Îmi cer scuze de la câteva zeci de comentatori ai site-ului ale căror texte nu au apărut publicate! Azi am descoperit că mai există și secțiunea SPAM, unde au fost direcționate sute de comentarii, majoritatea fiind comentarii la care nu am nimic de reproșat.

Nu știu cum funcționează selecția efectuată de SPAM, dar mă voi îngriji să renunț la acest cenzor stupid pe care nu mi l-am dorit. Am dat approve la mai toate textele cenzurate prostește.

Încă o dată: mea culpa! Rog domniile voastre să înțeleagă și să ierte!

ion coja

PS Am lăsat nepublicate câteva comentarii ale lui SURENA, bune să rămână SPAM, în care colegul nostru se lansează într-un atac intempestiv și nedrept la adresa domnului profesor LUPU CORVIN. Domnul profesor este unul dintre puținii universitari – îi numeri pe degetele de la o singură mână, care a avut curajul să atace câteva subiecte tabu pentru istoricii noștri! A suportat și niște consecințe administrative, dar în justiție și-a dovedit dreptatea. Este suspectă obstinația lui Surena de a lovi într-un om atât de valoros ca profesorul LUPU CORVIN, a cărui contribuție în folosul adevărului este atât de impozantă. Să ne trăiască și să ne lumineze mai departe! Iar Surena să-și vadă lungul nasului. Non licet bovi…