Iulian MARES
456 aprobate

mares.iosif@gmail.com
195.254.182.226

 

 

În răspuns la Ion Coja.

Gica se referea la neavenitii din fotbalul nostru profesionist, care se impauneaza cu functii pe la FRF, dand la o parte din posturi tehnice pe fostii mari jucatori si aducand pe unii cu valoare incerta sau moralitate dubioasa!
El insusi, un mare campion, cu Steaua, a reusit prin negura acestor vremuri, sa faca o scoala de fotbal si o ekipa foarte buna, cu care a castigat campionatul Romaniei! Si acum ma intreb de ce nu a fost lasat sa joace pe stadionul din Constanta? Are mentalitate de invingator si campion? ARE! Jucatorii lui si tactica de joc este pentru atac, pentru victorie! Asa a trait asa isi invata jucatorii si stoarce de la ei, mai mult decat cred ei ca pot da! Mentalitatea de invingator se slefuieste prin munca, pe langa talent! Uneori munca poate suplini talentul, aptitudinile native! Imi place Hagi! A fost si este deosebit! Un makidon care a facut, la timpul lui, mai mult decat tot Ministerul de externe si/sau guvernele trecatoare! Pe toate meridianele si latitudinile globului numele catorva sportivi de exceptie sunt rostite cu admiratie! Si toti stiu ca sunt ROMANI, din ROMANIA!
Eu asa vad problema!

*Priviti puzderia de antrenori tinerei, care, in timpul carierei sportive au fost mediocri, fentand viata sportiva si intrecerea in sine! Daca ma combateti cu exemplul José Mourinho, ….., ei, asta-i exceptia care intareste regula!
Sunt fotbalisti, multipli campioni in cariera care deveniti antrenori, au castigat tot ce se poate castiga, apoi au zis: GATA, ma retrag si din antrenorat! Nu mai am ce sa-mi demonstrez! La prima strigare: Johan Cruyf