Am primit de la dl VIOREL ROMAN, prețios colaboratot al acestui site, un text interesant, pe care însă i l-am returnat, însoțindu-l cu explicația de mai jos:

 

Domnule Roman, nu pot să pun pe site articolul dumitale. Felul onest și „transparent” în care a ajuns rege al României Carol I și apoi Ferdinand nu suferă nicio comparație cu felul banditesc în care a făcut-o Johannis, care nu este decât o sculă în mâinile celor care au organizat turismul electoral internațional din 2 și 16 noiembrie! Pe Carol l-a ales Ion C. Brătianu dintre prinții Europei! L-a ales pentru că era competent în materie militară, era vestit de onest și era înrudit cu marile familii domnitoare din Europa!
Pe Johannis l-a ales Băsescu dintre infractorii din România! Se simt neamuri, împărtășesc aceleași idealuri ale parvenirii cu orice preț!… 
Să nu uităm că Johannis are neamuri mai multe și mai importante – căci sunt neamurile soției!, la Constanța! Vreo legătură cu Băsescu?… Măcar de înrudire spirituală, sigură!
V-aș fi luat în seamă orice text de susținere a lui Johannis care răspunde la acuzațiile care i s-au adus deja, le cunoașteți! Până atunci…
Tot binele!
i.c.