Buta Dumitru
197 aprobate

Dumitrubuta189@yahoo.com
79.115.35.56

 

Cine nu cunoaste istoria este condamnat sa o repete.
Si ati demonstrat in repetate randuri ca nu cunoasteti nici istorie si nici istoria economiei dar va lansati in tot felul de pozitionari ideologice pur aspirationale pe care noi, astia mai in varsta, le-am vazut ( prin prisma experientei care va lipseste datorita tineretii) ce valoare au de pe vremea URSS si regimurilor din Europa de Est. URSS a fost uniunea dictaturilor comuniste din spatele Cortinei de Fier
Daca tot va plimbati prin istorie, veti descoperi ca britanicii au fost campioni la comertul cu sclavi, „la mulsul” coloniilor, etc. Asta este, fostele imperii de odinioara au dulapurile pline cu schelete, dar nu putem judeca generatiile de astazi pentru crimele comise de stramosii lor Ori jidanii în doctrina lor religioasă talmudică sunt orbiți pentru dominația lumii. Ei ne-au impus un holocaust pe care romînii nu l-au făcut.
Ne-au impus falsificarea Istoriei și a valorilor spirituale romînești.
Ne-au impus sume uriașe pe un holocaust pe care nu l-au făcut părinții sau bunicii.
Ne-au jefuit țara de resurse.
Au păcălit guvernele la retroceedări cu acte false evreii, au primit ce nu aveau, chiar și cei veniți pentru prima oară în romînia au avut acces la retrocedări.
Au pus sub papuc autoritatea guvernelor care au acceptat schizofreniile lor.
Ce legi internaționale aprobă asemenea abuzuri? De ce le frică clasei politice de murdăriile lor ? Sunt oare membrii guvernelor
toți trădători în colectiv, sau poate sunt sub hipnoză.
De ce alte minorități în afară de evrei și maghiari

Sosoaca nu poate rezolva problemele lumii si nici securitatea si prsoperitatea romanilor nu o poate garanta. Haideti cu consolidarea statului de drept (eliminarea coruptiei si a criminalitatii organizate – eliminarea clanurilor de traficanti si de proxenetii care rapesc fete pe strada, etc) aderarea la Schengen, reformele structurale, absorbtia fondurilor UE, atragerea investitiilor si mai multa integrare a membrilor UE (Uniunea Pietelor de Capital, Uniunea politica, PESCO, reforma NATO, etc).
Votul pentru AUR NU ESTE O INTAMPLARE. Este un vot de protest al cetatenilor neturmentati din diaspora si din tara contra clasei politice inclusiv a partii pe care o preferati.