UndoOK
Cine a gândit și a patronat invazia musulmană ? Nimeni nu-i caută pe autorii acestei crime?!
No issue detected

surena10 hours ago

Islamizarea Europei de Vest e o realitate care începe să cuprindă și Estul și a devenit vizibilă și în România. În ultima vreme tot mai mulți musulmani arabi au dobândit cetățenia română și tot mai multe românce acceptă statutul de sclave (nu pot fi considerate soții) și îmbrăcămintea specifică femeilor musulmane. Avem nevoie măcar de un Geert Wilders în toate instituțiile statului până nu e prea târziu.
Înfrângerile succesive ale islamului în fața Occidentului a dus la modificarea strategiei de lupta. Este evident că societatea musulmană anacronica aflata la nivelul sec XI (reprezinta un regres fata de civilizația islamica din sec VII-X), neproducatoare de valoare adăugată în majoritatea tarilor islamice nu are nicio șansă militară în fata Occidentului. Astfel, au valorificat și valorifică la maximum compasiunea, toleranța, sistemul nostru democratic, principiile iudeo-crestine care stau la baza democrațiilor nostre și au început o invazie prin „refugiați musulmani”, paradoxal este că majoritatea refugiaților sunt musulmani care nu constituiau obiectul persecuțiilor și care nu doresc să se reîntoarcă și nici să accepte valorile occidentale, în timp ce minoritățile creștine și necrestine sunt supuse la un genocid cumplit, dar rămân în țările lor ori se reîntorc.
Exista câteva soluții care se pot aplica imediat: retragerea cetățeniei și expulzarea celor care colaborează cu organizațiile teroriste, expulzarea refugiaților la sfârșitul războiului (situația în Siria, Irak este pe cale să se stabilizeze), retragerea sprijinului politic Arabiei Saudite, interzicerea islamului wahabit, sprijinirea în tarile Arabe a unor regimuri dictatoriale după modelul Saddam Hussein și Muammar Gaddafi,
având în vedere că democrația este incompatibilă cu lumea islamică (nu vorbim de Turcia pentru că modelul Ataturk este al unui stat laic, european, democratic în care armata este garantul laicitatii statului),aplucarea de sancțiuni economice dure țărilor musulmane care sprijină mișcările teroriste, respectiv Arabia Saudită, E. A. U și Pakistan, strângerea legăturilor cu Iranul șiit care se opunea islamului fundamentalist și intolerant și incurajarea sufismului balcanic (tolerant și mistic) în rândul tinerilor musulmani din Europa. Trebuie acordată o atenție deosebita răspândirii în rândul musulmanilor occidentali a doctrinei sufite existenta la musulmanii din Balcani și la turco-tatarii din România care este diametral opusă intolerantei și fanatismul wahabit.