Stimați tovarăși! Eu n-am fost niciodată și nicăieri secretar PCR! Nu mă calificam pentru asemenea demnitate!

 

surena
137 aprobate

surena_surena@outlook.com
86.122.244.253

 

Prof. Coja poate fi mândru…
Tocmai a fost inclus în rândul celor care nu înghit propaganda oficială, adică americano-atlantico-europeană, și e grav, foarte grav pentru societatea in care trăim. Astfel, a fost inclus în ” rețeau mincinoșilor”, a propagandistilor Kremlinului.
După cum se vede, pentru democrații americaniști, OTAN-iști cine nu este cu noi, este musai putinist. Adică bolșevismul din anii 20, 30 ai sec XX din URSS, aplicat de USA în 30 ai sec XXI în întreaga lume. Cine nu e cu noi, e împotriva noastră sau lumea în negru și alb oti viceversa. Uniunea Sovietică Ailaltă sau Americană, pesemne, a fost invidioasă pe „realizăriile” URSS de ține morțiș să le copieze.
Acum prof Coja chiar poate fi mulțumit când „corecții politic” îl descriu: ” a fost secretar PCR al Universității din București. A fost ales senator pe listele PDAR din Constanța”. De ce? Pentru că începând cu Ceaușescu secretarii de partid erau numiți din oamenii ce îndeplineau niște cerințe pe care azi nici prezidentul nu le îndeplinește cu privire la inteligență, corectitudine, valori etc.. Apoi a face referire la PDAR, un partid ce se adresa fermierilor români și nu numai, adică a unora ce inițial nu au făcut parte din FSN e o cinste, nu o insultă. Tot pe scurt suntem atenționați că Ion Coja e scriitor, publicist, militant politic și naționalist. Adică periculos….
Prof. Coja are o misiune grea…să caute prin minte, arhiva personală, amintiri ale cunoscuților să găsească un inchizitor marxist, leninist de talia d-nei Iulia Stănoiu, varianta americănească a Inchiziției de tip burghezo-comuniste.
https://context.ro/reteaua-minciunilor-cine-raspandeste-propaganda-pro-kremlin-conspiratiile-si-dezinformarile-in-romania/

 |

*

NR – Repet: Stimați tovarăși! Eu n-am fost niciodată și nicăieri secretar PCR! Nu mă calificam pentru asemenea demnitate! Informația aceasta, falsă, a fost lansată de niște așa ziși naționaliști, tineri, care nu agreau în 2009 candidatura mea la preșidenția Țării. L-au preferat pe Băsescu! 

Nu dau numele junilor patrioți! Se pare că n-au făcut prea multe măgării! Și-au revenit în cele din urmă! Succes, camarazi!