Istoria SISROM – serviciul de informații secrete al romilor, creat de ȚIGANI?

Mădălin Voicu a înființat SISROM, serviciul secret al romilor. Dar Mădălin Voicu NU ESTE ROM, căci așa a declarat la Marius Tucă Show în 1997. La minutul 0:12, Mădălin Voicu este întrebat de Marius Tucă: ”dumneavoastră ați vrea să vi se spună rom?” Mădălin Voicu a spus: ”nu, eu sunt țigan!” (1) Cu alte cuvinte, un țigan a creat un serviciu secret pentru romi. Este clar că țiganii nu sunt romi, în concepția lui Mădălin Voicu. Cu altă ocazie, Mădălin Voicu a spus: ”țiganii cerșetori să plece în India! În România există 20 de etnii conlocuitoare. Pentru nici una din aceste 20 de etnii conlocuitoare, Guvernul României nu a încuviințat crearea unui serviciu secret special pe baze etnice. De ce Guvernul Român ne urmărește pe noi, romii? Ce pericol suntem noi pentru societatea românească? Suntem noi teroriști? Ce suntem noi? De ce Partida Romilor, un ong, culege date despre cultura romilor? La ce folosesc aceste date? În ce scop le adună? SE TEMEA PARTIDA ROMILOR DE ROMI, astfel că au creat un serviciu secret îndreptat contra romilor? Chiar a existat, sau există SISROM? Mi-a fost dată o poză care demonstrează că a existat. Poza a fost pe internet, mi-o amintesc din anii 2000, apoi a dispărut. Un binevoitor, un poet și un polițist, mi-au transmis-o. Mă gândeam că ar fi păcat să nu o repun pe internet, ca un EXERCIȚIU DE MEMORIE, pentru INFANTERIA, sau armata lui Gheorghe Sarău.

În data de 18.03.1998, cântărețul Johnny Răducanu, și fosta studentă a lui Gheorghe Sarău (redactor-șef al revistei Asul de Treflă, editat de ONG-ul Partida Romilor), doamna profesoară Mihaela Zătreanu, pozau cu sigla SIS-ROM. Mihaela Zătreanu a fost directoarea C.N.C.R. Romano – Kher Guvernul României, filială a Nehru Romano -Kher, fondată de șeful tuturor falșilor rromi ongiști, brahmanul și diplomatul indian Weerendra Raj Rishi.

Numele de ”Zătreanu”, provine dintr-un verb uitat astăzi, ZĂTRESC – ”omor, ucid prin viclenie sau pe ascuns cu nedreptate”. Nu știu dacă doamna Zătreanu este vorbitoare nativă de limba romani, dar putem citim despre dânsa chiar propriile ei cuvinte:

“M-am născut în comuna Maglavit din judetul Dolj într-o familie de rromi ursari, la 13 noiembrie 1975. Prima limbă pe care am învățăt-o a fost limba rromani, căci aceasta era limba vorbită și acasă și în comunitate și, foarte rar, aveam contact cu limba română….(p.80) Asa, am ajuns la momentul când mă sfătuiam cu familia și cu dirigintele la ce liceu să merg. Am ajuns la Liceul Economic din Craiova, unde… începeam totul de la zero. Nu mă cunoștea nimeni, nu am spus nimănui că sunt de etnie rromă, ascundeam acest lucru și dacă aș fi putut să-l șterg din memoria mea aș fi făcut-o fără să clipesc. Nu mai voiam să îndur “rușinea” de a fi “țigancă”! Eram cazată la un cămin de fete, colegele mele erau foarte drăguțe, dar – din când în când – își puneau întrebarea de ce sunt așa brunetă… Negam cât puteam că sunt rromă. Îmi era teamă să dorm noaptea să nu cumva să vorbesc în vis în limba rromani și astfel să mă dau de gol(p.82)” …”Profesorul Sarău a reprezentat legătura cu primul meu învățător, cu profesorul de istorie, cu profesorul de biologie din parcursul meu școlar! De data aceasta, într-o realitate asumată, identitatea mea era cea care mă lega cel mai mult de profesorul Sarău, care se bucura la fel ca mine de întâlnirea noastră la examen. Și mie și dânsului ne plăcea să cântăm. Îmi amintesc că m-a pus să și cânt și s-a bucurat enorm, i-a plăcut cum am cântat. Mi-a spus din prima clipă că am un potențial bogat și că merită să valorific tot ceea ce știu și, mai ales, să dezvolt. Abia așteptam orele de limba rromani, domnul Sarău era blând și bun, asculta tot ceea cei îi spuneam cu mare atenție și aprecia fiecare cuvânt nou pe care i-l spuneam; era ca un pansament pentru rănile adânci pe care le acumulasem în toți anii școlari, datorate etniei mele și celei mai “urâte” limbi de pe pământ – limba “țigănească”. Am descoperit frumusețea limbii rromani împreună cu Profesorul Sarău, am realizat că are gramatică și multe subdialecte, că există cărți scrise în această limbă…”(p.83). Sursa: Gheorghe Sarău, Istoricul studierii limbii rromani în învăţământul universitar din România (1992-2017), Editura Universității București, 2017

Eu personal nu cred că Mihaela Zătreanu vorbea limba rromani în somn, din moment ce își ura identitatea, îi era rușine să fie țigancă. Dacă Mihaela Zătreanu era ROMNI adevărată, atât de adevărată încât vorbea țigănește în somn, apoi ar fi știut și singură că limba rromani are gramatică, fără să studieze cu Gheorghe Sarău ”cea mai urâtă limbă de pe pământ”, care s-a dovedit a fi totuși o limbă dulce și frumoasă în gura românului. Mihaela Zătreanu nu își putea asuma etnia romă, pentru că etnia nu se asumă, ci se afirmă, prin vorbirea limbii, practicarea cutumelor. Despre Johnny Răducanu, citim că zicea singur că părinții și bunicii nu au vorbit limba romani, dar au vorbit turcește și grecește:

Sursa: O istorie a comunismului din România, p. 79, Manual pentru liceu, Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului din România, Polirom, 2009. Cu alte cuvinte, jazzistul Johnny Răducanu nu era rom, din moment ce nimeni nu a vorbit limba romani în familia lui.

O paralelă interesantă se poate face între două fotografii, prima este de pe coperta cărții cu interviul lui Johnny Răducanu, iar cealaltă, este coperta unei reviste dedicată lui Nicolae Gheorghe:
Ambele imagini sugerează MANIPULAREA: prima este reprezentarea unui comunist ca un păpușar, iar în a doua copertă însuși Nicolae Gheorghe manipulează oamenii, care sunt ”după chipul și asemănarea sa”, adică Nicolae Gheorghe (membru SISROM, șef al ong-ului Romani Criss, ong parte din SISROM) este închipuit ca un dumnezeu, un demiurg creator de personalități, respectiv ASUMAREA ETNIEI RROME. Ilustrația revistei a fost făcută de Tuan Nini. Ilustrația cărții a fost realizată de Dan Perjovschi și Mihai Stănescu.

SIS-ROM a fost și este un serviciu secret creat de trei/3 șefi ong-iști ne-romi: Mădălin Voicu (ONG Partida Romilor), Nicolae Gheorghe (ONG Romani Criss), și Delia Grigore (ONG Aven Amentza), actualmente profesoară la catedra de rromani a Universității București.

Iată captură de ecran făcută de mine, după articolul din revista kamikaze, în care Mădălin Voicu spunea ”ȚIGANII CERȘETORI SĂ PLECE ÎN INDIA!”

Mai jos redăm informații luate de pe internet despre SISROM Rromii „şi-au tras” apărare inteligentă. Serviciul de Informaţii şi Siguranţă le va proteja intereselAutor: Emil Simionescu 6 septembrie 2018

”În cadrul unei reuniuni desfăşurate vineri seara, rromii au decis înfiinţarea Serviciului de Informaţii şi Siguranţă (SIS). Acesta este menit, după cum a precizat Mădălin Voicu, să apere interesele şi drepturile etniei, precum şi dezvoltarea unei „reţele de informare şi comunicaţii interne şi externe”. Partidul rromilor, Centrul rromilor pentru intervenţie social şi studii „Romani CRISS” şi Fundaţia pentru emanciparea rromilor „Aven Amentza” au participat la întrevedere, care s-a mai soldat şi cu semnarea unei convenţii-cadru în baza căreia cele trei formaţiuni vor colabora pe plan politic, social şi cultural, documentul fiind valabil până în 2002.  INFO. Serviciul secret SIS la care se face referire în articolul publicat în ediţia de luni, 4 august 1997, a Evenimentului Zilei, activează şi în ziua de azi, chiar dacă despre ele nu se mai aude aproape nimic. CV Semnatara articolului, Nicoleta Vera, a părăsit la începutul anilor 2000 Evenimentul Zilei. A mai lucrat la ziarele Naţional şi Click.”

https://evz.ro/rromii-aparare-inteligenta-serviciul-informatii.html

In 2001, ziarul ZIUA scria -De aproape patru ani functioneaza in Romania un serviciu secret particular.

In luna august 1997 a luat fiinta in Romania un nou serviciu secret denumit Serviciul de Informatii si Siguranta al Romilor- SISROM, un serviciu sercret al tiganilor. Initiatorul structurii este fostul reprezentant al romilor in Parlament, Madalin Voicu, actualmente deputat PDSR. La vremea respectiva, presa a facut multa valva in jurul declaratiilor fulminante al lui Voicu, dar dupa un timp s-au linistit apele fara sa mai fie pomenit serviciul respectiv. Dupa aproape patru ani ZIUA a luat legatura, din nou, cu Voicu, pentru a afla informatii noi despre SISROM. SISROM ia nastere La inceputul lunii august 1997, Partida Romilor, Centrul Romilor pentru Interventie Sociala si Studii – Rromani (CRISS) si Fundatia pentru Emanciparea romilor “Aven Amentza” au incheiat o Conventie-Cadru de colaborare, valabila pana in 2002. In acest context a fost infiintat “Serviciul de Informatii si Siguranta – SISROM”. Serviciul, dupa cum a declarat la vremea respectiva Madalin Voicu, are menirea “sa apere interesele si drepturile etniei romilor, precum si dezvoltarea unei retele de informare si comunicatii interne si externe”. Structura de informare va colabora cu “toate serviciile secrete clasice, Serviciul Roman de Informatii, Serviciul de Informatii Externe, structurile de informatie ale Ministerului de Interne, INTERPOL si EUROPOL. SISROM va functiona dupa reteta clasica a serviciilor secrete, avand centrul la Bucuresti. In teritoriu, cu sase Comitete de Coordonare: in Moldova, Ardeal, Banat, Oltenia, Muntenia si Dobrogea. Oamenii de contact au de acoperit urmatoarele domenii: social, politic, cultural si economic”. Serviciul va functiona “paralel cu serviciile secrete deja existente. Activitatea noastra se defasoara pe mai multe domenii, nu suntem specializati cum este fostul doi si un sfert (U.M. 0215 -serviciul de informatii si protectie a cadrelor din Ministerul de Interne) sau SIM (Serviciul de Informatii Militare)”, spunea Voicu. Serviciul este organizat dupa structura clasica “SISROM este un organism al Partidei Romilor care culege informatii, le prelucreaza si le ofera celor abilitati. Structura aduna informatii din domeniile social, politic, cultural si economic. Se ocupa de culegerea informatiilor despre emanciparea sociala, formele de dialog cu organizatiile non-guvernamentale. Este un serviciu de informare si siguranta. Serviciul este structurat pe sase arii geografice, Moldova, Transilvania, Banat, Oltenia, Muntenia si Dobrogea, avand in total 42 de filiale.” ne-a declarat in cursul zilei de ieri Madalin Voicu. “Am fost solicitati de mai multe ori de serviciile de informatii clasice, SRI, SIE, structurile informative ale Ministerului de Interne si INTERPOL. Cerem si oferim informatii acestor structuri. Prin protocoalele semnate cu dansii suntem obligati reciproc sa ne consultam permanent daca sunt situatii critice. In situatii delicate, impreuna cu serviciile secrete, am intervenit si am solutionat conflicte in mai multe judete”, a mai adaugat Voicu. Note informative de la agentii din teritoriu In fiecare luna, sau daca este necesar si mai des, conducerea Serviciului primeste notele informative din teritoriu de la agenti. Liderii filialelor Partidei Romilor au retelele lor de informatori, care umbla in teritoriu si culeg date si informatii. Conducerea Serviciului Secret al romilor este asigurat de Madalin Voicu, care intre timp a devenit deputat PDSR. “Eu am fost initiatorul proiectului, si consider ca a fost printre putinele lucruri bune pe care am realizat in anii trecuti. Directorul sunt eu, dar, acum daca am devenit deputat PDSR, am schimbat titulatura si sunt director onorific, continuand sa am legaturi stranse cu oamenii retelei”. “Virgil Magureanu si Ioan Talpes au inteles rostul SISROM si nu ne-au facut probleme legat de aceasta structura. Infiintarea acestui serviciu a fost urmarea unor tatonari in domeniu. El a luat fiinta cu mult timp inainte de fi aflat publicul”, sustine deputatul.”http://www.napocanews.ro/2010/02/tiganii-si-au-facut-serviciu-secret.html, apud https://saccsiv.wordpress.com/2010/05/31/sisrom-serviciul-de-informatii-si-siguranta-al-romilor/

1-https://www.youtube.com/watch?v=Srs42Ytg9rE