Dăm din nou loc pe prima pagină a site-ului unui comentariu. Așteptăm în continuare și texte despre ce urmărește sionismul, fiind acesta, sionismul, un cuvînt dintre cele mai folosite pe acest site. Un  punct de reper aproape inevitabil…
.
.
Aceasta este ținta! Distrugerea creștinătății! S-au înfrățit împotriva credinței noastre în iubire, în omenie!

Domnule Dec,
Vă asigur că sionismul nu urmărește să controleze sau să îngenuncheze lumea așa cum susțineți dumneavoastră.
Dar nu intenționez să intru în niciun fel de polemică ideologică cu dumneavoastră, ci doar să vă clarific anumite aspecte și sper să reușesc să conving.
Acest ” individ „, așa cum îl numiți dumneavoastră (după umila mea părere, un cuvânt mult prea delicat pentru a caracteriza o canalie), nu reprezintă decât o minoritate fanatică și retrogradă, marginalizată din ce în ce mai mult de societatea israeliană și poporul evreu.
Luând în considerație pericolul că mă veți acuza de tendințe de infatuare, aș dori să vă asigur că evreii normali, societatea israeliană, sunt reprezentați mult mai bine de ideile mele și nu de cele ale acestui așa zis rabin.
După părerea mea, marea noastră vină, a evreilor civilizați și dornici de colaborare și respect reciproc între religii, este cā, deși suntem o imensă majoritate, glasul nostru nu se aude destul de puternic. Aș putea să găsesc și circumstanțe atenuante acestui fenomen: în orice societate, glasul unei minorități fanatice și zgomotoase se aude mult mai clar decât glasul unei majorități civilizate.
Din păcate, suntem în situația în care un prost aruncă o piatră într-o băltoacă și 10 deștepți nu reușesc s-o scoată !!!