsească oameni cu rădăcini evreiești în India, China, Brazilia și chiar și oameni care au crescut după Holocaust, crezând că sunt creștini. El vede foarte mult munca sa ca parte a procesului mesianic al Întoarcerii Exilaților.

”Întoarcerea exilaților este descrisă explicit ca parte a [sosirii] lui Mesia și se întâmplă chiar acum” a declarat Rabinul Freund către Breaking Israel News. ”Popularitatea crescândă a acestor teste accelerează procesul. Testarea genetică este un dar pe care Dumnezeu l-a oferit științei medicale, dar este de asemenea și un dar incredibil, ajutând la localizarea și descoperirea evreilor ascunși și a descendenței evreiești, ca parte a întoarcerii exilaților.”

Rabinul Freund a observat că tribunalele rabinice au luat în considerare folosirea testării genetice, pentru a determina identitatea evreiască și guvernul Israelian a discutat aplicabilitatea testării ADN la Legea Întoarcerii și cetățenia israeliană.

*

Nota redacției: Informațiile aduse de comentariul pus pe site la textul intitulat Care este numărul real al evreilor sunt deosebit de importante. Îmi vine să zic „se îngroașă gluma”! Se pare că avem de-a face cu o diversiune de mare amploare ale cărei ținte nu ne sunt încă clare. Să mai săpăm, nu este ușor să pricepi logica întortocheată a unui rabin cu funcții importante în elite evreiască, așa cum este acest rabin Berger sau colegul său Yehoshua ori rabinul Freund.
Testarea genetică ar trebui să se facă mai înainte de orice pe evreii kazari, pentru a se vedea câtă evreitate poartă cu ei. După știința noastră asemenea cercetări au fost efectuate, dar rezultatele lor au fost fie modificate din pix, fie ascunse opiniei publice. E de tot hazul să declari că 150 de milioane de sud americani ar avea rădăcini evreiești! Propunem să se facă o asemenea analiză genetică în primul rând asupra evreilor din Israel, surprizele pot fi de pe acum bănuite!