Super-memorandumul MUDANA RELIGIO ADUNATA

Intre 25 si 29 iunie 2014, la Strasbourg a fost semnat un super-memorandum, privitor la Colaborarea politicaadministrativa si religioasa dintre Uniunea Europeana, pe de o parte, si Guvernul Greciei, Biserica de la „Istanbul” (Constantinopol), Bisericile Ortodoxe, “biserica” Romano-CatolicaGuvernul Rusiei si Guvernul Republicii Cipru, pe de alta parte.

SUPER-MEMORANDUMUL in discutie urmeaza sa intre in vigoare pe data de 1 mai 2016 si sa fie aplicat pana la data de 16 august 2020.

Documentul a fost publict de site-ul ’’APOCALIPSIS’’, la data de 14 august 2014, in limba engleza, fiind ulterior tradus in limba greaca de administratorii site-ului respectiv.

Deosebit de relevant, inscrisul a ramas postat pe site doar pentru cateva zile pentru ca, cu putin inainte de 5 sept. 2014, data la care a fost votat de catre Parlamentul Greciei cunoscutul proiect de lege antirasism (vezi M.O. nr. 191 din 10 sept 2014) sa fie retras si, bineinteles, nu a mai fost postat din nou nici in ziua de azi…

Dupa cum vor constata toti cei care vor studia acest SUPER-MEMORANDUM, cele prevazute in acesta urmeaza sa intre in vigoare in perioada 2016 – 2020, depasind orice fantezie.

Mai mult chiar, pe perioada cat SUPER-MEMORANDUMUL a fost postat pe respectivul site, doar un singur ziarist, spre onoarea sa, mai precis Isaias Konstantinidis, intr-un articol al sau publicat in gazeta elena “TIMPUL LIBER”, a amintit in fuga despre „semnarea unui supermemorandum zilele acestea de catre Uniunea Europeana“, dar nimic mai mult.

Noi, insa, am apucat si am descarcat de pe site-ul amintit („APOKALIPSIS”) memorandumul in cauza.

Astfel, avem azi posibilitatea de a-l da publicitatii, spre informarea dvs. si de a va aduce la cunostinta care este adevarata fata a Guvernului Mondial, care este Noua Stare de Fapte si ce ni se pregateste referitor la noua BISERICA SI RELIGIE MONDIALA, asa cm ne este facuta cunoscuta in ultima perioada sub denumirea prescurtata de M.R.A., adica MUDANA RELIGIO ADUNATA = NOUA RELIGIE PLANETARA.

Referitor la MUDANA RELIGIO ADUNATA am fost avertizati, in nenumarate randuri, de neobositul arhimandrit Haralambos Vasilopoulos care, in volumele publicate, scrie despre panerezia ecumenismului.

Cum era de asteptat, un alt „colaborator” al sau, renumitul luptator pentru apararea Ortodoxiei, dr. Nikolaos Seikin-Giermak a publicat, de asemenea, foarte multe informatii legate de MUDANA RELIGIO ADUNATA. Mai mult chiar, acesta din urma, in afara faptului ca a fost unul dintre intai statatorii luptei impotriva dictaturii militare impuse Greciei, la vremea potrivita, de americani, a fost si un luptator si oponent inversunat al cunoscutului si inca activ astazi AX AL MORTII, mai precis al MASONERIEI, al SIONISMULUI si al VATICANULUI.

In ceea ce-l priveste pe dr. Nik. Seikin-Giermak care, in cei peste 50 de ani de activitate in rezistenta, antifascista, antimasonica, antisionista, antipapala si antiecumenista a sa atat in Grecia, cat si in strainatate, au vorbit si continua sa faca referire multi oameni de presa mai mult sau mai putin cunoscuti, privitor la faptul ca acest „colaborator” al parintelui Haralambos Vasilopoulos a demascat, pe durata activitatii sale diversificate, majoritatea dintre aceste PROIECTE – PROGRAME implementate atat in Grecia, cat si in intreaga Comunitate Europeana, dar si in fosta Iugoslavie (referitor la dezmembrarea acesteia), in Libia, in Turcia si mai ales in S.U.A.

Dintre cele mai importante contributii ale acestuia, amintim articolele scrise impotriva religiei SAMBALA si a legaturii existente intre aceasta si viitoarea MUDANA RELIGIO ADUNATA, precum si referitor la “AXUL MORTII” si bineinteles la activitatea subversiva si la TRADARE din partea multora dintre clericii de rang inalt ai Bisericii Ortodoxe Elene si nu numai (in special a ortodocsilor din S.U.A.).

Atat neobositul luptator arhim. Haralambos Vasilopoulos, cat si „colaboratorii” sai de la acea vreme, dintre acestia cel mai de seama fiind dr. Nik. Seiki-Giermak, au atras atentia asupra faptului ca “…peste doar cativa ani, GRECIA VA DEVENI DOAR O AMINTIRE PLACUTA, avand in vedere ca, pur si simplu, nu va mai exista …’’.

Intr-adevar, daca e sa luam in considerare toate memorandumurile impuse pana astazi Greciei de bancile sioniste din intreaga lume si mai ales de Loja Masonica Internationala, cu binecuvantarea VATICANULUI, vom observa ca punctul culminant este atins in documentul semnat la Strasbourg, intre 25-29 iunie 2014, si intitulat SUPER-MEMORANDUM.

Documentul in discutie urmeaza a fi pus in aplicare in perioada 2016 – 2020 si putini isi inchipuie, probabil, ca acesta a fost semnat si de „greci”, mai precis de asa-zisi „greci-ortodocsi“, ce ocupa ranguri inalte in societatea elena. Astfel, visele de secole ale tuturor fortelor antihriste, care de ani buni lupta, cu turbare, impotriva Greciei si a Bisericii Ortodoxe, par a deveni, curand, realitate, mai precis odata cu implementarea acestui SUPER-MEMORANDUM.

Din pacate, insa, dupa cum vom constata in continuare, majoritatea dintre cei mai de seama colaboratori ai tuturor acestor forte intunecate, respectiv sustinatori ai masoneriei, ai sionismului, ai Vaticanului, ai Uniunii Europene, ai organismelor internationale etc., si repetam expresia „din pacate“, sunt chiar unii dintre conducatorii nostri politici si spirituali.

Este vorba despre patriarhi, episcopi, arhiepiscopi, mitropoliti, egumeni, profesori universitari s.a., care, toti la un loc, „lucreaza”, de ani buni de zile, uzitand de diferite metode, sub obladuirea unor centre ale globalizarii si ecumenismului, precum Consiliul Mondial al Bisericilor, Bousan, Boze, ESSEX, patriarhii, Sfanta Manastire „Kikkou”, Kolympari (Creta) sau chiar pe teritoriul Sfantului Munte Athos.

In linii mari, SUPER-MEMORANDUMUL la care facem referire constituie o dovada incontestabila a faptului ca, la ora la care scriem aceste randuri a fost deja convenita, „in secret“, organizarea a diferite forumuri intercrestine, interreligioase, politice, militare si in special cele asupra carora s-a cazut de acord cu ocazia celei de-a X-a Conferinte a Consiliului Mondial al Bisericilor desfasurate la Bousan, Coreea de Sud, la sfarsitul anului 2012 si inceputul lui 2013. Astfel, printre „actiunile“ care mai urmeaza a fi puse in practica, amintim:

a. Intrarea la guvernare, in Grecia, a lui Alexis Tsipras, adica a unsului cluburilor sioniste si masone mondiale, preferatul organismelor si al cluburilor economico-militare internationale (vezi ABROSSETTI, Bilderberg, O.N.U., N.A.T.O., U.E., S.U.A. etc.) precum, dupa cat se pare, chiar si al SFANTULUI MUNTE ATHOS! (amintim ca exista, in acest sens, acorduri incheiate intre Alexis Tsipras, Sfantul Munte si, bineinteles, arhiepiscopul Ieronim. OBSERVATIE: Aceste acorduri urmeaza a fi date publicitatii, intre cei pomeniti mai sus existand, de asemenea, si intelegerea ca, la momentul potrivit, Sfantul Munte Athos si arhiepiscopul Ieronim sa procedeze la o „dezmintire“, totul pentru a linisti … clerul de rang inferior si poporul).

b. Intrunirea Marelui Sinod Panortodox, undeva la mijlocul anului 2016, chiar in zi de Cincizecime, la Sfanta Manastire „Sfanta Irina“ de la Constantinopol. Hotararile ce urmeaza a fi luate la acest sinod au fost deja incluse in SUPER-MEMORANDUMUL al carui text il redam in continuare.

c. Vizita, programata a avea loc la data de 30 noiembrie 2014, a papei Francisc la Patriarhia Ecumenica, ocazie cu care se va savarsi Sfanta Liturghie comuna, la care vor lua parte diferiti clerici ortododocsi, in frunte cu Patriarhul Ecumenic Bartolomeu etc. Cum este de asteptat, inainte de aceasta se va proceda la UNIREA ORTODOCSILOR CU ROMANO-CATOLICII.

Toate acordurile incheiate in cadrul Consiliului Mondial al Bisericilor si semnate la Bousan, Coreea de Sud, in numar de peste 60, au fost deja incluse in diferite articole ale SUPER-MEMORANDUMULUI la care facem referire.

OBSERVATIE: Dupa cate se pare, acest lucru se pare ca i-ar fi „nelinistit“ pe unii dintre factorii de raspundere insarcinati de catre Biserica cu organizarea Marelui Sinod Panortodox din 2016, acestia fiind de parere ca cele cuprinse in prezentul document ar fi trebuit facute cunoscute publicului larg (popor si clerici laolalta) mai tarziu si nu la momentul respectiv, adica in vara anului 2014, si ca informatiile scurse in mod cu totul ilegal ar fi provocat deja o asa-zisa „neliniste“ in popor, inca din vara anului 2014!!!

Din pacate, atat la Sfantul Munte Athos, cat si in cadrul Bisericii Ortodoxe, nu sunt deloc putini la numar cei ce isi fac griji privitor la cele ce ni se pregatesc, respectiv referitor la faptul ca Patriarhia Ecumenica si Patriarhul Bartolomeu personal, dar si altii … au programat deja crearea si impunerea unei noi “biserici”, mondiale, timpul ramas pana la implementarea celor hotarate fiind unul foarte scurt.

In SUPER-MEMORANDUMUL la care facem referire, capitolul privitor la BISERICA, alcatuit din 15 articole, prevede, la Articolul 10, paragraf 10d, urmatoarele: „Referitor la anularea avatonului la SFANTUL MUNTE ATHOS, urmeaza a fi pusa in practica incepand cu data de 1 iunie 2017“.

SUPER-MEMORANDUMUL care, asa dupa cum am precizat, a fost deja redactat la Strasbourg, la data de 25 – 29 iunie 2014, sub titlul: MEMORANDUM: European Union, the Greek Government and Greek Church, Istanbul Church out of Instanbul, Christines Orthodox Churches, Catholic Churches, Russian Government and Cyprus Government, adica, in traducere libera, MEMORANDUM incheiat intre Uniunea Europeana, Guvernul Greciei, Biserica Greciei, Biserica din Istanbul, cea dinafara de Istanbul, Bisericile Crestin-Ortodoxe si Catolice, Guvernul Rusiei si Guvernul Republicii Cipru, a fost semnat de:
a. Presedintele Consiliului European, HERMAN VAN ROMPUY, mandatat pana la data de 31 octombrie 2014
b. Reprezentantul Guvernului Greciei, ANDREAS LOVERDOS, ministru al Educatiei
c. Reprezentantul Bisericii Greciei, P.S. Gavriil Papanikolaou, Episcop de Diavleia
d. Reprezentantul Bisericii Constantinopolului, cea de dinafara Constantinopolului, I.P.S. Teoclit, Mitropolit de Iconiu, Asia Mica
e. Reprezentantul Patriarhiilor Slave si al Guvernului Rusiei, IPS Ilarion Arhiepiscop de Volokolamsk, Rusia
f. Reprezentantul SFANTULUI MUNTE ATHOS, egumen Efrem
g. Reprezentantii Bisericii si Guvernului Ciprului, I.P.S. Neofytos de Morfou si P.S. Varnava de Trimythoyntos
h. Reprezentantii Bisericii Antiohiei, P.S. Ilie de Tripolis
i. Reprezentantii Bisericii Alexandriei, P.S. Vasile de Tripolis
j. Reprezentantul Bisericii Ierusalimului, P.S. Timotei de Vostron.

INTRODUCERE

Semnat la Strasbourg, in perioada 20-25 iunie 2014,
SUPER-MEMORANDUMUL urmeaza a fi implementat in perioada 1 mai 2016 – 16 august 2020.
Noi, semnatarii acestuia, ne luam angajamentul ca, in numele celor vizati, pe durata aplicarii Memorandumului sa implementam toate reformele prevazute in acesta. Durata de implementare a Memorandumului poate fi prelungita. De asemenea, Memorandumul poate fi pus in practica mai devreme de data oficiala convenita pentru implementarea sa.

Prevederi MEMORANDUM referitoare la Fondurile de asigurari
si pensii din Grecia, Cipru si Uniunea Europeana

TOTAL ARTICOLE: 11

Articolul 1: Comasarea tuturor Caselor de Asigurari si Pensii din Grecia si infiintarea a doua noi Case pana la data de 18.09. 2019, dupa cum urmeaza:

Casa de Ajutor Social, Reciproc si Sanatate,

Casa de Asigurari agricultori si muncitorime

Articolul 2: Pensii unitare, in cuatum de 560 euro, acordate prin cele doua Case de Asigurari si Pensii, pana la data de 30.09.2017, respectiv in cuantum de 365 euro pana la data de 30.09.2020.
Articolul 3: Dotarea tuturor asiguratilor cu card electronic cu credit valabil timp de 365 de zile, care poate fi innoit doar de Casele de Asigurari pentru inca 365 de zile in mod repetat. Cardul urmeaza a fi inlocuit in data de 01.12.2017.
Articolul 4: Program al institutiilor de stat in toate duminicile de peste an, cu program de la orele 12:00 pana la orele 20:00, mai putin in luna august. Reforma urmeaza a fi implementata incepand cu data de 01.01.2017.
Articolul 5: Drept zi libera pentru toate Casele de Asigurati si Sanatate se stabileste ziua de sambata, pe tot parcursul anului.
Articolul 6: Pensionarii cu varsta de 69 de ani vor fi examinati de medici specialisti in spatii special amenajate in cadrul unitatilor medicale.
Articolul 7: Incepand cu data de 01.09.2017, varsta de pensionare se stabileste la 69 de ani
Articolul 8
: Incepand cu data de 01.09.2020, varsta de pensionare se stabileste la 70 de ani
Articolul 9
: Incepand cu data de 01.09.2022, varsta de pensionare se stabileste la 71 de ani
Articolul 10
: Incepand cu data de 15.06.2016, se elimina cartile de munca si carnetele de sanatate, pentru toti asiguratii Caselor de Asigurari.
Articolul 11: Pana la data de 16.09.2016 se prevede unificarea tuturor Caselor de Asigurari si Pensii.

Prevederi ale SUPER-MEMORANDUMUL referitoare la Invatamant

TOTAL ARTICOLE: 12


Articolul 1: INVATAMANT MULTICULTURAL in toate institutiile de invatamant din tara, incepand cu data de 11.09.2016
Articolul 2: Incepand cu data de 11.09.2017 se anuleaza toate sarbatorile religioase si nationale, la toate institutiile de invatamant
Articolul 3: Incepand cu data de 11.11.2016, se desfiinteaza educatia religioasa a elevilor
Articolul 4
: Incepand cu data de 11.11.2016, se vor organiza vizite obligatorii la sinagoga si moschee pentru toti elevii de ciclul primar si, treptat, si pentru toti elevii de ciclul gimnazial si liceal
Articolul 5: Incepand cu data de 11.10.2016, la ciclul gimnazial se introduce lectia de educatie sexuala, iar incepand cu data de 11.09.2016 se furnizeaza gratuit prezervative tuturor elevilor de ciclu primar.
Articolul 6
: Se renunta la predarea lectiei de Istorie a Greciei si la acumularea de cunostinte referitoare la Revolutia Greaca si se inaugureaza cursul de Renastere Europeana, avand in prim plan Revolutia Franceza si Italiana a lui Garibaldi de la 1843. Aceasta reforma urmeaza a fi pusa in practica incepand cu data de 11.12.2018
Articolul 7: Incepand cu data de 11.12.2017, lectia de educatie religioasa va prevedea si o parte practica pentru toate nivelele de invatamant.
Articolul 8: Incepand cu data de 16.10.2016, se desfiinteaza toate sarbatorile nationale si paradele.
Articolul 9
: Incepand cu data de 17.10.2016, pentru toate ciclurile de invatamant se vor dedica sarbatori dedicate mediului inconjurator
Articolul 10: Incepand cu data de 16.10.2016 se desfiinteaza toate facultatile de Teologie. Acestea vor fi transformate in Departamente de Filozofie. De asemenea, incepand cu data de 11.09.2016 se renunta la lectia de religie la toate ciclurile de invatamant si incepand cu data de 12.09.2016 se introduce lectia de morala religioasa.
Articolul 11
: Incepand cu data de 01.01.2017 se va trece la concedierea de profesori din toate ciclurile si categoriile de invatamant si se procedeaza la introducerea internetului.
Articolul 12:

12.a. Incepand cu data de 19.09.2016 se introduc diapozitive pentru sustinerea lectiei de educatie sexuala.
12.b
. Incepand cu data de 20.09.2017 se introduc legitimatii electronice pentru elevi.
12.c
. Se va proceda la instalarea de detectoare de metale in toate institutiile de invatamant, indiferent de nivel. Accesul elevilor, al studentilor si al profesorilor va fi permis numai in baza unui card de acces.
12.d. Incepand cu data de 17.09.2017 se vor organiza excursii cu elevii si studentii in locatii in care este promovata emanciparea sexuala.
12.e
. Incepand cu data de 16.09.2016 se va incepe procedura de emancipare sexuala a elevilor.

Prevederi ale SUPER-MEMORANDUMULUI referitoare la Biserica


TOTAL ARTICOLE: 15

Articolul 1: Special.
1a. Reforma slujbelor bisericesti, mai ales in ceea ce priveste orele la care vor fi savarsite. Astfel, in perioada de iarna Sfanta Liturghie va fi savarsita in fiecare dimineata de duminca incepand cu ora 10:00 si pana la orele 11:30, iar in perioada de vara in fiecare duminica dupa-amiaza incepand cu ora 19:30 si pana la ora 21:00. Reforma va fi pusa in aplicare incepand cu data de 17.10.2017.
1b. Incepand cu data de 26.10.2017 vor fi demontate toate catapetesmele din biserici.
1c
. Incepand cu data de 01.03.2017, se vor introduce icoane renascentiste, inlocuindu-se astfel arta bizantina.
1d. Incepand cu data de 01.03.2017, in cult se vor folosi si instrumente muzicale.


Articolul 2:
2a
. Incepand cu data de 15.08.2017 se renunta la obilgativitatea reverendei pentru preoti in afara sfintelor lacase.
2b. Incepand cu data de 01.05.201(nu apare), clericii vor fi obligati sa renunte la barba si par lung.
Articolul 3
: Incepand cu data de 14.08.2018 se vor interzice privegherile din biserici si manastiri.
Articolul 4
: Incepand cu data de 15.08.2016 nu vor mai fi sarbatoriti sfintii antisemiti.
Articolul 5
: Incepand cu data de 15.09.2016 toti clericii, indifferent de rang, vor proceda la predici antirasiale.
Articolul 6: Incepand cu data de 16.09.2016 se vor elimina imnurile anti-Semite din intreaga Biserica crestina.


Articolul 7:
7a
. Incepand cu data de 16.09.2016, in toate bisericile crestin-ortodoxe se va renunta la Utrenie.
7b
. Incepand cu data de 19.09.2017 in toate bisericile crestine se vor introduce noi slujbe.
7c
. Incepand cu data de 20.09.2016 se va celebra o sarbatoare dedicate mediului inconjurator, in fiecare an la data de 5 iunie, precum si o sarbatoare dedicata pamantului, in data de 14 aprilie.
7d. Incepand cu data de 01.07.2016 se va introduce o sarbatoare dedicata holocaustului evreiesc, cu o slujba speciala in toate bisericile crestine. Sarbatoarea va fi tinuta de trei ori pe an, mai precis in datele de 27 ianuarie, 21 aprilie si in Duminca lui Toma.
7e. Incepand cu data de 15.07.2017 vor fi desfiintate toate sarbatorile

nationale.


Articolul 8
8a
. Reformarea tuturor sarbatorilor tinute de Bisericile crestine (nu se specifica la ce data).
8b. Inaugurarea de noi sarbatori in cadrul Bisericilor crestine.
8c. Incepand cu data de 17.04.2017 in toate Bisericile crestine se va desfiinta avatonul.
8d
. Incepand cu data de 01.05.2017, Organizatia Natiunilor Unite va prelua controlul Bisericii Crestine Unite
8e
. Incepand cu data de 01.05.2017, Ierusalimul va deveni capitala spirituala.
8f. Incepand cu data de 01.05.2017 se desfiinteaza Patriarhiile Ierusalimului, Alexandriei, Antiohiei si cele Slave, mai putin Patriarhia Moscovei.
8g. Incepand cu data de 01.05.2016, vor mai functiona doar trei patriarhii ale Bisericii Crestine Unite, respectiv Patriarhia Rusiei, Patriarhia Romei si Patriarhia Constantinopolului.
8h. Incepand cu data de 17.07.2017 toate seminariile teologice vor fi transformate in scoli de religie.


Articolul 9:

9.a. Facultatea de Teologie de la Chalki va fi redeschisa la data de 17.07.2017
9.b. Biserica Greciei se angajeaza, din fonduri proprii, precum si din fonduri europene, sa intretina lacasuri de inchinaciune ale musulmanilor.
9.c. De asemenea, incepand cu data de 01.09.2016, Biserica Greciei se angajeaza sa permita functionarea de lacasuri de inchinaciune ale budistilor si, in general, ale oricarui cult.
9.d. Incepand cu data de 20.09.2016, se vor organiza cursuri pentru toti credinciosii, in cadrul tuturor centrelor religioase de pe langa toate Bisericile crestine, indiferent de convingerile religioase ale cursantilor.

Articolul 10:
10.a
. Incepand cu data de 20.05.2017 se vor introduce noi slujbe inter-religioase, cu acompaniament de instrumente muzicale si in cadrul tuturor Bisericilor crestine
10.b. Incepand cu data de 20.10.2017 se introduc, in toate Bisericile crestine, instrumentele muzicale si se vor organiza concerte nu doar cu caracter religios chiar in interiorul bisericilor.
10.c. Incepand cu data de 01.05.2017 se vor organiza concerte antirasiste in incinta si in afara lacasurilor de inchinaciune, asemanatoare celor organizate in mod regulat de Bisericile crestine.
10.d. Incepand cu data de 01.06.2017 se desfiinteaza avatonul la Sfantul Munte Athos.
10.e
. Incepand cu data de 01.09.2017 toate Bisericile crestine vor accepta unirile federale si multinationale.
10.f
. Incepand cu data de 01.09.2018, O.N.U. preia rolul de Guvern Mondial si de moderator in uniril internationale.

Articolul 11:
11.a
. Incepand cu data de 15.08.2017, conducator al Bisericii crestine devine Vaticanul.

11.b. Incepand cu data de 20.11.2017 si pana la data de 18.08.2018, la Sfantul Munte Athos vor fi instalati monahi din toate tagmele romano-catolice (papistasi), precum si practicanti ai cultelor pagane.
11.c. Incepand cu data de 01.04.2018, la Sfantul Munte Athos se vor pune in functiune telegondole si alte sisteme inovatoare si se vor aduce statui apartinand religiilor pagane. Sfantul Munte Athos va fi transformat in parc ecologic de tip bizantin, in unitate statala independenta, in centru de promovare a unei noi orientari crestine, in centru pagan si bizantin de venerare si indrumare, in centru de promovare a unei noi orientari si muzici bisericesti.

Articolul 12:
Incepand cu anul 2016, toate bisericile crestine se vor adapta noii realitati a Erei celei Noi.

Articolul 13:
13.a
. Incepand cu data de 17.07.2017, sediul Patriarhiei Ecumenice se muta in Insula Patmos, Grecia, in Sfantul Munte Athos sau in insula Samothraki, si se vor infiinta trei centre ale acesteia.
13.b. Incepand cu data de 01.11.2017, in cadrul Bisericilor crestine vor fi numiti in functii de conducere persoane ce au implinit varsta de 28 de ani.

Articolul 14:
14.a
. In diferite insule din Grecia, dar si in Cipru si la Sfantul Munte Athos se vor organiza simpozioane pe teme de ecologie, precum si conferinte pe tema unirii internationale.
14.b. Incepand cu data de 15.08.2017, toate Bisericile crestine vor accepta desfiintarea statelor nationale si infiintarea de unitati statale multinationale, multicentrice, multiculturale si multireligioase, precum si infiintarea de unitati statale cu caracter religios, de tipul Patriarhiei Ecumenice.
14.c. Incepand cu data de 16.10.2014, in cadrul Bisericii Crestine Ortodoxe se vor desfiinta stranele si cantaretii si se vor introduce coruri.


Articolul 15:
15.a
. Acordurile mentionate mai sus vor fi validate de un Sinod Ecumenic al Bisericilor Crestin-Ortodoxe, ale carui lucrari vor avea loc in perioada 19.06.2016 – 09.07.2016.

Acordurile de mai sus au fost deja ratificate de:


– Presedintele Consiliului Europei, HERMAN VAN ROMPUY, mandatat pana la 31 octombrie 2014,
– Reprezentantul Guvernului Greciei, ANDREAS LOVERDOS, ministru al Educatiei,
– Reprezentantul Patriarhiei Ecumenice, I.P.S. Teoclit, Mitropolit de Iconiu,
– Reprezentantul SFANTULUI MUNTE ATHOS, egumen Efrem,
– Guvernul si Biserica Ciprului, prin P.S. Varnava, Episcop de Trimythoyntos, si I.P.S. Neofythos, Mitropolit de Morfou,
– Patriarhia Ierusalimului, prin I.P.S. Timotei, Mitropolit de Vostron.
– Patriarhia Alexandriei, prin Arhiepiscop Vasile de Tripolis,
– Patriarhia Antiohiei, prin Arhiepiscop Ilie de Tripolis,
– de toate Bisericile Ortodoxe Slave si Biserica Rusiei, prin Preafericitul Ilarion, Arhiepiscop de Volokolamsk,
– de Vatican, prin cardinalul Walter Kasper.


15.b. Cu acordul Patriarhiei Ierusalimului, cele patru dogme crestine vor trece sub administrarea a patru autoritati, respectiv O.N.U., UNESCO, Biserica Rusiei si Vatican (incepand cu data de 01.05.2017)
15.c. Articol lamuritor: Bunurile mobile si imobile ale entitatilor amintite vor trece in administrarea comuna a Bisericilor crestin-ortodoxe, impreuna cu organismele statale si suprastatale amintite mai sus.

Prevederi ale SUPER-MEMORANDUMULUI
referitoare la spitale si sistemul de sanatate


TOTAL ARTICOLE: 8

Articolul 1: Spitalele vor face distinctie intre varstnici si tineri. Incepand cu 08.09.2017. varstnicii vor fi examinati in spatii special amenajate.
Articolul 2: Dreptul la internare in spitale il vor avea doar posesorii de card de asigurat. Incepand cu data de 08.09.2017, accesul neasiguratilor in spitale va fi interzis.


Articolul 3:
3a
. Incepand cu data de 01.08.2017, se va limita numarul spitalelor.
3b. Incepand cu data de 16.09.2017, se vor amenaja, in cadrul spitalelor, spatii speciale de detentie.
3c
. Incepand cu data de 17.07.2018 se vor infiinta centre experimentale in cadrul spitalelor.


Articolul 4: Incepand cu data de 17.06.2017, toate serviciile sociale vor identifica electronic cetatenii. Exceptie constituie prim-ajutorul acordat in cadrul spitalelor.
Articolul 5: Incepand cu data de 17.08.2017, se interzic specializarile multiple.
Articolul 6: Incepand cu data de 17.08.2017, se va proceda la comasarea spitalelor si la infiintarea de unitati spitalicesti multifunctionale.
Articolul 7:
7a
. Incepand cu data de 17.08.2017, se vor introduce carduri de sanatate obligatorii pentru toti cetatenii si cadrele medicale.
7.b. Incepand cu data de 19.09.2017 vor fi desfiintate toate centrele de prim-ajutor si protectie sociala.

Prevederi ale SUPER-MEMORANDUMULUI referitoare la reforma administrativa

Articolul 1: Incepand cu data de 16.06.2017, toti cetatenii Comunitati Europene si ai Federatiei Ruse vor fi identificati electronic, iar prevederile prezentului articol vor fi acceptate de toate bisericile crestine.


Articolul 2:
2a. Incepand cu data de 17.10.2017 se va proceda la desfiintarea statelor nationale si la infiintarea de state federale, unele cu caracter zonal si capitala proprie.
2b. Incepand cu data de 14.08.2017 se va proceda la infiintarea unui stat dualist in insula Cipru.
2c. Incepand cu data de 19.10.2017, O.N.U. va prelua conducerea tuturor religiilor de pe planeta.
2d
. Incepand cu data de 14.08.2018, pe intreaga planeta se va proceda la infiintarea de centre religioase sub patronajul Consiliului Mondial al Bisericilor. Astfel de centre vor functiona in localitatea Ammochostos, Cipru, incepand cu data de 14.08.2018 si doua asemanatoare la Constantinopol, mai precis la Biserica „Sfantul Fanurie‘‘ si la Biserica „Sfanta Sofia‘‘.


Articolul 3: Incepand cu data de 19.11.2016, se va acorda statut legal tuturor emigrantilor sositi in statele Uniunii Europene, neconditionat.


Articolul 4:
4a
. Incepand cu data de 16.08.2016, vor intra in vigoare drepturile homosexualilor. Acestia vor putea face parade in mod regulat si liber, pe toate drumurile oraselor Comunitatii Europene.
4b. Incepand cu data de 16.05.2016, se va proceda la legalizarea casatoriilor intre homosexuali, a casatoriilor intre persoane de acelasi sex si a infierii de copii de catre cuplurile homosexuale.
4c
. Incepand cu data de 18.05.2016, se va proceda la liberalizarea relatiilor sexuale intre persoane ajuns la varsta majoratului (19 ani) si persoanele majore.
4d. Incepand cu data de 18.11.2016, se va proceda la liberalizarea transmisiunilor televizate si in presa ale programelor sexuale si se va permite circulatia libera a cat mai multe reviste pornografice, in toate ciclurile de invatamant.
4e. Incepand cu data de 19.12.2016, se vor putea infiinta case de toleranta in apropierea unitatilor de invatamant de toate gradele, in intreaga Comunitate Europeana, precum si in interiorul cazarmelor militare.
4f. Incepand cu data de 22.12.2017, se vor preda, la toate nivelele, lectii de sex platit, nu doar de catre cadre didactice, ci chiar de catre angajate ale caselor de toleranta.

Articolul 5: Incepand cu data de 22.12.2017, se va permite pornografia infantila pe internet, pentru copii cu varste mai mari de 14 ani.


Articolul 6:
6a
. Incepand cu data de 10.12.2016, se va proceda la desfiintarea statelor nationale si la instituirea unui guvern mondial.
6b. Incepand cu data de 20.09.2016, se va proceda la legalizarea homosexualitatii in cadrul institutiilor de invatamant. In acest sens, in toate unitatile de invatamant se vor preda lectii referitoare la homosexualitate.


Articolul 7:
7a. Incepand cu data de 21.09.2017, se va proceda la legalizarea noilor culte, respectiv se va inaugura Noua Era.
7b.
Incepand cu data de 01.03.2017 se va proceda la desfiintarea drapelului elen si a tuturor drapelelor europene, precum si a tuturor sarbatorilor religioase in Europa.
7c. Incepand cu data de 21.03.2017 se vor introduce sarbatori dedicate mediului inconjurator.
7d. Incepand cu data de 20.04.2017, vor fi coborate drapelele grecesti si bizantine arborate la intrarea in institutiile publice, de invatamant si in biserici.
7e. Incepand cu data de 17.03.2018 se va proceda la infiintarea, pe teritoriul Uniunii Europene si Sfantului Munte Athos, de manastiri mixte de monahi si monahii de toate dogmele si religiile.


Articolul 8:
8a
. Incepand cu data de 15.05.2016, vor fi promovate cat mai multe proiecte de legi impotriva discriminarii rasiale, care vor fi votate de toate parlamentele europene.
8b. Incepand cu data de 21.10.2017, se vor incuviinta conventiile de convietuire si in ceea ce-i priveste pe homosexuali si la abrogarea caracterului obligatoriu al casatoriei religioase si civile in intreaga Uniune Europeana.
8c. Incepand cu data de 01.05.2016, se va proceda la legalizarea crematoriilor (incinerarea mortilor).
8d. Incepand cu data de 20.05.2016 se vor interzice, in intreaga Uniune Europeana, inmormantarile religioase si se va introduce treptat obligativitatea incinerarii mortilor.
8e
. Incepand cu data de 22.05.2016, Biserica va fi de acord cu incinerarea mortilor, referitor la persoanele care doresc slujba de inmormantare.
8f. Incepand cu data de 23.05.2016 se vor renunta, in toate tarile Uniunii Europene, la juramantul pe Sfanta Biblie si la cel religios pentru oamenii politici, prefecti, primari, studenti etc.
8g. Incepand cu data de 24.05.2016 nu vor mai fi permise slujbe de sfintire in Parlament, institutii de invatamant si publice, la fel ca in intreaga Uniune Europeana.

Articolul 9:
9a. Incepand cu data de 25.05.2016, in intreaga Uniune Europeana se va renunta la depunerea juramantului de catre parlamentari.
9b
. Incepand cu data de 11.09.2016, slujbele de sfintire vor fi interzise in toate unitatile de invatamant.
9c.
Incepand cu data de 12.09.2016, se va renunta la botezul obligatoriu al copiilor mici si se va introduce procedura de stabilire a prenumelui nou-nascutului direct la oficiile de Stare Civila.
9d. In toate institutiile de invatamant universitar si de interes public, precum si in cadrul tuturor ministerelor din tarile membre ale Uniunii Europene, se va proceda la crearea de arhive electronice. In acest sens, vor fi montate sisteme de amprentare si recunoastere iris, astfel incat accesul tuturor cetatenilor, elevi, cadre didactive, studenti si oameni politici sa se faca in institutiile amintite doar in acest fel. Reforma urmeaza a fi pusa in aplicare incepand cu data de 29.10.2017.

Articolul 10:
10a.
Conform modelelor oferite de NATO, incepand cu data de 30.01.2017 se va proceda la infiintarea de armate multinationale si la renuntarea la armatele nationale. In paralel, stagiul militar nu va mai fi satisfacut in statele membre ale Uniunii Europene unde mai este inca obligatoriu.
10b. Incepand cu data de 30.03.2017 se va introduce semnatura electronica obligatorie pentru toti cetatenii, in relatiile cu statul multinational al Uniunii Europene.

Articolul 11:
11a. Incepand cu data de 1 mai 2016, noi, semnatarii prezentului SUPER-MEMORANDUM, ne angajam sa implementam reformele de mai sus, in paralel cu un Memorandum intern referitor la intelegerea si colaborarea religioasa in cadrul Uniunii Europene (incepand cu data de 01.05.2016) si un alt Memorandum intern referitor la colaborarea cu Uniunea Europeana (incepand cu data de 01.05.2016).

Implementarea reformelor prevazute in prezentul MEMORANDUM pot fi amanate doar cateva luni, mai precis 9 (noua).

In cazul in care implementarea acestor reforme va intarzia mai mult de 9 luni, statul national care se face vinovat de aceasta se obliga la plata unei amenzi in cuantum de 20.000 de euro, plus penalitat in cuantum dublu, in cazul in care amenda nu este achitata la timp. De asemenea, aceasta amenda va fi platita si de fiecare din ministerele fostului stat national, respectiv Ministerul Invatamantului, Ministerul Sanatatii, Ministerul Apararii, dar si de toate Bisericile crestine.


11b. Implementarea reformelor de mai sus se poate face chiar si un an mai devreme de data stabilita prin Memorandum. In acest caz, bisericile si fostele autoritati statale vor beneficia de un „bonus“ in cuantum de 500.000 de euro din partea Autoritatii Europene pentru Reforme.
11c. Noi, semnatarii prezentului inscris, ne obligam sa restauram regalitatea democratica, in special in Grecia, pana la finele anului 2016. In ceea ce priveste Grecia, ne angajam, de asemenea, pana la finele anului 2016, sa reinviem vechile religii pagane recunoscute de fostul stat.
11d. Autoritatea Europeana pentru Reforme va functiona incepand cu data de 01.05.2016.
11e. Incepand cu data de 01.05.2016, se prevede infiintarea Biroului European pentru Reforme, cu un capital initial de 800.000.000 de euro.
11f. Incepand cu data de 13.07.2017 se infiinteaza Uniunea Mediteraneana Regionala, din care vor face parte toate tarile din bazinul Marii Mediterane. Biroul European de Coordonare al uniunii va avea sediul in Sfantul Munte Athos si va functiona incepand cu data de 17.12.2017.
11g. Incepand cu data de 21.01.2016 un Birou pentru Reforme de Mediu va functiona in Dubrovnik, Croatia.
11h. Incepand cu data de 22.01.2016, se va infiinta un Birou de reforme NewAge in Barcelona.
11i. Incepand cu data de 23.11.2016, se va proceda la infiintarea unui nou Birou European pentru Reforme Religioase, coordonat de un Centru Religios de la Vatican, in urma semnarii acordurilor aferente cu Uniunea Mediteraneana, O.N.U., Consiliul Mondial al Religiilor. Sediul acestui birou, care va functiona incepand cu data de 24.11.2016, va fi la Paris.

Semnatarii acordurilor de mai sus sunt:


– Presedintele Consiliului European, HERMAN VAN ROMPUY,
– Reprezentantul Guvernului Greciei, ANDREAS LOVERDOS, ministru al Educatiei,
– Reprezentantul Bisericii Greciei, P.S. Gavriil Papanikolaou, Episcop de Diavleia,
– Reprezentantul Patriarhiei Ecumenice, I.P.S. Teoclit, Mitropolit de Iconiu,
– Reprezentantul SFANTULUI MUNTE ATHOS, egumen Efrem,
– Reprezentantii Bisericii si Guvernului Ciprului, P.S. Varnavam Episcop de Trimythonytos si I.P.S. Neotytos, Mitropolit de Morfou,
– Reprezentantul Bisericii Ierusalimului, I.P.S. Timotei, Mitropolit de Vostron,
– Reprezentantul Bisericii Alexandriei, Preafericitul Ilie, Arhiepiscop de Tripolis,
– Reprezentantul Bisericilor Ortodoxe Slave si al Federatiei Rusiei, Preafericitul Ilarion, Arhiepiscop de Volokolamsk, Rusia,
– Reprezentantul Vaticanului, cardinalul Walter Kasper,
– Reprezentantul Vaticanului, cardinalul Angelo Scola, cardinal al Milanului,
– Reprezentantul Consiliului Mondial al Bisericilor, Andre Varkan,
– Reprezentantul Bisericii Albaniei, I.P.S. Policarp, Mitropolit de Artgyrokastros.
– Reprezentantul Bisericii Antiohiei, P.S. Ilie de Tripolis,

Subsemnatii ne angajam in implementarea tuturor acestor reforme incepand cu data de 1 mai 2016 si cel tarziu pana la data de 16 august 2020, astfel incat, incepand cu data de 1 mai 2016, sa survina schimbarea si sa sarbatorim intrarea in Noua Era.
Subsemnatii ne angajam sa schimbam Sfantul Munte Athos, Grecia si sa infiintam pe cuprinsul acestuia manastiri ale tuturor religiilor, dogmelor si tagmelor monahale de la Vatican.

Subsemnatii ne angajam la acestea si in numele celor ce ne vor urma la conducere, in sensul implementarii reformelor stabilite de comun acord.

De asemenea, ne rugam unuia si singurului Dumnezeu, precum si omului, ca acesta sa se arate (reveleze) in lume si sa rezolve toate problemele planetei.

A. Declaratie complementara: Prezentul inscris constituie SUPER-MEMORANDUM local si priveste Grecia, Republica Cipru, Rusia si Uniunea Europeana, precum si SUPER-MEMORANDUM ce priveste Bisericile Constantinopolului, Greciei, Ierusalimului, Alexandriei, Antiohiei, Patriarhiilor Slave, Rusieisi Sfantului Munte Athos. Bisericile amintite au semnat deja SUPER-MEMORANDUMUL cu celelalte Biserici crestine din Uniunea Europeana.


B. Declaratie complementara: Bisericile Crestin-Ortodoxe obliga si statele apartinatoare sa implementeze reformele convenite.


C. Declaratie complementara: Se anexeaza un MEMORANDUM special privind Cooperarea Bisericeasca si Statala cu Uniunea Europeana. Noi, semnatarii MEMORANDUMURILOR de mai sus ne angajam, in cel mai scurt timp posibil, sa implementam reformele stabilite incepand cu data de 1 mai 2016.


D. Declaratie complementara: Procedam la metamorfozarea statelor si a entitatilor bisericesti autocefale, drept pentru care ne bucuram, avand in vedere ca urmeaza sa schimbam intreaga structura bisericeasca si statala. Inauguram de acum Noua Era si, incepand cu data de 01.05.2016, vom inaugura si Noua Stare de Fapte.


E. Declaratie complementara: Ne asumam raspunderea referitor la reforma administrativa si bisericeasca si referitor la reinfiintarea Bisericii celei Una. De asemenea, ne asumam raspunderea referitor la infiintarea Fortelor Armate si Militienesti Multinationale, in vederea mentinerii ordinii si a sigurantei pe drumurile, in pietele publice si in toate orasele din tarile membre ale Uniunii Europene. La fel vom proceda si referitor la apararea tuturor Bisericilor, de catre fortele amintite mai sus.


F. Declaratie complementara: Noi, conducatorii religiosi si politici, semnatari ai prezentului inscris, ne luam angajamentul de a colabora strans si intens cu Politia Mondiala (I.P.T.F.), asa cum aceasta a fost infiintata la data de 21.09.2001 si isi are sediul provizoriu in Washington, precum si cu Fortele Federale Americane pentru Gestionarea Situatiilor Speciale (F.E.M.A.) cu sediul in Washington si Baltimore, asa cum acestea au fost infiintate la data de 17.11.1984. In colaborare cu Armata Europeana, infiintata la Constantinopol la data de 26.10.2001 si avand sediul provizoriu in localitatea Mons, Belgia, si cu celelalte autoritati militare europene si locale, fortele amintite mai sus vor asigura ordinea si siguranta in toate fostele state nationale ale Uniunii Europene si in toate Bisericile crestine, precum si pentru toate dogmele si religiile de pe teritoriul Uniunii Europene.

De asemenea, ne asumam raspunderea de a proceda la monitorizarea tuturor cetatenilor, in vederea asigurarii sigurantei, lucru care se va realiza prin montarea de camere de supraveghere de ultima generatie in toate institutiile europene, in toate orasele Uniunii Europene, in manastiri, biserici si institutii publice. De asemenea, ne asumam raspunderea referitor la infiintarea Politiei Religioase.
Implementarea reformelor de mai sus va incepe la data de 02.05.2016.
Noi, semnatarii prezentului inscris, ne angajam, incepand cu data de 1 iunie 2016, sa asiguram siguranta si ordinea publica.
Urmeaza semnaturile (in anexa, lista semnatarilor SUPER-MEMORANDUMULUI incheiat intre 25 si 29 iunie 2014).
Responsabil privitor la publicarea si expedierea SUPER-MEMORANDUMULUI, Kereth Tanais.

P.S. COMENTARIU: Inscrisul tradus mai are atasate alte 40 de articole ale LEGII SUPREME aferente care, de asemenea, a fost votata si de reprezentantii Bisericii Ortodoxe, constituindu-se astfel in cel mai periculos inscris emis vreodata de aceste centre internationale. Ne rezervam dreptul de a o publica…