Cu ajutorul lui DACICUS, care ne-a furnizat textul de mai jos, inaugurăm o dezbatere publică pe marginea candidaturilor la funcția de președinte al României. Îi invităm să se înscrie la cuvînt pe toți cei care au ceva de spus pe această temă. Îi vom invita pe candidați să răspundă la acuzațiile ce li se aduc, iar pe cei ce produc aceste acuzații îi rugăm să aducă argumente cât mai valabile, mai convingătoare în sprijinul acuzațiilor. Contez pe seriozitatea și in-discreția colaboratorilor.

Atunci când candidezi la funcția supremă din stat nu ai voie să ascunzi nimic din ce ar putea interesa electoratul!

i.c.

*

*

*

 

Sa’i luam pe rand, unul cate unul:

-NU MAI SINT EVREI IN ROMANIA-(sic!)

FOSTUL PREMIER AL ROMANIEI (CARE ODATA INVESTIT, PRINTRE PRIMELE DISPOZITII PE CARE LE-A DAT A FOST CA DIN TOATE BIROURILE MINISTERELOR SA FIE COBORATE ICOANELE DE PE PERETI!!!) , MIHAI RAZVAN UNGUREANU PROVINE DINTR-O FAMILIE DE EVREI DIN IASI .
MAI MULT , MAMA SA ESTE O EVREICA NASCUTA LA BALTI – ORASUL CEL MAI ” RUSIFICAT ” IN PERIOADA SOVIETICA .
IN 1989 M. R. UNGUREANU ERA MEMBRU P.C.R. DAR SI MEMBRU SUPLEANT AL C.C AL U.T.C. ( KOMSOMOLUL ) .
IN AFARA DE STUDIILE FACUTE PE LA UNIVERSITATI DIN ISRAEL , UNGUREANU ARE SI UN DOCTORAT IN ISTORIE .
TEMA LUCRARII DE DOCTORAT : ” HOLOCAUSTULROMANESC ASUPRA EVREILOR IN BASARABIA SI TRANSNISTRIA ” ( DIN TOATA ISTORIA MULTIMILENARA A ROMANIEI L-A INTERESAT UN SINGUR SUBIECT ) .
BUN ! DAR IN SEARA ASTA LA ANTENA 3 A APARUT O DECLARATIE PUBLICA A D-LUI LT. COL NICOLAE ULIERU – FOST PURTATOR DE CUVANT AL S.R.I. CARE SPUNE CA:
” EXISTA PROBE CA M. R. UNGUREANU ESTE AGENT AL UNEI PUTERI STRAINE ” . N-A PRECIZAT DESPRE CE TARA ESTE VORBA . GURILE RELE ZIC CA ACEST M.R. UNGUREANU E PORECLIT DE CATRE UNELE SERVICII SPECIALE : ” RAZVANEL- MOSSADEL ” .
AU CONSEMNAT PT DVS : ,,DOI CAPORALI DE LA TARA CU MICROFILME-N VALIJOARA “