Unde este aurul pe care l-a avut Rusia? L-au dus bolșevicii în Occident, odată cu aurul românesc !

 

Aceasta este declarația pe cât de șocantă, pe atât de lămuritoare a nărăvașului Jirinovski, făcută recent într-un cadru oficial. Mai pe larg, declarația este redată pe acest site într-un text anterior celui de față. Cuvintele lui Jirinovski, asupra cărora vrem să ne oprim, sunt următoarele :

      Dar unde e tot aurul pe care l-a avut Rusia, bijuteriile? Tot ce a strâns țarul și poporul rus timp de o mie de ani a fost dus peste hotare, în Occident.”
Teribilă dezvăluire! Așadar tezaurul Rusiei, al Țarului, „tot ce a strâns poporul rus timp de o mie de ani” a luat calea Occidentului, tot aurul și toate bijuteriile, tot tezaurul Țarului, cu siguranță tezaurul cel mai mare din lume, a fost scos din Rusia! Și unde a ajuns?!  

Logic te întrebi: dacă bolșevicii lui Lenin, adunați în Comitetul Central al PCUS sau în guvernul sovietic, au decis să „externalizeze” tezaurul rusesc și nu și-au pus problema că vor avea de dat socoteală pentru acest jaf, cel mai mare din istoria jafurilor!, cum era ca acești bandiți să procedeze altfel cu tezaurul românesc, veritabil mizilic de câteva vagoane prăpădite față de ce va fi fost Tezaurul Țarului, al Rasiei?!… Dacă declarația lui Jirinovski corespunde adevărului, atunci se înțelege de la sine de ce Moscova tergiversează returnarea tezaurului românesc! Nu poți da înapoi ceea ce nu mai ai!…

Mă cutremură declarația lui Jirinovski, care, ca personaj politic, are de unde să cunoască acest adevăr, probabil ascuns cu grijă față de opinia publică din Rusia! Nu cumva unul din țelurile urmărite de „măreața revoluție din Octombrie Roșu” a fost chiar acesta? Jaful?

Dacă stai să examinezi „ipoteza Jirinovski”, atât de șocantă, constați destul de repede că este pe deplin verosimilă, că este deosebit de rațională! Rezistă la un examen logic, bazat pe datele sigure de care dispunem! Și care sunt aceste date? Să le enumerăm, câteva:

1. Răsturnarea regimului țarist a presupus niște costuri materiale deosebit de mari. Acum știm bine de unde a venit susținerea financiară a revoluției: a venit din partea Occidentului! Bănci dintre cele mai cunoscute l-au subvenționat pe Lenin și armata sa de teroriști !

2. Acestor bănci li s-a adăugat și guvernul german, care și-a făcut socoteala că prin revoluția anti-țaristă forța militară a Rusiei va fi diminuată, anihilată chiar, astfel că pe frontul de Est Germania va câștiga războiul! Ceea ce s-a și întâmplat! Ajutorul german a fost decisiv pentru Lenin și ai săi! Părea că Germania va încheia repede socotelile și pe frontul occidental, acolo unde se confrunta cu Franța și Anglia! A intervenit însă înțelegerea stabilită între britanici și liderii sionismului mondial, materializată prin celebra declarație a lui Balfour, ceea ce a dus în final la intervenția americană pe teatrul de operațiuni militare din Europa! Germania a ieșit înfrântă dintr-un război pe care îl câștigase la un moment dat, astfel că atunci când ne întrebăm ce să înțelegem prin Occident, acel Occident care a înghițit tezaurul Rusiei, adunat în 1000 de ani de muncă și …jaf!, Germania nu intră la socoteală. Rămân în discuție numai Franța, Anglia și Statele Unite. Prima dintre ele, Franța, nu avem niciun motiv s-o socotim părtașă la pregătiea și desfășurarea Marii Revoluții din Octombrie, deci nici beneficiară nu va fi fost!

3. În schimb, amestecul Angliei și al Statelor Unite în pregătirea și defășurarea evenimentelor din Rusia este atestat și consemnat cu asupra de măsură. Așadar, când, în declarația sa anti-leninistă, anti-bolșevică, dl Jirinovski propunță cuvîntul Occident, putem bănui că a avut în vedere cele două supra-puteri mondiale! Așa se pare! Se știe bine că Statele Unite s-au implicat prin câteva bănci, ai căror proprietari au fost foarte apropiați de liderii bolșevici, inclusiv prin relații de rudenie! Putem spune că acele bănci înseamnă Statele Unite? Ar fi totuși un abuz! Capitalul financiar nu are prea mult de-a face cu granițele politice. Nicio legătură între acei bancheri care l-au subvenționat pe Lenin sau pe Troțky și electoratul american, nici măcar cu instituțiile democrației americane, Senat și Congres.

Americanii au fost manipulați și păcăliți să intre în războiul din Europa pe care, dacă germanii îl câștigau, e lucru sigur că țarul Rusiei și țarismul nu ar mai fi dispărut de pe scena istoriei! Condusă de un împărat, Germania ar fi protejat instituția respectivă. Suntem obligați de N motive să facem deosebirea între America și băncile, de pe teritoriul Americii, care au susținut căderea țarismului și instaurarea regimului bolșevic! Li se spune bănci din America sau chiar „bănci americane”, dar ele aveau, ca din întâmplare, numai proprietari evrei! Erau – și nu spun o noutate, nu fac nicio descoperire, erau bănci evreiești! Bănci angajate în susținerea sionismului mondial!

La drept vorbind părea destul de bizar ca niște bancheri, capitaliști dintre cei mai veroși, să susțină un program politic anti-capitalist, anti-occidental la urma urmelor! De ce o făceau? Răspunsul este complex și multiplu! Din mai multe motive, având mai multe ținte! Despre una dintre ele, deloc neglijabilă, aflăm acum – cel puțin eu, prima oară: tezaurul Rusiei !… Tezaurul Rusiei cu care s-au acoperit cheltuielile făcute de băncile evreiești, banii dați bolșevicilor pentru a se înarma și pentru a cumpăra conștiințe! Pentru „investitori” tezaurul Rusiei însemna un câștig însutit, înmiit ! Poate că și mai mare ! Cel mai mare din istorie ! Cum spuneam: tezaur dobândit în o mie de ani de muncă și războaie jefuitoare!

4. Cum rămâne cu Anglia? Perfidul Albion, care a fost atât de amestecat în Revoluția Franceză, nu a ratat ocazia de a juca un rol important și în căderea țarului, în realizarea Marii Revoluții Socialiste. Las altora plăcerea de a aduna la un loc detaliile privind această imensă crimă semnată de rude britanice ale țarului! Așadar marii bancheri ai Americii și Palatul Buckingham ar fi „Occidentul” la care, susține Jirinovski, bolșevicii ruși au trimis spre „păstrare” Tezaurul Țarului, al poporului rus?…

Ipoteza Jirinovski capătă și mai multă coerență dacă ții seamă de detaliul pe care azi nu-l mai contestă nimeni: După octombrie 1917 la conducerea PCUS și în structurile guvernamentale din URSS rușii ruși au fost o minoritate neglijabilă! Marea majoritate erau ruși evrei, unii erau chiar ruși polonezi evrei! Sau cehi ruși evrei!… Evrei au fost aproape toți liderii revoluției bolșevice!

Așadar, în termenii cei mai succinți, ipoteza Jirinovski poate fi reformulată astfel:

evreii din Rusia, care au făcut revoluția cu banii evreilor din America, după reușita revoluției au luat de la țar nu numai puterea politică, ci și Tezaurul, pe care l-au expediat în Occident, pe adresa băncilor de care fuseseră subvenționați!…

Ce poate fi mai logic, mai firesc, aș zice, ținând seama de firea bancherilor și a evreilor cominterniști?!

Noi, românii, am crezut, de aproape o sută de ani, că tezaurul României, dus în Rusia în 1917, ne-a fost furat de rușii bolșevici și a devenit parte componentă a tezaurului Rusiei, pe care bolșevicii și l-au însușit prin Marea Revoluție din Octombrie și prin Războiul Civil. Am trăit cu convingerea că tezaurul nostru a devenit parte componentă a Tezaurului sovietic, al URSS! Așadar, aflăm acum de la Jirinovski, în urma celor două mari confruntări Rusia nu a pierdut numai câteva zeci de milioane de vieți, ci și tezaurul, comoara cea mai bogată care se adunase la un loc de la Facerea Lumii! O mie de ani de muncă și de războaie!, cum zice Jirinovski al nostru! Imensul tezaur a luat calea Occidentului !…

Dar Occidentul este vast! Ne trebuie o adresă mai precisă la care să știm că va fi ajuns tezaurul rusesc și, foarte probabil, componenta sa românească. Acea adresă pare a fi safe-urile băncilor evreiești care i-au subvenționat pe revoluționarii de profesie, alde Lenin și Troțky!… Campionii terorismului internațional! Teoreticienii și practicienii omorului în masă! Ai războiului pustiitor dus împotriva propriului popor. A propriului stat!…

…Oricât de tare mă surprinde această ipoteză, bulversantă pentru orice om de bună credință, dacă mă gândesc bine eu am mai întâlnit-o, mi-a mai fost prezentată cu câțiva ani în urmă, sub forma unui articol, pe care însă am ezitat să-l pun pe site, iar până la urmă nici nu l-am pus, l-am respins, l-am „cenzurat”, căci mi s-a părut exagerat, neverosimil, dus cu pluta… Un text semnat de dl TUDOR VOICU, un nume care a onorat de câteva ori site-ul nostru, cu articole dintre cele mai îndrăznețe și mai riscante! O să caut acel text să văd dacă-l mai găsesc pentru a-l publica.

Deocamdată îmi fac mea culpa!…

În textul dumisale, domnul Tudor Voicu afirma că tezaurul României nu mai este în Rusia, că cea mai bună parte, adică aurul și bijuteriile coroanei, a ajuns la bancherii sioniști din SUA, că femeile acestora au fost văzute cu bijuteriile românești fandosindu-se „în interbelic” pe la recepții mai simandicoase și new-yorkeze!…

Nu l-am crezut! Și iată că declarațiile fulminante ale lui Jirinovski, ale domnului Vladimir Jirinovski!, mă obligă să-i dau crezare dlui Voicu, iar ca român să-mi iau adio de la acel tezaur în care fiecare dintre noi a pus un dram de speranță și de orgoliu! Dacă a încăput pe mâna unor bancheri, indiferent de nația lor, căci toți sunt la fel, sunt de naționalitate bancheri și punct!, atunci nu mai avem ce spera! În cel mai bun caz mai putem trage nădejdea de coadă cu gândul la valorile spirituale și morale, adică la arhiva cuprinsă în tezaurul nostru… Nu avea pe cine interesa în high life-ul new-yorkez.

De ce nu l-am crezut pe dl Voicu? Cred că și dintr-o slăbiciune de moment! Mi-au răsunat în minte pledoariile insistente și zeflemitoare ale celor care – plătiți foarte gras de cine e interesat, vor să descurajeze cu orice chip, prin orice mijloace, teoriile „conspiraționiste”! Acele teorii care, sesizând contradicțiile evidente din versiunea oficială a istoriei moderne și contemporane, caută alte explicații, mai verosimile, mai logice!

Dacă admitem că Rusia a plătit experimentul bolșevic cu 100 de milioane de vieți – ceea ce susțin și istorici de meserie, nu numai dl Jirinovski, faptul că aceiași criminali, cu complicii lor transoceanici, au devalizat și Tezaurul Rusiei nu mai capătă dimensiuni prea mari!… Căci acele milioane de vieți valorează mult mai mult decât orice tezaur!

Valorează, dar nu și pentru bancherii criminali care pun pe viața oamenilor cel mai mic preț! O dau sau o iau, cel mai des, pe gratis! În cantități oricât de mari! De nimeni pedepsiți vreodată!

Biata Rusie, sărman popor rus!… Marele popor rus!… Poporul cel mai păcălit din istoria lumii! Cel mai rău lovit de experimentul cel mai criminal din istorie: regimul bolșevic, marxist-leninist…

La 7 noiembrie 1989, în Piața Roșie, moscoviții au defilat sub lozinca Proletari din toate țările, iertați-ne !

     Părea un act de luciditate! De asumare a vinovăției pentru tot cortegiul de crime și abuzuri inimaginabile până în clipa când ele s-au produs, deseori prin executanți ruși! Mâna va fi fost deseori rusească, dar nu și concepția, atât de străină totuși de sufletul rus, slav, creștin, ortodox!…

Declarația lui Jirinovski mai poate fi raportată, cu folos, la faptul că Jirinovski „este evreu”! Declarația sa este extrem de severă la adresa evreilor, atât de mulți, care l-au zămislit și urmat pe Lenin și ceilalți teoreticieni ai terorismului de stat, ai marxism-leninismului. Prin detaliul că Jirinovski este sau ar fi evreu, această declarație devine pe deplin credibilă!

Iar pentru mine dl Jirinovski este un motiv în plus de speranță! Speranța și încrederea în evreii care vor prinde curaj să ceară socoteală  evreilor criminali pentru cele făcute sau nefăcute, după caz! Speranța și încrederea mea că numărul acestor evrei este în creștere!

Doamne, ajută!

 

Ion Coja