Crin Antonescu trebuie să lămurească lucrurile!

 

«Crin Antonescu s-a nascut pe 21 septembrie 1959, la Tulcea. In 1985 termina Facultatea Istorie-Filosofie, din cadrul Universitatii Bucuresti. In acelasi an isi incepe cariera de profesor. Este repartizat in comuna Solesti, in judetul Vaslui, iar mai apoi in comuna Niculitei, judetul Tulcea. Reuseste apoi sa se mute cu serviciul in orasul Tulcea. Din august 1989, timp de aproape un an activeaza ca muzeograf, aceasta find singura modalitate de a putea ajunge la oras. A fost recrutat de securitate pe vremea cind lucra ca profesor la Niculitel, sub numele de sursa Porumbacu, in general notele informative le preda fie la Restaurantul Danubius, fie la un apartament conspirativ pe strada Pacii linga Biserica cu Ceas. Primea 300 de lei pentru fiecare nota informativa, banii ii erau depusi pe un carnet CEC la Filiala judeteana CEC Tulcea de pe strada Isaccei. Avind atributia sa ii urmareasca in special pe copii de lipoveni, in Tulcea a avut o relatie cu minora Slavka Popov, in virsta de 17 ani din care a rezultat un copil pe nume Andrei. . Dupa nastere a reusit sa ii aranjeze o casatorie de forma cu un cetatean moldovean din judetul Cahul, plasa Cantemir, Ioan Atodiresei care a acceptat sa o ia de sotie pentru suma de 500 de dolari si care pentru alti 500 de dolari s-a declarat a fi tatal natural al copilului. La orele de economie politica antrena anumiti copii, ai caror parinti erau urmariti de Securitate in discutii despre starea materiala si despre ce se vorbea in casa parinteasca. Dosarul de sursa a lui Crin Antonescu are numarul 2456sca/ DSS 01429 Tulcea.

 

Nota redacției  Fiind vorba de o persoană care țintește funcția supremă din stat, credem că trebuie lămurită orice suspiciune care se ivește. Vom face ca acuzațiile ce i se aduc pe acest blog dlui Crin Antonescu să ajungă la cunoștința domniei sale, oferindu-i posibilitatea de a răspunde acestor acuzații.

Cine mai știe fapte semnificative din „viața și activitatea” lui Crin Antonescu, inclusiv fapte pozitive, cu care se poate lăuda dl Antonescu, este invitat să le facă cunoscute și altora, pa acest blog.

În mod specific ne interesează lucrarea cu care și-a dat licența dl Crin Antonesc: titlul lucrării, cine i-a fost conducător de lucrare, când a susținut lucrarea?