Ca să progresăm trebuie să ne recunoaștem mai întîi defectele și să ne muncim să ni le corectăm, nu să ne lăudăm cu calitățile.”
Contains Link

Puscasu Vlad18 minutes ago
puscasuvlad17@gmail.com213.233.109.210
stimate domnule Stan,

Va multumesc pentru detalii, sa o luam pe rand.

1. ca medicii sunt romani sau straini se gandesc si la bani, insa cei care au o misiune de indeplinit si aplicare ,dragoste pt aceasta munca de medic, lasa pe locul doi veniturile, si se concentreaza pe PACIENT!!

Un medic adevarat nu calculeaza orele suplimentare, si orele lucrate, ci el se raporteaza la TIMP, in numarul de pacienti salvati.
Un medic adevarat vine si la 1 noaptea pt pacient, in special cei care lucreaza la UPU. Insa medicii din Romania tineri, dupa banca facultatii, incep repede sa boceasca ca nu au salarii mari. Pai sa mearga la PRIVAT la o clinica privata unde le da 1000 de euro lunar, bani ultra-suficienti sa traiesti normal, decent, sau sa iti intemeiezi o familie. Dar nu. Eu nu sunt multumiti , ei vor sa faca 40.000 de dolari pe lunar, si pleaca la New York, in Londra sau in Bonn in Germania ca acolo nu-i asa, sunt cainii cu colaci in coada.

Bun, un medic, asistent medical, primeste in Anglia 2000 lire ( ca de acolo vin), si cu ce-l incalzeste pe el banii? poate dormi pe perna plina de bani la saltea, ca ii tine de cald noaptea? Nu stimate domn! trebuie sa faci vaccinuri (controversate!!) la batrani ca sa-i termini prin Care-home-uri, si in spitalele lor NHS. Trebuie ca si chirurg sa scoti organe din oameni vii, ca sa aduci bani NHS-ului de stat. Povestea cu ,,salvarea de vieti,, sa o creada mutu. In Siria sunt ucisi 16000 copii pt a li se fura organele , rinichi inima piele, stomac ,etc pt ca organele de COPII(mici) sunt la mare cautare pe piata neagra pe glob, deoarece copiii NU mor asa des ca si maturii, si au nevoie mare de transplant orice clinica din lumea asta, america occident, sau spital de stat.

Si atunci ce faci? iti vinzi constiinta. Fa 2000 euro din avorturi ca ginecolog, vinde-ti constiinta. De aceea spuneam eu ca ,,medicii vad BANII, si doar banii,, si de aceea pleaca din tara injurand si scuipand peste sicriile mosilor si stramosilor lor, care au luptat pentru Romania mare in atatea razboaie.

Fac pact cu diavolul, cu industria farmaceutica. Fiecare asistenta medicala in Romania primeste BANI ca sa incurajeze VACCINURILE care in alte tari sunt INTERZISE: va dau exemplu JAPONIA, unde 2000 adolescente au PARALIZAT din cauza vaccinului GARDASIL HPV, iar teroristii astia de la putere vin sa-l bage in ROMANIA ca sa le iasa lor o spaga grasa din import.

Si eu v-am dat acum un singur si un simplu argument. Sa nu insiram si vaccinurile BCG importate pe spagi din Danemarca care au ucis 22 bebelusi in Arges, si alti 200 i-au lasat traumatizati, operati pe viata dupa ce li s-a facut puroi in zona injectata. Ca aceste vaccinuri contin substante prea mari de aluminiu si adjuvanti ,si tot felul de mizerii otravitoare care IMBOLNAVESC LENT populatia.

Dar fiind o dezbatere prea serioasa, si prea amanuntita, si va dau si numele ministrului care la acea data a bagat acest BCG in copii de i-a bagat in sicriu: RAED ARAFAT.

Nu am spus ca romanii sunt de vina ca au fost bombardati si ucisi, la fel cum nu iraq-enii , sirienii sunt vinovati. Insa eu am aruncat VINA pe medici in mod direct, deoarece sunt argumente serioase si doveditoare ca aceste lucruri se petrec si s-au petrecut in special dupa 1989, ca nici in Romania lui Ceausescu, si nici in URSS nu s-au intamplat aceste nenorociri, ci dupa caderea comunismului. Si Sovieticii produceau vaccinuri de calitate, la fel cum se facea la noi la Cantacuzino, si nu existau probleme pe aceasta tema. Insa dupa 1990 a inceput experimentul pe populatie, pe COBAI ca in African, in Kenya in Tanzania unde HIV SIDA a facut ravagii ( ca la noi dupa 1990 in orfelinate), in INDIA unde s-au testat vaccinuri pe copii, de au ramas traumanitazati, paralizati si morti, multe cadavre.

O bomba atomica ucide 30.000 oameni. Un vaccin sau un virus creat in laborator ucide 3.000.000.000 de oameni. Moartea LENTA a populatiei. Un vaccin poate ucide si dupa 30 ani un om, subit, fara sa se intrebe cauza mortii atunci. Are efecte pe termen LUNG nu doar scurt( ca un copil a murit a 2-a zi dupa vaccin). Deoarece vorbim de calitatea sangelui, si tot ce injectam, in sange intra DIRECT (Mancarea ,alimentele nu intra direct, ci e filtratata de rinichi, ficat, si o parte eliminata la WC) in schimb VACCINUL nu e eliminat nicaieri, si poate afecta prin sange DIRECT creierul, de aici si numarul IMENS de copii cu AUTISM, ca rezultat direct la aceste experimente prin vaccinari.
https://www.youtube.com/wat…