”Singura variantă bună pentru România” Este slabăăăă.
Nu are personalitate de Conducător :(
Oarecari șanse ar fi Senator Neafiliat Diana Iovanovici-Șoșoacă. Este ”întruchiparea” Forței. Mult mai potrivit pentru ea este Ministerul Justiției, Poate ar avea șanse să facă oleacă de curățenie/ordine prin Mlaștina așaziselor ”legi”, cam toate anti-românești. De ”pământ făgăduit-dorit” dar vor primi,EXACT, ce au dat lui EMINESCU, care a pus ADEVĂRUL în gura lui Mircea… Împăraţi pe care lumea nu putea să-i mai încapă
Au venit şi-n ţara noastră de-au cerut pământ şi apă –
Şi nu voi ca să mă laud, nici că voi să te-nspăimânt,
Cum veniră, se făcură toţi o apă ş-un pământ…
Singurul vizibil care întrunește și are șanse de CONDUCĂTOR-COORDONATOR este …..LIVIU DRAGNEA. Din păcate TREBUIE să aleagă UNA, din cele două CĂMĂȘI, a treia nu există: CAMAȘA MARTIRIULUI sau CĂMAȘA sclavului. Primele cuvinte la Ieșire, ar trebui să fie, ca cele ale …paranoicului ”TOTUL, SAU NIMIC” sau ale POPORULUI ”ORI LA BAL, ORI LA SPITAL. Prima opțiune esta și singura valabilă, a doua nu există, ”bășină” a desființat aproape toate spitalele. Alegerea îi aparține.
Votul POPORULUI este foarte important dar nu trebuie să fie …definitoriu/decisiv. DECISIV, ar trebui să fie al celor care au CUNOAȘTEREA, în FAPTELE lor.
… – In fine, am inteles ca s-a pierdut controlul asupra acestor unitati automate. Cum s-a terminat pana la urma razboiul?
– Au cerut insistent ajutorul altor civilizatii. Ororile atinsesera cote greu de imaginat. Populatia fusese decimata. Preotii au initiat contactele. Pleiadienii, care stiau de schimbarile dramatice de pe planeta, au raspuns prompt, dar au conditionat ajutorul. Trebuiau schimbate anumite structuri in societate, iar preotii urmau sa constituie casta principala, gestionand atat dezvoltarea psiho-spirituala cat si dinamica de ansamblu a societatii. Evident ca au acceptat.
– Cum au dezactivat unitatile?
– S-a lucrat cu un camp 4D care a neutralizat structura de comanda a unitatilor. Lucrurile sunt mult mai complexe decat poti intelege. In scurt timp, pleiadienii au anihilat toate unitatile automate de lupta. S-a reinstaurat pacea in cele din urma. Iti percep neincrederea in toate acestea dar te inteleg.
– Nu neg ceea ce-mi spui, pentru ca nu pot face acest lucru. Nu am argumente.
– Este un mod de a-mi cere mie argumente sau dovezi pentru ceea ce-ti spun?
– Sincer Ral, acum incerci sa ne dai avertismente despre un posibil viitor al nostru? Sunt unii care ar putea crede acest lucru.
– Cei care cred ca asemenea lucruri sunt posibile, au trait acele vremuri. Chiar si scenariile filmelor care au ca subiect aceste aspecte, sunt accesari ale vibratiilor din subconstientul lor.
– Nu am niciun fel de perceptie legat de acest conflict.
– Nu erai intrupat in acei ani.
– Ce s-a intamplat ulterior?
– Karma era destul de grea caci au fost afectate nu numai civilizatiile lemuriene si atlante, dar si cele mai putin dezvoltate din punct de vedere mental si vibrational. Planeta era impartita intre doua civilizatii. Una era mult mai dezvoltata din punct de vedere mental si spiritual, fiind formata din populatiile Atlantidei si Lemuriei, iar cealalta era formata din populatiile vechiului continent Asia, Africa si Americi. Acestea erau la un nivel oarecum primitiv. Geografia celor trei continente era alta decat cea de azi. Razboiul i-a afectat si pe ei. Karma presupunea preluarea unei parti din responsabilitatea evolutiilor acestor populatii.
– Cum era impartita societatea inainte de marele razboi si cum s-a structurat dupa?
– Majoritatea statelor independente de dinainte de marele conflict aveau o structura duala de conducere. Pe de-o parte exista o democratie asemanatoare cu a voastra, care alterna, in functie de alegeri, la diferite perioade de timp, iar cealalta structura era formata din oamenii de stiinta din toate domeniile. Orice proiect global, orice act legislativ trebuiau sa fie ratificate de ambele structuri. Acum, in societatea voastra, oamenii de stiinta sunt doar consultati cu privire la unele aspecte, dar nu au putere de decizie.
– Spuneai inainte ca se eliminasera bolile si saracia. Cum au facut asta? Faptul ca una din structurile de conducere ale societatii era formata din comunitatea oamenilor de stiinta, a fost de importanta majora?
– A fost, dar intr-o mai mica masura. Se dezvoltasera intr-un ritm foarte rapid ramurile industriale, iar unitatile automate de productie asigurau tot ceea ce era de stricta necesitate. Toti aveau cele necesare traiului prin lege, inclusiv consumul de apa si energie era gratuit. Alimentele erau mai multe decat era necesar. Oamenii aveau acces chiar si la alte resurse materiale in mod gratuit. Trebuia doar sa justifici folosirea lor.
– Deci secretul este exploatarea stiintifica a resurselor? Imi pare o lume ideala.
– Nu asta a fost problema, ci faptul ca inca domina ego-ul si dualitatea. Foarte multi ajunsesera sa nu mai stie ce sa faca cu bogatia, cu libertatea si cu timpul liber. Doar o parte a societatii s-a aplecat catre autocunoastere, autodezvoltare, arta, explorari ale constientului, sau alte aspecte spirituale, si doar foarte putini au dorit sa se implice in evolutia populatiilor semidezvoltate din celelalte zone geografice.
– O sa ajungem si noi in aceeasi situatie?
– Da, dar situatia voastra este diferita.
– Cum au rezolvat atlantii problema financiara a asigurarii acestor resurse?
– Redistribuindu-le si gestionandu-le corect. O mare parte din resursele destinate sistemului medical si al gruparilor armate nationale au fost folosite in acest scop. Societatile devenisera atat de dezvoltate incat era exclus razboiul direct; in acest caz s-ar fi anihilat reciproc. Automatizarea unitatilor de productie a facut restul.
– Seamana cu situatia noastra.
– Se poate face o asemanare desi sunteti cu mult inaintea acelei societati. Totusi, in urmatoarele decenii veti avea parte de foarte mari schimbari si veti avea si resursele necesare pentru eradicarea saraciei.
– Zamolxe mi-a spus ca extinderea campurilor personale va determina o incompatibilitate energetica intre alimentele produse in alta zona geografica, iar acest lucru va determina importante schimbari in industriile zonale. Mi-a mai spus ca majoritatea companiilor farmaceutice vor ajunge falimentare, iar sistemul medical actual va mai functiona doar la o treime din capacitate.
– Acum se produce si la voi un salt de constiinta. Este doar la inceput acest proces. El este determinat de o serie de activari ale retelelor energetice ale Pamantului. Acestea determina cresterea campurilor energetice personale. In acelasi timp cu cresterea campurilor vor disparea majoritatea bolilor, iar odata cu ele si resursele uriasului sistem format din spitale-companii farmaceutice-alimente degradate-companii de asigurari de sanatate-industrii de prelucrare-retele de desfacere. Se vor debloca resurse foarte mari. Pe de alta parte, cresterea campurilor presupune si cresterea vibratiilor, iar acest lucru inseamna un mult mai rapid raspuns din exterior.
– Acel feed-back de care se tot vorbeste?
– Exact. Procesele de materializare se vor amplifica foarte mult. Acesta este unul dintre cele mai mari castiguri pe care le veti avea. Nimeni nu va mai pleca cu o karma noua. Toate se vor plati in aceeasi viata. Karma se va intoarce in foarte scurt timp si toata lumea va constientiza acest lucru. Aceasta va aduce schimbari uriase de constiinta. Orice violenta, orice inselaciune, orice faradelege, fie ca este evidenta, fie ca este subtila, se va intoarce in foarte scurt timp la sursa. Acest lucru va duce la eliminarea majoritatii armatelor lumii si la relocarea resurselor.
– Daca e asa cum spuneti voi, atunci ar fi chiar mult mai multe resurse decat am avea nevoie. Ar fi greu chiar sa le gestionam. Cand Zamolxe mi-a spus de imensul angrenaj al cuplului alimentatie denaturata – boli diverse, nu mi-am dat seama pe moment ce resurse implica. Apoi am realizat ca este vorba de zeci de milioane de oameni si mii de miliarde de dolari. Daca mai punem la socoteala si prabusirea armatelor, prin disparitia rolului lor, s-ar gasi alte resurse uriase, plus industriile aferente. Probabil alte cateva zeci de milioane de oameni si mii de miliarde de dolari. Plus prabusirea unor mari concerne multinationale.
– La fel s-a intamplat si in vremea respectiva cu atlantii si lemurienii. Schimbarile in societate au fost uriase. In curand se va intampla si la voi.
– Si daca nu va fi asa?
– Ba va fi! Deja sunt primele semne.
– Daca noi nu dorim aceste schimbari? Poate ca omenirea, per ansamblu, nu doreste aceste schimbari. Daca nu trecem peste pragul critic, asemenea atlantilor, ne putem confrunta si noi cu o conflagratie.
– Majoritatea dintre voi ati stiut cu ce va veti confrunta. Ati stiut-o cu mult inainte de a va intrupa. Ca la orice schimbare, exista o reactie negativa. Veti trece peste ea. Unii vor trece in aceasta viata, altii in urmatoarea. Doar atunci vor fi pregatiti. Voi, ca si civilizatie, veti trece peste pragul critic caci s-a pregatit o mare infuzie de spirite superioare. Atlantii nu au avut parte de asa ceva.
– Spuneai ca atlantii au fost de acord cu pleiadienii, ca in schimbul ajutorului sa accepte schimbarea in structura societatii. Cum s-a facut schimbarea, tranzitia?
– Atunci era foarte usor de facut schimbarea. In timpul razboiului, structurile de conducere si comanda au fost practic anihilate. Dupa o alta perioada, nimeni nu stia cine conduce societatea si nici cine controleaza ostilitatile. Armele energetice detectau orice forma de comunicatie si apoi intreaga zona era lovita crunt. Haosul general domnea. Prin urmare, dupa interventia pleiadienilor, nimeni nu s-a opus schimbarilor din societatea atlanta. Ba dimpotriva, majoritatea supravietuitorilor erau de acord cu propunerea pleiadiana.
– Care au fost schimbarile cele mai mari din societatea atlanta si lemuriana in perioada de dupa razboi?
– Pleiadienii au decis sa ofere o asistenta limitata in procesul de tranzitie de la o societatea bazata pe ego si dualitate la una bazata pe unitate. Aici a fost marea problema a atlantilor. Inainte nu s-a reusit tranzitia. In rest nu au fost foarte mari schimbari. Legislatia a fost putin imbunatatita, iar anumite tehnologii s-au interzis. Schimbarile veritabile nu vin din exterior, ci din interior.
– Zamolxe mi-a spus ca marii preoti-maestri au descoperit ca Pamantul fusese afectat de doua curente informationale multidimensionale care nu aveau legatura cu planeta.
– Ti-a mai spus si faptul ca acest lucru nu i-ar fi absolvit de vina pe atlanti.
– Intr-adevar, asa mi-a spus. Totusi, chiar si asa, s-ar fi cuvenit sa fi fost macar ajutati de alte civilizatii. Macar informational. Pleiadienii ar fi trebuit sa fi fost mai insistenti inainte de conflict.
– S-au facut cunoscuti. Nu direct, ci prin intermediul unor maestrii-preoti.
La un moment dat, m-a cuprins o stare de nervozitate atat de puternica (pe care nu am reusit sa o controlez) incat m-a aruncat pur si simplu din starea de regresie. Am mai patit asa ceva cu Zamolxe, in urma cu mai multe luni, cand mi-a spus ca spiritualitatea domina materialismul. Dar acum, habar nu aveam de unde a izbucnit aceasta stare. Era ca o furie muta, venita din adancuri…
http://remerra.blogspot.com/p/pagina1.html (Chemarea Atlanților) Cartea a doua.

Din păcate nu mă aștept la reacții, cu atât mai puțin la Acțiune :(
Succes

Același

*

Nota redacției – Nu prea sunt lămurit cum e cu atlanții ăștia, dar referindu-mă la opiniile Moșului salut mai întâi părerea bună pe care o are despre Dragnea. Tot răul din ultimii ani l-a produs Johanis care l-a împiedicat pe Dragnea să acționeze ca prim ministru. A avut un program de guvernare profesionist și patriotic. Johanis l-a obligat să apeleze la așa ziși prim miniștri, prim miniștri de mucava. Aurel Ion Pop ca președinte, cu un Dragnea prim-ministru, iată schimbarea pe care o văd eu că ne-ar putea salva. Și cu AUR la guvernare, eventual în coabitare cu aripa naționalistă din PSD, cei pe care i-a îndepărtat ascensiunea Gabrielei Firea, principala vinovată de complotul pesedist împotriva lui Dragnea. PSD trebuie să scape urgent de ea. A trădat! N-a performat!

i.c.