Primesc următorul comentariu pe site:

Copiii lui …Johannis
John McKenzie 2 hours agoionvlad1987@gmail.com 2.222.217.99

„domnule Coja acest subiect este unul incheiat.Nu va face cinste,si nimanui nu face cinste,deoarece iohanis a fost acuzat fara dovezi ca a vandut copii romani pentru organe,iar acest fapt s-a dovedit o minciuna dupa ce fratii Iliut au fost gasiti in canada de catre jurnalistii Antena3.Va rog frumos renuntati la aceste mizerii,pentru ca nu va face cinste.”

Răpund:

Domnule McKenzie, Eu am scris mult despre acest subiect: Copiii „vînduți” de Johannis. Și am scris poate și pentru că am descoperit că sunt rudă, mai de departe, cu frații Iliuț, mama mea fiind din Rășinari. De la mama știu că mai avem rude acolo pe alde Licoi, Florea și Iliuț… România e mică,ca și lumea!

Mi-a fost teamă de ce era mai rău! Dar nu l-am acuzat niciodată pe Johannis că a vîndut copiii pentru organe! Mai citește o dată ce am scris în textul pe care dumneata l-ai comentat! Comentariul dumitale dovedește neseriozitate și neputința de a înțelege un text. Drept care nu mai au niciun preț nici recomandările pe care mi le faci în continuare! Chiar dacă în sine nu ar fi de neglijat!

Repet: pe Johannis l-am acuzat de fărădelegile săvârșite ca primar, ca lider al Forumului German, ca mijlocitor al unor înfieri făcute ilegal. Pentru aspectul ilegal al înfierilor, răspunderea revine în primul rând justiției din Sibiu, judecători și procurori..

L-am acuzat că nu mai știe nimic de soarta copiilor înfiați! Dacă dumneta consideri că astea nu sunt lucruri care să ne intereseze, asta e treaba dumitale. Numai că dacă te bagi într-o discuție publică, e nevoie să vii cu argumente. Dacă decretezi dumneta că fărădelegile lui Johannis, ale lui Popescu, ale lui Coja sau Mckenzie sunt subiect închis, îți închipui că te ia cineva în serios?! Orice om, dar mai ales un președinte, o persoana publică, trebuie să dea socoteală de faptele sale!Cine ești dumneata că să-i faci iertate lui Johannis păcatele și nelegiuirile?

i.c.