CD
22 aprobate

dnitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

Continuare de la:
Protocomunismul si Noua Ordine Mondiala

REVOLUTIA CULTURALA O SARCINA DE PARTID A PROTOCOMUNISTILOR
De la spiritism la masonerie la droguri si in sfarsit la muzica Rock
Agregat de CD

Motto:
„NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare, pentru purificare.” ~ Alice Bailey

Cand anarhismul si revolutiile bolsevica si national-socialista, nu mai au tractiune la public, fiind déjà uzate atunci apar principalele „alternative” la SISTEM. Ele par a lupta impotriva capitalismului, al sistemului financiar-bancar, insa toate au fost finantate de catre ELITE. Toate aceste revolutii au avut ca element comun anti-crestinismul, promovand ateismul sau paganismul. Toate promovau o lume noua, populata de oameni noi si egali intre ei. N-au fost insa decat sinistre laboratoare si etape in edificarea viitorului GUVERN MONDIAL.

Momentul de a se pune ultimele caramizi a sosit insa. Cumulul de crize va scoate lumea in strada iar furia ei va fi directionata, ca si in trecut, impotriva pietei libere, a sistemului politic cunoscut ca democrat, a corporatiilor si a oricui este bogat, cazund victim in mare parte ca de obicei clasa de mijloc, care nu are mijloacele de a se apara de predatorii instigate de aparate de propaganda. Trebuie mentionat aici ca ELITELE nu figureaza in ochii maselor a fi printre bogati, ci doar locotenentii lor.
Dupa al doilea razboi mondial, ELITELE nu sunt in topurile 300 si nu auzi de ele in presa la rubrica „ce au mai cheltuit VIP-urile” si nici nu apar in magazinul Forbes la cei mai bogati oameni ai planetei A-ti vazut vre-o data numele Rothschield sau Warburg in Forbes?. Ele si-au creat la varful piramidei o cooperativa a lor, unde au ingramadit intreaga avere acumulata si lucreaza in liniste. Pentru a da de ele este necesar un studiu indelungat al istoricului bancilor si corporatiilor, insa masele n-au timp de asa ceva.

In lupta impotriva Crestinismului, a familiei si a morale in general s-a creat Revolutia Culturala si o bransa a acesteia este Revolutia Rock.
Revolutia Rock defileaza cu lozinca “Do what thou wilt” (faceti ce doriti, in engleza veche) lozinca ce a influentat decisiv mentalul colectiv al generatiei tinere incepand cu anii 60.
Cel care a lansat aceasta lozinca hippie nu era sub influenta LSD-ului ci el experimenta droguri mai vechi si sedinte de spiritism in stil Mason, era Mr. Crowley, da Mr Crowley cel ce apare in melodia cu acelasi nume a lui Ozzi Osbourne – Back Sabbath.
https://www.youtube.com/watch?v=G3LvhdFEOqs

Edward Alexander Crowley (1875–1947) a fost maestru mason si bisexual. In 1947, inainte de a muri, a lasat o schita a infatisarii unui “sef secret “, creaturi non umane din zona Tibetului ce au influentat si au dictat lucrari theosofice precum cele ale lui Madame Blavatsky, sau Alice Bailey (toti trei considerati a fi stalpi ai New Age) sau Benjamin Creme (cel ce spunea in 1959 ca acestia i-au transmis ca dupa aproximativ 20 de ani va apare pe pamant “maestrul maestrilor“, iar in 1982 declara: “Cristul este printre noi“ …
In acea schita, bipedul arata aidoma extraterestrilor din “cultura UFO “.

Ca si ceilalti inaintasi ai protocomunismului, Crowley si-a numit clar stapanul: Lucifer. A influentat organizatiile oculte Golden Dawn si Ordo Templi Orientis. Cea mai cunoscuta lucrare a sa este The Book of the Law, al carei text central este noua filosofie a vietii denumita Thelema, a carei lozinca era „Do what thou wilt”. Aceasta filosofie a primit-o in Egipt in timpul unei experiente mistice din 1904, ocazie cu care zeul Horus l-a informat ca a inceput o noua epoca magica, al carei profet va fi Crowley. Tot atunci Horus (zeul vazduhului, stapanul noii ere si bestia printul-preot) i-a dictat si textul cartii.
A practicat ritualuri magice sexuale cu femei si barbati.
Pentru foarte mult timp a mai fost si agent al serviciilor secrete britanice, avand la un moment dat misiunea de a compromite idealurile germane sau irlandeze, prin propaganda aberanta.

A fost unul din cei ce s-a ocupat cu intoxicarea serviciilor secrete germane cu “informatia” ca luxosul si gigantul transoceanic RMS Lusitania ar transporta cantitati urisase de materiale de razboi si ca incearca sa pacaleasca blocada submarinelor nemtesti. Acest fapt a dus la dramatica scufundare a vasului civil (al doilea dezastru ca marime dupa Titanic) si a reprezentat motivul intrarii SUA in primul razboi. In acelasi timp, isi promova articole in ziarele nemtesti The Fatherland si The International.

A experimentat un spectru larg de stupefiante in cadrul experientelor sale magice.
Vedetele rock, inclusiv miscarea hippie il considera un soi de zeu-patron al lor.
Pentru cititorii atei, chiar daca nu cred in existenta diavolului, trebuie inteles ca personajele de mai sus, precum si varfurile masoneriei sau ale camatariei planetare sunt de alta parere, mai mult, ei sunt practicanti ai cultului paladin (inchinarea la Lucifer).

Aleister Crowley este si inspiratorul si reinventatorul revolutiei sataniste – rock, sexualitate, droguri. Consecintele le observam déjà in zilele noastre intr-o proportie din ce in ce mai mare si la varste din ce in ce mai mici. Iar principala modalitate de promovare a acestor „valori” este … revolutia satanica inceputa inca din anii 60.

Dupa cum bine se observa lucrarile spiritual-sataniste au o puternica atractie si influenta asupra cantaretilor de muzica rok, asupra starurilor din Holliwood si chiar din Europa. Ozzy Osbourne, solistul formatiei Black Sabbath -Sabatul Negru numindu-l pe Aleister Crowley “un fenomen al timpului sau” si dedicandu-i melodia “Mr. Crowley”.

Iata cateva versuri din lirica celebrei melodii:
“Urmeza-ma si nu vei regreta
Paraseste viata pe care o aveai inainte de a ma intalni
Tu esti primul care primesti aceasta iubire a mea
Impreuna cu mine pana la sfarsitul vremurilor
Acum te am sub puterea mea
Iubirea noastra devine din ce in ce mai puternica, cu fiecare ora
Uita-te in ochii mei si vei vedea cine sunt
Numele meu este Lucifer, te rog da-mi mana”

Crowley spunea:
“Mi-am dorit sa fiu chief of staff – seful de personal al diavolului”
“Lucifer este ingerul meu pazitor. Satana nu este inamicul omului, el a facut bine rasei noastre, el cunoaste binele si raul si initeaza”

Iata si versuri ale unei melodii a formatiei Mercyful Fate:
„Ma dezic de Iisus Hristos
Amagitorul
Si ma lepad de credinta crestina
Dispretuind-o
Jur acum
Sa-mi dau
Mintea mea
Trupul
Si sufletul meu
Ajutor
Stapanului nostru satan”
Iar ca refren repeta:
„Do what thou wilt –[ Fa ce doresti]
Trebuie sa fie o singura lege”

https://www.youtube.com/watch?v=OXwQ2XWMNuM

Alti propovaduitori ai filosofiei lui Crowley au fost de asemenea si Led Zeppelin, Jim Morrison, Clash, Marilyn Manson (adept infocat al satanismului lui Anton Szandor LaVey), Beatles, Red Hot Chili Papers (care la decernarea premiilor MTV multumeau lui satan), Ministry (albumul “Psalmul 69” fiind una din culmile mizeriei umane), Rolling Stones, Sting, David Bowie.

Crowley spunea:
“Lasati-ma sa-i ademenesc pe baieti … Apoi acesti baieti devenind barbati vor edifica noua lume”
Tot el considera ca ideile sale prind foarte bine promovandu-se intens impreuna cu homosexualitatea si ca atare declara in lucrarile sale familia traditionala ca fiind inamicul public numarul 1. De aceea revolutia satanica are o tinta clara: tinerii rebeli, ce lupta pentru evadarea din normele familiei. In anii 60 sodomia era interzisa in toate statele americane, azi insa este aproape impusa.

Rock-ul a reprezentat o revolutie muzicala care a promovat insa alte doua rele dupa el: drogurile si desfraul. Daca germenii revolutiei sexuale aparusera cu 50 de ani inainte, explozia consumului de stupefiante este insa strans legata de aceasta revolutie satanica stipendiata cu droguri noi sintetice tip LSD furnizate de CIA si a lovit in plin tocmai acolo unde plamada era mai frageda: la tineri.
Va mai amintiti melodia Lucy in the Sky with Diamonds- anagrama este LSD.
https://www.youtube.com/watch?v=O4hTUPFBaaQ

Ce-l mai mare impact l-a avut in anii 60 formatia Beatles, creand in mintile tinerilor iluzia ca de atunci incolo ei vor decide ce vor face, cum sa se imbrace, cand si cu cine sa faca sex, etc. Aceasta formatie a fost folosita si in alt scop: „evadarea” din traditie a reprezentat si o intoarcere a spatelui de la valorile crestine si o indreptare a tinerilor spre cultura indo-tibetana. Tinerii hippie nu mai cautau adevarul din Biblie, ci sofisme plate de pe la tot felul de guru. Evident tot de atunci s-a raspandit masiv yoga si ratacirea reincarnarii. Formatia ajunsese atat de cunoscuta incat mass-media i-a declarat “mai faimosi ca Iisus Hristos”.

Dar nimeni nu ajunge faimos in epoca moderna daca nu este promovat, iar interesul celor din spatele intregii actiuni era clar: odata cu muzica lor se promovau si “invataturile”.
Foto: http://www.jesus-is-savior.com/Evils%20in%20America/Rock-n-Roll/sgt_peppers_large.jpg

Este present in acest peisaj si unul din produsele extreme pe care le-a creat revolutia satanica: criminalul Charles Manson
Vedeta Marilyn Manson, pe numele sau real Brian Hugh Warner (n1969-), si-a pus acest pseudonim dupa Marilyn Monroe si Charles Manson. Acesta spunea:
“este timpul ca lumea lor sa fie distrusa (a crestinilor). Este timpul pentru new age, epoca lui Horus.”

Nici formatia Iron Maiden (fecioara de fier, dupa numele vestitei unelte de tortura) nu se lasa mai prejos:
„Aduti fiica
Aduti fiica
La sacrificare”
Firesc, caci tot ei „explica”:
„Ne referim la chestii precum tarot si la idei precum cele ale lui Aleister Crowley”

Dupa cum se poate observa, revolutia satanica are diferite segmente si nu tuturor li se ofera varianta dura. Multi adepti a avut „flower power” o „alternativa” ingaduita de SISTEM si spre care au bulucit cei ce doreau pace pe pamant si care erau in opozitie cu politica oficiala a statelor occidentale.
E limpede ca muzica lor nu putea avea un asemenea succes daca nu era puternic si obsesiv promovata.

Iata mai jos detalii ale catorva personaje ce s-au ocupat de aceasta promovare, toti evrei:
-Don Arden (1926 – 2007), nascut Harry Levy, Anglia, manager in industria muzicala, afacerist, promotor al grupurilor rock Small Faces, Electric Light Orchestra si Black Sabbath. Este socrul lui Ozzy Osbourne (Black Sabbath).
– Gerry Bron, record producer britanic. Promotor Motörhead si Uriah Heep.
– Edgar Miles Bronfman, Jr. (1955 -) , fost vice-chairman al Vivendi Universal, CEO al Warner Music Group, face parte din una dintre cele mai influente familii evreiesti din Canada. Membru al CFR – Council On Foreign Relations.
– Bradford Phillip Delson (1977 -), SUA, muzician, chitarist, fondator al grupului Linkin Park. De asemenea A&R Representative al Machine Shop Recordings.
– Bob Dylan (1941 -) , nascut Robert Allen Zimmerman, cantaret, poet si pictor american
– Brian Samuel Epstein (1934 – 1967), managerul formatiei The Beatles, homosexual, a murit din cauza unei supradoze de drog.
– Bob Ezrin (1949 -), muzician si record producer: Alice Cooper, Lou Reed, Pink Floyd, Peter Gabriel si Kiss. A produs The Wall.

– David Geffen (1943-), record executive, producator de film si teatru american, homosexual. Vechi coleg cu Barry Diller, fondeaza in 1970 Asylum Records unde au inregistrat Jackson Browne, The Eagles, Joni Mitchell, Bob Dylan, Tom Waits, Linda Ronstadt si J.D. Souther.
Compania se uneste in 1972 cu Elektra Records si devine Elektra/Asylum Records in care ramane pana in 1975 cand pleaca la studiourile de film Warner Brothers ca Vice Chairman.
In 1980 fondeaza Geffen Records si il recruteaza ca presedinte pe Ed Rosenblatt de la Warner Brothers Records. Inregistreaza Donna Summer, Asia cu Steve Howe si John Wetton, Elton John The Fox album, Cher, Sonic Youth, Aerosmith, XTC, Peter Gabriel, Lone Justice, Blink-182, Guns N’ Roses, Pat Metheny, Sloan, Nirvana, The Stone Roses, Neil Young, Weezer si Rufus Wainwright.
Marca este vanduta in 1990 catre MCA, azi fiind parte a Interscope-Geffen-A&M divizie a succesorului MCA, Universal Music Group.
In 1994 cofondeaza studiourile DreamWorks SKG impreuna cu Steven Spielberg si Jeffrey Katzenberg.
L-a sprijinit pe Barack Obama in campania prezidentiala.
Despre sotii Clinton spunea: “Toti in politica mint , dar ei o fac cu atata de usorinta incat devine suparator “.

-Albert Bernard Grossman (1926 – 1986) , antreprenor si manager in muzica folk, managerul lui Bob Dylan.
– Allen Klein (1931 -), afacerist american. I-a promovat pe The Beatles si The Rolling Stones.
– David Knopfler (1952 -), chitarist, pianist, cantaret si compozitior englez. Fondatorul trupei Dire Straits.
– Artie Kornfeld (1942 -), nascut Arthur Lawrence Kornfeld, musician , record producer american. Impreuna cu John Roberts, Joel Rosenman si Michael Lang, planuiesc si produc Woodstock Rock Festival in 1969.
– Andrew Loog Oldham (1944 -), producator englez, impresar : The Rolling Stones.

– Georgios Kyriacos Panayiotou (1963 -), cantaret englez, fost la trupa Wham!, homosexual.
– Sumner Murray Rothstein (1923 -), actionar principal si Chairman of the Board al National Amusements. Impreuna cu familia sa actionari principali in CBS Corporation, Viacom, Midway Games, MTV Networks, BET, Paramount Pictures DreamWorks si MovieTickets.com. A cumparat Blockbuster Entertainment (inclusiv compania de productie Aaron Spelling), cea mai mare retea de inchiriei DVD si jocuri video din lume.
– Bernard Rhodes a fost managerul legendarei trupe punk rock engleze The Clash.
– Sir Howard Stringer ( 1942 – ), Chairman si CEO al Sony Corporation, corporatie membru in CFR – Council On Foreign Relations, responsabil cu intreaga activitate Sony, inclusiv subsidiarele media si electronica precum: Sony Computer Entertainment, Sony Music Entertainment, Sony Electronics, Sony Pictures Entertainment si Sony Financial Holdings.

Promovarea homosexualitatii si distrugerea familiei a explodat in anii 60, insa n-a inceput atunci, anii hippie au fost o perioada a recrudescentei cunoscuta de cumplita campanie a elitelor kosher impotriva religiilor, nationalismului ca o cale spre Noua Ordine Mondiala.

Surse: https://en.wikipedia.org
https://saccsiv.wordpress.com
https://youtube.com