Un milion de evrei urmează(vor?) să se stabilească în România. Au acest drept ?

Nu! Nici vorbă!

Domnule profesor ION COJA, în primele luni ale anului 2001 la o conferință ținută la sala Dalles și în câteva publicații de mic tiraj ați venit cu informația că în România au fost încetățeniți 500.000 (cinci sute de mii) de evrei, în mare taină, fără să se publice nimic despre această veritabilă invazie. Nici un oficial nu a intervenit să vă pună la punct, să dezmintă această informație și să liniștească opinia publică!

Dragul meu, noi nu mai avem opinie publică, așa că nu era nimic de liniștit… În mod normal trebuia să reacționeze ziarele! Am așteptat și eu reacția autorităților ca să aflu că m-am înșelat! Și să mă liniștesc! Aș fi fost primul care m-aș fi bucurat și aș fi suportat cu inima ușoară orice corecție, chiar și penală, pentru cele afirmate, numai să se dovedească a fi vorba de o alarmă falsă!

De la cine ați primit această informație?

De la o persoană din guvern, nu toți guvernanții de după 1990 sunt trădători de Țară. Precum și de la un evreu de treabă, care mi-a precizat și cifra finală a evreilor care urmează să se stabilească în România: un milion! După venirea la Cotroceni a lui Băsescu am luat legătura, indirect, prin colonelul Diomid Perciun, cu un consilier al președintelui informat asupra subiectului. Mi-a transmis că în final va fi să fie un milion de evrei care se vor stabili în România și Republica Moldova… Ca o compensație, se va face unirea cu Basarabia… Acesta a fost răspunsul!

Ați publicat un Apel al Românilor pe această temă. Tradus în engleză, depus pe la ambasade, la agenții de presă… Care a fost reacția?

Tăcere din partea autorităților. A început Apelul să circule pe Internet însă și asta a fost bine. Mi-au răspuns și câțiva evrei, mirându-se cum de am putut imagina așa ceva! Evreii din România abia mai sunt câteva mii, sunt o comunitate pe cale de dispariție, trebuie să fii nebun să scornești așa poveste! Ba, unul, mai isteț, Liviu Ornea, m-a luat și peste picior: cică numai niște evrei nebuni ar părăsi raiul din Israel pentru mizeria din România!…

Sunteți în continuare convins că se pregătește acest veritabil exod evreiesc?

Nu se pregătește, el este în plină desfășurare. Și nu este exod, este invazie, făcută pe șest, ca să folosesc o expresie de argou din idiș!

….Mergi la Frumușani sau lângă Urziceni, unde s-au construit deja orășele întregi, veritabile ghettouri de lux pentru evreii mai speciali, să trăiască izolați de populația autohtonă… Asta pe lângă miile de locuințe, apartamente și vile, cumpărate de evrei pe cont propriu, în București și orașele mai mari. Este evident că au o strategie anume, nu vin deodată toți cei o mie de mii de evrei!… Mizează pe iuțeala lor de picior și pe neatenția spectatorilor, a noastră! Ca la orice scamatorie sau înșelăciune, zi-i cum vrei să-i spui! Nu mai este nicio îndoială. Am publicat de-a lungul ultimilor zece ani nenumărate dovezi, inclusiv din sursă evreiască, că acesta este planul și că a pornit derularea lui! Pierdem timpul dacă îmi ceri dovezi noi!

De fapt, eu v-am invitat la această discuție sub impresia unui material găsit pe Internet, o declarație a unei înalte oficialități iraniene, Hassan Firouzabadi, foarte mulțumit să constate că, și citez, zilele statului Israel sunt numărate, că evreii și-au dat seama că nu mai pot să reziste presiunii arabe, musulmane, și sunt preocupați de singura ieșire pe care o mai au: să se întoarcă fiecare evreu în țara de unde a venit el sau părinții săi! Să părăsească Israelul!

În termenii folosiți în Israel, aceasta este soluția diasporistă. Așa am găsit-o numită în cărțile unui evreu important: Philip Roth. Sper să le fi citit și domnii Dorian și Ornea! Îi aștept să prezinte scuze publice pentru nerușinarea cu care m-au atacat… Sunt convins că știau mai bine decât mine câtă dreptate aveam! Niște…

Subiectul discuției la care vă invit este acesta: de ce evreii n-ar avea dreptul să se stabilească în România? Drepturile Omului nu asigură și dreptul la libera circulație?!

Nu! Drepturile Omului îți asigură posibilitatea de a părăsi țara în care te afli, oricare ar fi ea! Dar nimeni nu-ți dă dreptul de a alege în ce țară să trăiești! E absolut logic! Dacă ai plecat dintr-o țară, te stabilești în altă țară doar dacă ești acceptat. În plus – și acesta este argumentul probabil cel mai important: nu se admite nicăieri încetățenirea în masă, cu miile și sutele de mii! Tocmai pentru că totul este ilegal și în contradicție cu voința poporului român, autoritățile recurg la secretul operațiunii pentru a aduce în România milionul de evrei! E înspăimântător că s-au găsit atâți români trădători, care să accepte să participe la asigurarea desfășurării în secret a acestei vaste mișcări de populație! Fără precedent în istorie! Cel puțin în istoria Europei! Cum toată operațiunea s-a făcut în secret, cei care au participat la ea nu aveau cum să nu-și dea seama că fac ceva ilegal și teribil de imoral! Act de trădare patentă!

Cine sunt acești români trădători?

În primul rând cei trei președinți post-decembriști! Dintre ei, în mod deosebit îl acuz pe Emil Constantinescu. Faptul că mama sa este evreică nu poate fi nici scuză, nici explicație! Va trebui să răspundă penal! Ca și toți prim-miniștri de după 1996! Miniștrii de Interne mai ales. Și mulți alții! Parlamentarii nu cred că au cunoștință de această invazie, că au discutat cumva acest subiect! Nici măcar în mod neoficial, la o cafea, între două ședințe.

Mai sunt și alte motive pentru care vă opuneți strămutării în România a un milion de evrei?

Mai am încă un milion de motive!… Nici nu știu cu care să încep! Dar mai înainte de orice dă-mi voie să-ți mărturisesc sila și lehamitea mea, a celui care pricepe și știe bine câtă minciună, câtă suferință a produs schizofrenia acelor evrei sioniști care au planificat și înființat statul Israel cu un dispreț total pentru viața oamenilor, inclusiv a evreilor. Mă întreb ce este acum în mintea evreilor obligați din nou să rătăcească! Au în ei măcar atâta demnitate încât să le ceară socoteală celor care i-au plimbat aiurea până în Israel și retur?!… Cine răspunde pentru eșecul proiectului Israel în Palestina? Chiar nimeni?!

Dar este oare cazul să vă preocupe atât de mult suferințele altora, fie ei și evrei?!

Sunt foarte derutat de lipsa de reacție a evreilor de rând, a evreilor normali, aș zice, față de sionismul a cărui victimă sunt! Evident, victimele cele mai reale sunt evreii care au făcut Alia, adică au plecat din țara de baștină în Palestina, să susțină nașterea și consolidarea Israelului. Acei evrei sunt, majoritatea, decedați… De suferința lor, a dezrădăcinării, copiii lor nu știu mare lucru! Sunt bucuroși că statul le asigură acum strămutarea în Europa, în Polonia, în Ungaria, în România! Numai că suferința evreilor, trasă de pe urma înființării statului Israel, suferință reală, este incontestabil mai mică, în toate felurile mai mică, decât suferința îndurată de alte popoare pentru înființarea statului Israel. Iar printre popoarele care au suferit cel mai mult de pe urma nebuniei sioniste să știi că noi, românii, ocupăm un loc în față de tot! Rândul întâi! Cu coroniță!… Numai rușii or fi suferit mai mult!

La ce vă referiți?

Ai auzit de actorul acela, Mel Gibson, care a declarat că evreii sunt vinovați de toate războaiele?

Da, a cam pățit-o după aia. L-a costat mult această declarație!

Nu de asta-i vorba! Ci de dreptatea pe care a avut-o Mel Gibson! …Firește, este un mod ușuratic, colocvial, de a vorbi așa, de toate războaiele. Nu chiar toate! În mod sigur numai două: primul și al doilea război mondial!

Numai două?!… Dar în ce fel susțineți această acuzație?

Sunt multe cărți, mulți autori care au promovat această idee ori au lăsat să se înțeleagă că așa stau lucrurile!… Din fericire – dacă pot spune așa, cei mai importanți și mai convingători sunt înșiși autorii evrei! Un Benjamin Friedman, de pildă. În plus, te rog să aplici regula din criminalistică: cui prodest? Cui i-a folosit? Cine a tras foloasele cele mai mari? Așa se procedează într-o anchetă, când s-a produs o crimă. Încerci să afli cine este principalul beneficiar de pe urma dispariției victimei. În 90% din cazuri așa se ajunge la autorul crimei! Iar războiul ce este altceva decât o crimă, repetată în câteva milioane de ipostaze… Pentru ce a urmat după încheierea păcii, cam toți istoricii consemnează marile câștiguri și avantaje dobândite de evrei după fiecare război mondial! Aceste beneficii au fost încununate prin înființarea statului Israel!

Hai să ne rezumăm la suferințele românilor de pe urma înființării statului Israel! Să nu murim noi de grija altora!

Trebuie început cu o sută de ani mai în urmă. Statul Israel s-a înființat în 1948, dar ideea de a se înființa un stat, o patrie pentru evrei, a fost mult mai veche, iar pentru amplasamentul unui viitor stat al evreilor au fost luate în calcul mai multe variante. Varianta cea mai agreată de sioniști a fost undeva pe un teritoriu unde locuiau ca majoritari românii… Moldova lui Ștefan cel Mare, incluzând și Basarabia, și Bucovina, și Galiția… Cam aici au simțit evreii că se află raiul pe pământ, cum numea Salom Alehem acest spațiu!… Și după 1830 a început invadarea acestui teritoriu de către evrei. Invadarea prin infiltrare a unor persoane sau grupuri mici, aparent inofensive la nivelul evenimentelor istorice. A urmat reacția românească, discursurile lui Vasile Alecsandri, Vasile Conta și alții, în Parlament, articolele lui Eminescu și ale altora, înființarea Mișcării Legionare și lupta acesteia cu trădătorii de neam din clasa politică românească. Ar trebui de urgență făcut un inventar riguros al pagubelor și suferințelor noastre de pe urma tentativei de a stabili Israelul în România. Ar fi o temă de cercetare bună pentru istoricii de la Institutul pentru Cercetarea Holocaustului, căci de un holocaust a fost vorba, un holocaust împotriva românilor!

Ce rol a avut Holocaustul pentru înființarea Israelului?

Un rol decisiv! Tocmai de aceea se spun atâtea minciuni despre Holocaust! Pentru a se ascunde faptul că a făcut parte din strategia sionistă! A fost planificat cu mai multe scopuri, în mod deosebit (1) pentru a reface solidaritatea dintre evrei, (2) pentru a anihila curentul de asimilare a evreilor printre goimi, (3) pentru a crea în opinia publică acel curent de simpatie și compasiune care să determine opinia publică să accepte înființarea Israelului ca pe o soluție binecuvîntată! În plus, a mai fost și (4) obținerea de compensații de la cei vinovați de genocidul pus la cale de sioniști. În fine, se mai vorbește, cu argumente și cu documente, de încă un mobil, cel mai cinic și mai criminal: (5) au fost supuși deportărilor și exterminării evreii de calitate proastă, evreii degenerați, care reprezentau un lest pentru evreime!… Acești evrei de proastă calitate au fost selectați după starea lor economică.

Cunosc această ipoteză, este cutremurătoare! Mi-e greu s-o iau în serios!

Și mie!

Mă gândesc la evreii supraviețuitori, nu cred că ar suporta această idee și nu ar reacționa! Lipsa de reacție nu cumva dovedește că ipoteza este total fantezistă?

Și eu m-am gândit așa. Dar mă mai gândesc și altfel: cine să reacționeze? Evreii și urmașii evreilor care au scăpat, care deci au fost aleși, selectați să supraviețuiască? Închipuie-ți că ai fi pe un Titanic care se scufundă, iar căpitanul le-ar spune pasagerilor că nu sunt locuri de salvare pentru toți și că este nevoit să facă o selecție! Nici nu se mai pune problema criteriilor, dacă te nimerești printre cei care primesc un loc în bărcile de salvare, nu te mai gândești să întrebi, domnule căpitan, dar după ce criteriu ați decis cine da și cine ba?!…

Așa și cu evreii care au supraviețuit holocaustului!… Care nu au fost supuși regimului de exterminare… Mai ales că vinovăția a fost pasată integral asupra altora! Integral, am spus!

Adică?

Adică există o vină a mai multora, nu numai a evreilor sioniști! Evrei mulți au fost uciși și în Polonia, în Rusia, în Ucraina! Unii care se dau mai cunoscători susțin că holocaustul a fost o răfuială între evrei, care nici pe departe nu sunt un popor omogen, ci este frământat de dispute ancestrale între mai multe soiuri de evrei! Dar să nu ne depărtăm de subiectul nostru.

În România care evrei au murit?

Nu-i treaba noastră!.Important pentru noi este să stabilim că evreii care au murit în România anilor 1940-44 nu pot fi considerați victime ale Holocaustului! Citește definiția dată holocaustului de experții de la Yad Vashem. Ține-o minte: În centrul Holocaustului a stat decizia de a ucide fiecare evreu – bărbați, femei, copii. Se potrivește această definiție cu faptele?

Mda, nu se potrivește deloc cu ce s-a întâmplat în România! Nici vorbă să fi funcționat în România decizia de a ucide fiecare evreu! Din păcate, comisia Elie Wiesel a pornit de la o altă definiție a holocaustului! La fel și Institutul de Cercetare a Holocaustului!

E normal! Dacă porneau de la definiția corectă, a doua zi trebuiau să declare desființată și comisia, și institutul acela, în care s-au oploșit niște trădători, niște găinari! Niște mincinoși! Niște trântori mai răi și mai jalnici decât cei ce au lucrat cândva la instiutul de istorie a PCR… Dar nici măcar definiția pe care au propus-o nu le-ar fi dat dreptul să vorbească de un Holocaust, de un genocid!

…Partea proastă este că toată această tevatură cu Holocaustul din România este direct legată de proiectul venirii acestui milion nenorocit de evrei! Cam tot ce s-a întâmplat în România de după 22 decembrie 1989 are legătură cu această invazie insidioasă, nevăzută, neauzită…

În ce fel?

Păi, este limpede și normal ca lumea românească, atunci când românii vor conștientiza ce se întâmplă cu noi, să aibă o reacție de respingere și de adversitate față de evreii invadatori, nu pentru că sunt evrei, ci pentru că sunt invadatori! Această reacție va fi mai mică, mai estompată, dacă ni se bagă în cap că părinții noștri au omorît sute de mii de evrei! Unii dintre noi se vor bucura chiar, spunând că în felul acesta, prin venirea evreilor, ni se oferă ocazia de a ne plăti de datoria cu care ne-au încărcat față de evrei așa zisele crime ale lui Antonescu și ale legionarilor! Românul acceptă cu greu un asemenea păcat fără să încerce să obțină iertarea din cer precum și cea de pe pământ!… Haimanalele astea holocaustizante vor să ne creeze un complex de vinovăție față de evrei. Calcul profund greșit! Tot mai mulți români, îndeosebi tinerii, conștientizează că de fapt evreii se fac teribil de vinovați, dovedindu-se că nu sunt capabili să nutrească sentimentul de mare noblețe și demnitate umană care este recunoștința! În loc să ne fie recunoscători, ei își fac socoteală că suntem fraieri de buni și-și pot bate joc de noi! Or să constate curând că iarăși s-au înșelat!

Asta sună a amenințare!

Faptul de a fi în legitimă apărare și de a-ți ajunge cuțitul la os te face extrem de periculos! Tucidide atrăgea atenția că un adversar adus în pragul desființării, al nimicirii totale, găsește în el resurse nebănuite de nimeni de a riposta devastator. Căci te împaci cu înfrângerea, la gândul că data viitoare vei fi tu victorios! Dar când adversarul vrea să te distrugă, să te desființeze, atunci reacția ta va fi de genul „mor cu el de gât”! Să nu-și facă iluzii cei care s-au trezit așa de ușor, peste noapte, cu cetățenie română! Nimeni nu știe ce acte ai în portofel! Dar când vei deranja sau sfida cu simplă prezența ta, sau cu comportamentul tău hrăpăreț și insolent, poți să te aștepți la tot ce poate fi mai rău! La orice! Căci vom fi în legitimă apărare!

În numele cui vorbiți așa?

Sper că în numele tuturor românilor. Sau măcar în numele românilor din Vatra Românească și din Liga pentru Combaterea Anti-Românismului, LICAR.

Ce ar mai fi de spus!

Lucrul cel mai important: suferințele pe care le-a adus instaurarea comunismului au legătură directă cu înființarea Israelului! Ca și căderea comunismului!… Știu că se vor mira mulți! Dar mintea sioniștilor este maladiv de întortocheată și de combinatorie! Nu le stă mintea la frumusețea lumii și a vieții, a condiției de om, să se bucure de ea! Ci sunt clipă de clipă chitiți pe planurile lor pe cât de ingenioase, pe atât de falimentare pe termen lung!…

E drept, evreii au dat cei mai mari campioni la șah! Se pricep la combinații, la anticiparea jocului cu zece mutări sau mai multe!

Dă-mi voie să-ți demonstrez cu altă ovazie că te înșeli. Priceperea la șah nu este sinonimă cu inteligența! Inteligența aia care face din om minunea Universului!… Și mergem mai departe! Ce ziceam?

Ziceați că instaurarea comunismului are legătură cu înființarea statului Israel!

Da, are! Pentru că în perioada interbelică, atunci când evreii au fost invitați să vină cât mai mulți în Palestina, ca să susțină înființarea statului patrie, sioniștii au constatat că majoritatea evreilor sunt oameni normali și nu-și părăsesc casa și rostul lor pentru a împlini un vis romantic și nerealist! Concluzia sionistă: dacă evreii noștri nu vin de bună voie în Palestina, să-i constrângem s-o facă! Acesta a fost, printre altele, și rolul Holocaustului. Dar și așa, de la Auschwitz sau Dackau majoritatea evreilor au ales să plece în altă parte, mai ales în SUA, nu în Palestina! Așa că mai era nevoie de ceva ca să-i constrângă pe evrei să-și părăsească ograda, afacerile, relațiile umane etc. și să facă Alia în Palestina sau, după 1948, în Israel. Acel ceva a fost instaurarea comunismului în Estul Europei, acolo unde trăiau cei mai mulți evrei, iar comunismul a însemnat desființarea proprietății personale, a inițiativei individuale, teroare politică etc. Un adevărat infern, au spus-o toți. Prin ridicarea vestitei cortine de fier, din acest infern nu aveai voie să pleci. Pentru prima oară în istorie s-a instituit o barieră de netrecut la granița fiecărei țări comuniste. Zeci de mii de oameni și-au pierdut viața încercând să treacă de această barieră fără pașaport, să fugă în Occidentul tot mai atrăgător!

Singurii care au primit dreptul să părăsească raiul comunist au fost evreii! Am înțeles…

Dar nu au avut dreptul să-și aleagă țara unde să emigreze, ci majoritatea evreilor au fost obligați să se stabilească în Israel! Unde, e drept, li se ofereau condiții de viață mai bune ca în țara părăsită! De unde au venit resursele materiale? Asta e altă poveste, secundară!…

Așadar, una dintre „rațiunile superioare” care au patronat instalarea comunismului în țările în care locuiau cei mai mulți evrei a fost să-i oblige pe evrei să plece din lagărul de concentrare comunist.

Mă mir însă…

Dragul meu, să nu ne pierdem în detalii, acele detalii care vin în contradicție cu ce spun! Lasă-mă să închei, adică să fac legătura între proiectul Israel și căderea comunismului!… Așa cum o văd eu. Poate greșesc. Pe urmă discutăm și detaliile! Deci: situația din Israel nu a evoluat cum și-ar fi dorit multă lume, inclusiv noi, românii naționaliști, să zicem! Nu mai zic de sioniști! E drept că Israelul s-a lățit, s-a lărgit, în urma unor războaie care au făcut imposibilă pacea cu arabii. Dar în felul acesta presiunea arabă la aceste granițe a devenit tot mai mare, explozivă în orice moment! Așa că evreii responsabili de mersul lucrurilor în Israel au început să ia în calcul și varianta eșecului! Din câte am aflat abia cu un an, doi în urmă, încă din anii 70-80 se discută serios pe această temă în mediile politice și în mass madia din Israel, SUA. Am înțeles asta de la Philip Roth, amintit mai sus. După Philip Roth și alți evrei care gândesc ca el, soluția ar fi ca evreii veniți din Europa să se întoarcă de unde au venit, iar în Israel să rămână evreii proveniți din țările arabe. Fiind mai puțini la număr, aceștia se vor mulțumi cu un Israel mai mic, restrâns la granițele din momentul înființării, cele din 1948.

Să luăm cazul României, al României conduse de Ceaușescu și oamenii crescuți de acesta: În niciun caz Ceaușescu nu ar fi acceptat revenirea în masă a evreilor plecați din România! În plus, nici nu prea era atrăgătoare pentru evrei acea Românie în care s-ar fi întors cu coada între picioare… Pentru ca revenirea evreilor în România să fie posibilă, adică să fie acceptată și tolerată de autorități, de populație, era nevoie ca în România să se schimbe regimul naționalist(-comunist) al lui Ceaușescu și să fie înlocuit cu un regim procupat de valorile globalizării, ale mondializării etc. Era nevoie de o Românie cu o populație sărăcită, descurajată, speriată de spectrul sărăciei, o Românie din care au plecat câteva milioane de indivizi de calitate, oameni întreprinzători care și-au luat lumea în cap să scape de sărăcia din România! Au plecat vreo 2-3 milioane de români, așa că nu se va simți prea tare milionul de evrei care le iau locul!…

Bine, dar din România nu au plecat în Israel un milion de evrei!…

Eh, abia de aici, de la această constatare începe tragedia care ni se pregătește! Căci scopul urmărit nu este numai dezamorsarea situației din Israel sau chiar abandonarea Israelului și plasarea israelienilor în țările de origine. Ci scopul este mutarea Israelului în România! Nu la anul și nici peste 10 ani. Deocamdată la anul și în următorii 10-15 ani se vor îngriji ca numărul evreilor și ponderea lor în viața economică din România să fie tot mai mare! Iar numărul românilor și ponderea lor în viața social-economică să fie tot mai mică. Nici nu le trebuie o schimbare de nume a Țării! Nu forma contează, nu ambalajul, ci conținutul! Iar conținutul va fi tot mai evreiesc până ce se va atinge masa critică, dacă pot spune așa. Masa critică necesară pentru a declara și consfinți caracterul evreiesc al statului numit în acte România! În realitate, caracterul românesc al acestui stat va deveni o amintire…

Desigur, așa văd eu lucrurile, la nivelul meu de informații și de înțelegere a lumii în care trăiesc… Acesta este scenariul pe care îl consider că se află în derulare… Acestea sunt intențiile unui adversar care are toate atuurile materiale în mână. Mai puțin atuurile spirituale…

Știu bine că acest scenariu, pus de mine pe seama intențiilor evreiești, va suscita proteste, ale unui Dorel Dorian sau Liviu Ornea, ale unui Andrei Cornea sau Gabriel Andreescu ori Andrei Oișteanu. Știu și că voi fi înjurat de tot felul de nerozi sau ticăloși! Dar pe oamenii cu capul pe umeri îi rog să se gândească la două aspecte: au plecat din România în Israel 350.000 de evrei, iar de întors nu se întorc mai puțini, cum ar fi de așteptat, ci mai mulți! Al doilea aspect: sunt oferte în Occident, în America, prin care evreii sunt încurajați să se stabilească în România, iar Comunitatea le oferă tot sprijinul pentru instalare: circa 300.000 de dolari. Informația mi-a parvenit din mediul evreiesc canadian… Așadar, venirea în masă a evreilor în România nu se limitează la a fi o soluție salvatoare pentru evreii din Israel, tot mai amenințați de presiunea arabă, musulmană! Ci, conform dictonului românesc, potrivit căruia pe cine nu-l lași să moară, nu te va lăsa să trăiești, marii statregi sioniști ai evreimii se apucă iar de vechiul lor vis: Israelul pe pământ românesc!..

Cine nu pricepe și nu simte că tot ce ni s-a întâmplat după 1990 converge spre un sens numai din perspectiva acestui scenariu, este sau imbecil, sau plătit să servească realizarea acestui proiect netrebnic!

E teribil ce spuneți și extrem de grav. Am totuși sentimentul că oferiți scenariul unui proiect de o anvergură prea mare în raport cu argumentele prezentate. În mod deosebit mi-e greu să admit că instaurarea comunismului a avut drept scop susținerea pe plan demografic a înființării statului Israel!

Dacă dumneata simplifici și deformezi în asemenea hal vorbele mele, ce să mai zic de alții?!…

Cu ce am greșit?

Instaurarea comunismului a avut cauze și scopuri multiple. Chiar dacă scopul nu a fost înființarea sau susținerea statului Israel, comunismul a fost util acestui nobil țel! Altminteri, în mod sigur comunismul a avut drept scop deposedarea celor ce aveau. În primul rând deposedarea celor ce aveau proprietăți funciare, rurale, imobiliare. Bașca fabrici și uzine, ateliere etc. Cu asta cred că ești de acord!

Vă dau toată dreptatea, doar am trăit din plin naționalizarea și instaurarea proprietății de stat sau a întregului popor!

Și ce a urmat, ce s-a întâmplat după căderea comunismului?

S-a făcut retrocedarea proprietăților!

S-o crezi dumneata! Nu s-a făcut retrocedarea proprietăților, ci doar s-a proclamat, pe hârtie, în textul unor legi încâlcite, care au făcut ca retrocedarea să se realizeze în proporție de cel mult 20-25% către foștii proprietari! Prin aplicarea acestor legi, peste trei sferturi din averea poporului român care, chipurile, s-a retrocedat foștilor proprietari, a ajuns de fapt în proprietatea altora, a unor indivizi care nu aveau niciun drept de foști proprietari sau de moștenitori. Iar foarte mulți dintre cei care au dobândit ceva din ce au avut au fost nevoiți să vîndă mai pe nimic ce au primit, astfel că, prin așa zisa cădere a comunismului, s-a definitivat un proces început la 11 iunie 1948 prin naționalizare: În România s-a schimbat radical regimul proprietății! Proprietatea funciară și imobiliară din România a trecut în mâini străine, nu mai aparține în proporție majoritară etnicilor români, poporului român!

Asta cam așa e!

Accepți că acesta putea fi scopul instaurării comunismului, proces care s-a încununat, pentru cei care l-au declanșat și controlat mereu, s-a încununat prin căderea comunismului, adică prin revenirea la proprietatea privată, dar cu alți proprietari, nu cei din 1948! Iar ca să se ducă până la capăt această schimbare de proprietari, în România s-a legiferat dreptul străinilor de a cumpăra proprietăți imobiliare, funciare în primul rând! Odată cu legiferarea acestui drept a început palestinizarea României!

Încearcă să afli cum se distribuie proprietatea funciară din România și vei constata că este un mare secret sau că nimeni nu știe în a cui proprietate se află pământul românesc: cât la sută este în proprietatea unor români, cât în propietatea altora: maghiari, țigani, evrei, arabi, italieni…

Italieni?

Am auzit de niște italieni că au cumpărat sute de hectare, undeva prin Ardeal sau Banat, și în loc să facă agricultură, au ras cu buldozerele stratul fertil al solului, gros de 50-60 cm, l-au încărcat în trenuri și l-au dus în Italia! Vameșii, pentru că nu aveau nicăieri trecut pe listele lor pământul ca marfă de export, s-au mulțumit cu șpaga și nu au taxat nimic… Literalmente au furat pământul Țării! Nu s-a luat nicio măsură, nicio reacție din partea guvernanților pentru a interzice în viitor asemenea grozăvii! Sau poate nu am aflat eu!…

Nu-i de mirare că se întâmplă așa! Asta este mentalitatea străinului: să dea un tun și s-o întindă! Cum e și vorba aceea: Băi, țigane, -ți arde satul! P…a mea, mă mut în altul!…

Cu alte cuvinte, credeți că naționalizarea din 1948 s-a făcut cu gândul la legile retrocedării de după 1990? Cam..

E adevărat că pare greu de crezut. Asta ar însemna că unii au știut de acest mers al istoriei! Eu, după evenimentele la care am asistat în viața mea, mi-am întărit impresia, să nu-i zic convingre, că cei care au inventat comunismul și l-au instaurat, au avut tot timpul controlul acestuia, inclusiv posibilitatea de a zice La loc comanda!, adică de a desființa comunismul! De a demonta șandramaua, butaforia comunistă! Ai văzut ce simplu au mers toate în toamna lui 1989! Singur bietul Ceaușescu a luat în serios toată povestea și a crezut în viitorul comunismului, măcar în varianta sa românească!

Desigur, dacă s-a știut că soarta comunismului inventat de Ei – și când spun Ei nu am în vedere numai evrei!, nu au fost mulți cei care au știut-o! Unul dintre cei care au știut, cred că a fost „cel mai important evreu din Europa”! Îți aduci aminte expresia asta? Despre cine este vorba?…

Wilhelm Filderman, președinte al comunității evreiești pe vremea lui Antonescu!… Dar de unde știți că știa?

Mi-am dat seama când am aflat că a scris niște memorii pe care le-a lăsat în păstrare secretarului său cu indicația ca aceste memorii să fie predate Academiei Române atunci când va cădea regimul comunist din România… Știa că secretarul său, ceva mai tînăr, are toate șansele să apuce căderea mascaradei iudeo-comuniste!

Mai vrei argumente? Fă bine și mai citește o dată, pe www.ioncoja.ro , măcar textul intitulat România, colonie a Israelului? Completează de minune discuțuia noastră.

Dar nu încheiem discuția noastră fără să-ți ofer o informație extrem de elocventă în sensul celor de mai sus: de câțiva ani, ofițerii SRI au primt ordinul ca, în prezentarea cazurilor pe care le cercetează, cazuri care privesc siguranța națională, să nu mai facă mențiunea numelui pe care l-au purtat la naștere infractorii sau suspecții urmăriți, să nu mai precizeze că aceștia și-au schimbat la un moment dat numele. Ei sau părinții lor!… Știi care a fost unul din motivele pentru care Ceaușescu și-a atras ura lor, a celor care l-au ucis în ziua de Crăciun? Dăduse în 1988 Ceaușescu un pricaz prin care fiecare cetățean cu funcții mai importante în Partid sau în Stat trebuia să facă în scris o auto-biografie cu mențiunea expresă a oricărei schimbări de nume intervenită la rudele foarte apropiate: părinți, bunici, frați, copii, socri, cumnați etc. și să menționeze la fiecare numele purtat la naștere și locul nașterii. Unii au refuzat sau au tergiversat depunerea acestei auto-denunțări (căci așa ceva era în fond!). S-a cam luat de gânduri când a văzut Ceaușescu cât de mulți erau cei ce aveau de ascuns asemenea manevră birocratică, tipică celor care au ceva de ascuns, privind trecutul și viitorul lor!

Viitorul lor? Asta cum vine?!

Adică au de ascuns niște intenții sau angajamente ostile Țării, românilor!… Cumva nu ți-e clar cine a avut de ascuns așa ceva? Nu evreii ca Alexandru Graur sau Ștefan Cazimir, ci evreii sioniști, cominterniști… Vrei nume?

Numai nume de morți! Să nu avem probleme cu tribunalul…

Ai văzut dumneata evreu mort?!… Așa-i că n-ai văzut?! Nu mor, se prefac!… Dar cine-i mai crede?!

O ultimă întrebare: de ce îl acuzați pe Emil Constantinescu mai mult decât pe ceilalți președinți?

Emil Constantinescu nu a avut voturile necesare pentru a deveni președinte! Oricât am fi noi de proști sau zevzeci, românii nu aveau cum să-și aleagă un asemenea președinte, un ins atât de șters, fără pic de sare și piper, gol și artificial în tot ce spune!… El a fost impus, cu pretextul că în felul acesta ne obișnuim cu ideea de alternanță democratică la putere etc., etc. Bla-blauri… În realitate, Emil Constantinescu a fost impus – o știu bine și din anturajul lui Iliescu, iar Iliescu, sfătuit sau convins de americani, a acceptat, cu condiția ca după patru ani să se întoarcă la Cotroceni… Emil Constantinescu și Convenția Democratică a acceptat să facă ceea ce Iliescu și PDSR, în legislatura 1992-96, s-au eschivat să facă, anume să legifereze vânzarea de terenuri către așa zișii investitori străini, către străini, deci! O dată legiferat acest act de trădare național, s-a putut începe și încetățenirea frauduloasă a evreilor. Primii 500.000 (cinci sute de mii) de evrei au fost încetățeniți pe vremea lui Emil Constantinescu!

Când vor fi luați la bani mărunți, acei evrei infractori vor spune că ei au plecat din România fără voia lor, că i-au silit autoritățile comuniste din România, că ei nu au renunțat niciodată la cetățenia română… Acest alibi – dacă-l putem numi așa, le este întărit de raportul lui Tismăneanu, care spune numai minciuni despre evreii din România acelor ani, minciuni orientate însă de o idee: să facă din revenirea evreilor în România un act de reparație a unei injustiții! În raportul lui Tismăneanu evreii sunt victime ale regimului comunist!… Nici că se putea o minciună mai cinică!…

Minciună organizată: cu cîțiva ani în urmă, Dorel Dorian, comentând Apelul nostru, adică informația că sute de mii de evrei se pregătesc să ne cadă pe cap, afirma că nici vorbă de așa ceva. Deși, în principiu, zicea tot el, vreo trei sute de mii de evrei, dintre cei plecați, nu au renunțat la cetățenia română! Așa că aceștia sunt mai departe la fel de cetățeni români ca și mine sau dumneata!… Absolut nerușinați! Fiii minciunii, le-a spus bine Cine le-a spus așa!

Precizez însă, în încheiere: nici termenul revenire nu este corect. Termenul corect este invazie, invazie perfidă, dezonorantă, făcută pe ascuns, hoțește, fără acoperire legală, dar mai ales lipsită de legitimitate!

*

Post scriptum 2021 – Persoana de la care am primit informația despre cei 500.000 de evrei care și-au luat cetățenia română în mod abuziv este Vasile Gherasim, un politician corect și bine informat. Fusese secretar de stat la Ministerul de Interne, de acolo avea informația despre cei 500.000 de români cu care ne-am procopsit peste noapte.