Comentariul dlui Surena

 

Un articol interesant in care aflam ca inca din 1869 jidovii vad in crestinism un inamic milenar. Este interesanta si modul cum vad implicarea jidoveasca, pe langa finante,banci si politica, in lumea teatrului, respectiv a divertismentului si rolul important al presei. retinem ideea centrala ca o minciuna spusa drept adevar de multe ori prin presa va deveni un adevar de netagaduit. Poate cea mai mare lovitura data crestinismului este manipularea democratiei si dezbinarea crestinilor prin intermediul partidelor politice cu doctrine ireconciliabile. In timp ce democratia functioneaza la nivel politic, la nivel economic se pregonizeaza un „monarhism absolut” prin intermediul legilor care sprijina bana (centrala) controlata de evrei (la loi de notre banque). Vedem si importanta pe care jidovii o acorda detinerii terenurilor si importanta acestora ca influenta si putere.
Capitalismul de sorginte crestina este un inamic in viziunea jidovilor care vor depune toate eforturile in vederea manipularii proletariatului pentru daramarea acestuia. Prin incurajarea acordarii unor salarii care nu au legatura cu rentabilitatea vor incuraja specula si cresterea preturilor.
Cel mai cinic este dorinta acestora de a distruge educatia si invatamantul „vitelor” neevrei in scopul de a le raspandi copiilor inca de mici ideile utile miscarii jidovesti mondiale.
Nici justitia nu poate scapa de mana lunga a caracatitei sioniste jidovesti al carei obiectiv este si acapararea justitiei.
Fiind un articol preluat din mai multe ziare, reviste este practic imposibil ca evenimentele descrise sa nu fie reale. Astfel, la moartea lui Simeon Ben Jehouda jidovii prin vocea rabinului Reichhorn si-au stabilit „obiectivele” de dominatie a lumii pentru sec XIX-lea si XX in care razboaiele si revolutiile ce vor urma vor sustine interesele sioniste.
Astazi putem constata cum politicul, economicul, divertismentul si educatia sunt controlate de jidovi si singura reduta care a mai ramas este crestinismul atacat din toate partile.
Am sa citez totusi doi evrei importanti Albert Einstein care spunea ca ” totul este relativ” si Zygmunt Bauman care spunea ca „actuala societate este lichida”, asta inseamna ca si puterea evreilor este supusa acestor doua axiome. Astfel, cu cat puterea jidovilor pare mai mare cu atat si slabiciunea lor este mai mare.