MOȘU
118 aprobate
oricare@careofi.com
148.252.128.61
.

Ca răspuns la Sorin.
Sorin
Dacă io oi fi vreun necunoscător în materie ăștia de mai jos poate chiar cunosc câte ceva dintr-ale politicii:

N-a poftim, ia d-aci:

”Ce a descoperit serviciului secret al Germaniei despre Rusia
23 mai 2023, 07:53 (R.C.) Actualitate 0

La mai bine de un an de la începutul invaziei ruse în Ucraina, nu sunt semne că preşedintele Vladimir Putin ar fi slăbit, potrivit serviciului secret al Germaniei, informează marţi dpa.

Nu există fisuri vizibile în sistemul condus de Putin, a declarat luni, la Academia Federală pentru Politică de Securitate (BAKS) din Berlin, şeful Serviciului de Informaţii Externe (BND), Bruno Kahl.

Rusia încă este în poziţia de a „purta război pe termen lung” cu soldaţii nou recrutaţi, a spus Kahl, acest lucru fiind valabil şi în cazul armamentului şi a muniţiei.

Întrebat când exact a ştiut BND că Rusia va ataca Ucraina, Kahl a răspuns:”Cu aproximativ 14 zile înainte de începerea războiului am detectat şi fenomene care nu puteau fi interpretate în alt mod”.

Rusia a lansat invazia pe scară largă pe 24 februarie 2022.

Kahl a respins criticile conform cărora serviciile de informaţii din Statele Unite şi Marea Britanie se aşteptau la un atac mult mai devreme decât BND, spunând că acele servicii de informaţii au prezis probabilitatea unui război pe baza observaţiilor lor. BND, pe de altă parte, a subliniat că decizia de a ataca va fi luată, în cele din urmă, de preşedintele Putin. Liderul de la Kremlin a adoptat această decizie luând în considerare mai multe aspecte,”care nu au constat în numărarea rachetelor sau a tancurilor”, a spus şeful BND.

P.S. În sfârșit se pare că Cotidianul a renunțat la nenorocita de marotă de ”neprovocată și nejustificată”.
Dé ”o minciună repetată(la infinit) devine adevăr în mintea(corect-mentalul-) oamenilor, slabi de ”îngeri”

Păcat :(