.

Toata Europa Centrala si de Est, cu exceptia Serbiei si Romaniei sunt impotriva „colonizarii” si a primirii „refugiatilor”.

Alaltaieri premierul Slovaciei declara:
– „politica europeană de imigrație a eșuat cu totul”
– „Haideți să nu ne prefacem că nu vedem frica oamenilor — nu doar în Slovacia, ci și în întreaga Europă. Haideți să nu ne prefacem că nu vedem cauzele acestui fenomen și să nu ne mai prefacem că suntem capabili să rezolvăm problema primindu-i pe toți (imigranții) cu brațele deschise — indiferent că e vorba de imigranți economici sau oameni care chiar sunt puși în situația de a-și salva viețile, sănătatea și familiile”
http://bit.ly/1iasTXA

Ieri presedintele Cehiei declara:
– Președintele a spus că îi refuză pe refugiații musulmani din cauza a trei riscuri din care primul este că în Cehia vor apărea ghetourile. „Un alt risc este că vor aduce boli infecţioase, şi asta nu este o exagerare. În al treilea rând, există riscul ca Statul Islamic să trimită ‘celule teroriste latente’, care mai târziu sunt activate pentru a efectua atacuri teroriste similare cu cele care în trecut au avut loc la Paris, Londra și Madrid„
http://bit.ly/1Ui0Kiv

Astazi, pentru a nu stiu cata oara in ultimele luni, un oficial de la Budapesta spune in mod deschis ceea ce are de spus:
– Înalt oficial ungar: SUA sunt la originea problemei imigranților din Europa
http://bit.ly/1IDpxSh

Numai in Romania este LINISTE. Numai Romania accepta NECODITIONTAT o „cota de refugiati”. Legea lui Antonescu nu este doar despre trecut, este mai ales despre viitor. Mai exact, pentru protectia „minoritatilor” (care sunt acum si care vor veni) impotriva „asupririi” majoritatilor. Clanurile de tigani mai au un pic si te omoara in propria casa, oricum nu patesc nimic. Ce vom face cand vor aparea si clanurile de salbatici musulmani adusi de prin toate gropile de gunoi din Africa, Asia si Orient. Sa vedeti distractie atunci!

Tot prin „politica pasilor marunti” si legi discriminatorii la adresa majoritatii a fost impus „multiculturalismul” si „diversitatea” in Vestul Europei. Aveti aici dovada si modul de actiune din mai multe state:
http://bit.ly/1JfYpzf

Cum se face si care este rezultatul, vedeti aici:
https://youtu.be/APxGubAkOz0

Dar sa luam un exemplu concret de civilizatie si convietuire pasnica pe care „refugiatii” l-au adus in „Eterna si Fascinanta Suedie”. Date concrete si statistici:

– Sweden: A New Hell for Women
http://bit.ly/1EsMCvM

– A look at statistics: Sweden – A raped country
http://bit.ly/1NiVHce

– Sweden: Rape Capital of the West
http://bit.ly/178l4LV

Mai mult, dupa ce citesti o astfel de stire si vezi ce fel de pedeapsa s-a dat, te intrebi daca judecatorii aia de acolo sunt normali la cap sau debili mintali.

– Somali Brutally Raped 12-year-old Girl – Sentenced To 180 Hours Of Community Service
http://bit.ly/1VrpWQR

Daca compari cei 5-8 ani de puscarie pe care i-au primit violatorii din Vaslui, judecatorii romani (care stim noi ce sumt si cum sunt) par niste brute insetate de sange. In tarile „civilizate”, ca Suedia, violatorii pedofili sunt trimisi la plivit si udat panselute cateva zeci de ore.

Paul Ghitiu are un articol foarte bun despre cazul Suediei si despre lovitura de stat din Suedia:
– Califatul Europei de Vest? (II) Imigraţie, violuri, incendii şi dictatură în Suedia
http://bit.ly/1g6I42U

Motivul pentru care recomand articolul de mai sus, este unul simplu: Romania va avea soarta Suediei. In Romania are loc o lovitura de stat. Ruperea USL, inlaturarea lui Antonescu, contopirea PNL cu PDL si alegerea lui Iohannis nu sunt o pura intamplare si nici „vointa poporului”.

Iohannis s-a inconjurat numai de „consilieri” slugi ale lui Soros. O vedem si pe ultima:
– Candidata ARD (PNŢCD) voia să-i scoată pe securiştii din Timişoara peste graniţă. Sandra Budiş-Pralong, salvatoarea securiştilor în decembrie 1989
http://bit.ly/1VtmXr3

Sa nu uitam ca Iohannis a fost sustinut de USL pentru postul de Premier iar acum ca Presedinte este sustinut de PDL cu PNL. Sa nu uitam ca inca de cand a fost ales ca si presedinte, tot arunca „pastile” in care vorbeste despre „guvernul meu”. Ce fel de guvern? Un guvern de „coalitie” pe model suedez?
– Klaus Iohannis: Eu şi guvernul meu…
http://bit.ly/1fTj7Y9

Ce sa faca acest guvern? Probabil sa duca la indeplinire un „proiect de tara”. Nu este nici o intamplare ca Iohannis s-a inconjurat de antiromani, slugi ale lui Soros. Nu este nici o intamplare ca un penal de genul lui Vosganian, apare in presa cu o manipulare ordinara, emotionala si nationalista, in care vorbeste despre necesitatea Romaniei de a avea o clasa politica unita in jurul unui proiect de tara, pardon, prioritati nationale.

– Un text tulburător al lui Varujan Vosganian: Sentimentul că suntem în permanenţă experiment sau anexă pentru alţii este tot mai des întâlnit. Ce ne face să ne fie teamă de noi înșine? NOI îi rugăm pe alții să ne ordone
http://bit.ly/1JJlI2V

Dar ce „prioritati” are Romania acum? O fi vre-o legatura intre „agenda” noii ambasadoare a Olandei la Bucuresti, „drepturile minoritatilor” (de orice fel), noua moscheie, „cotele de refugiati”, Legea Antonescu si numirea lui Pralong. Nu stiu ce sa spun, dar absolut nimic nu va fi in interesul romanilor.

– Moștenirea croată a noii ambasadoare a Olandei în România: Parteneriate civile și adopții pentru homosexuali, în ciuda voinței populare. Ani grei de închisoare pentru „hate speech”. Ce urmează?
http://bit.ly/1N7deW4

Ce tare e faza asta cu „hate speech”! Cine credeti ca va fi pedepsit si cine favorizat? Pana acum doar daca spuneai „tigan” erai bun de pedepsit pentru „hate speech”. Ce urmeaza acum? Vei fi pedepsit daca spui: negru, musulman, pakistanez, somalez, arab, etc? Sa nu mai vorbim si despre „drepturile” minoritatilor sexuale care din boli psihice au devenit motiv de „mandrie” si defilat indecent pe strada.

Cat despre referendum…
Sa ne amintim ce s-a intamplat la ultimile doua, cu demiterea lui Basescu si reducerea numarului de parlamentari. Ce credeti ca se va intampla cu acesta impotriva constructiei „lacasului de cult” islamist? Presupunand ca il va organiza cineva.

Va spun din start doua lucruri:
– este impotriva „valorilor europene”
– promoveaza „hate speech-ul”

Romania = Suedia
(cel putin din punctul meu de vedere)