Si Noi, Dacii, cu cine votăm?

 

Întâmplările recente de pe scena politică românească au adus în faţa alegătorilor Daci întrebarea: Și noi cu cine votăm?

 

Dintre toți candidatii la președinția României, singurul care a participat la ultimele trei Congrese Internaționale de Dacologie, decent, serios și foarte bine informat și intenționat a fost domnul GHEORGHE FUNAR.

 

Istoria, adevărul ne obligă să răspundem la întrebarea: Câți dintre prezenții pretendenți la scaunul de președinte al României au vizitat Sarmisegetusa? Știu că a făcut-o de multe ori domnul Funar și, nu de mult, domnul Ponta.

Câți dintre prezenții pretendenți la scaunul de președinte al României au vorbit cu seriozitate și dragoste despre trecutul nostru dacic și despre necesitatea absolută de a ne rescrie corect, cinstit și serios istoria veche și, în același timp, să terminăm cu trădătorii de Neam şi de Ţară, inconștienții care-i elogiază pe ocupanții romani și care le ridică busturi şi statui acestor jefuitori.

Nu cunosc altă persoană mai implicată,  în afara domnului FUNAR, care să militeze continuu pentru trecutul nostru dacic.

Menționez că nimeni nu mi-a cerut să scriu aceste rânduri și că până în urmă cu câteva minute nu mă gândisem s-o fac. Însă am primit mai multe e-mail-uri cu întrebarea de mai sus și cred, sincer, că singura persoană pe care noi, Dacii, ar trebui s-o votăm, fara să greșim, este domnul FUNAR.

Personal îl susțin și îi doresc mult noroc.

 

Notă

Dacă sunteți de acord cu mine, vă rog să trimiteți acest scurt e-mail cunoștințelor voastre. Istoria trebuie s-o scriem noi, viitorul trebuie să depindă de noi, România poate fi prosperă cu o personalitate de excepție cum este domnul Funar care, sunt sigur, va repune istoria pe verticala demnității și va repune țara noastră și poporul român pe un loc de cinste în lume.

 

Dr. Napoleon Săvescu, NY