G
132 aprobate

gert.frau@yahoo.com
89.136.113.152
Ca răspuns la Iulian MARES.Chiar crezi toate prostiile pe care le publică propagandiștii? Nu auzi nimic despre pierderile ucrainene, iar dacă compari numărul imens de rachete trimise de ruși în capul lor, n-ai cum să spui că pierderile umane nu sunt extrem de ridicate. Artileria și dronele vor decide sorții războiului, iar Rusia sigur are resurse pentru a continua încă doi ani. NATO a declarat deja că are stocurile cam goale și îi învață pe ucraineni să tragă mai cu zgârcenie.

Dacă iau de pe stradă adolescenți de 16 ani și bărbați prea maturi pentru război este un semn că au ajuns la fundul sacului. Gen.Macgregor estimează populația totală din Ucraina undeva între 18-20 de milioane, adică cât România la ultimul recensământ. Zece milioane sunt în vest și nu se mai întorc, restul sunt pe teritoriul ocupat de către ruși sau refugiați în Rusia. Ucraina este distrusă, falimentară, iar rușii devin tot mai profesioniști și mai eficienți, exact cum am prevăzut de la începutul ”operațiunii speciale”. Țara asta este un poligon de testare atât pentru tehnica militară, cât și pentru personalul angajat în luptă. Se alege grâul de neghină și nici măcar n-au băgat în luptă rezervele recrutate anul trecut. Au bombardat ieri infrastructura vitală din toată Ucraina, iar unii s-au grăbit să spună că au epuizat rușii tipul acela de rachete în mod ”inutil”. De unde mama lor știu ei ce arsenal au rușii?

Eu mă întreb dacă nu urmează altă invazie pe scară largă din mai multe direcții? Ar împărți iar forțele ucrainene, și așa foarte epuizate, cu efecte devastatoare. Dacă mai continuă Putin războiul ăsta de uzură, va suferi întreaga Europă. Ucraina cred că e distrusă. Putem să-i citim prohodul de acum. SUA stă bine mersi și câștigă pe spatele vasalilor europeni. Ba mai pune și de un atentat terorist împotriva Germaniei.

*

NR – Întrebarea este cine are nevoie de o Ucraină distrusă?! O Ucraină falimentară!