Ion Coja în pericol? Nu e vorba de persoana lui Ion Coja, este vorba de blogul prof. Coja, ioncoja.ro.
Ieri ca și azi încercând să intru pe site am primit avertismentul de securitate (probleme cu certificatul de securitate), adică blogul, site-ul nu este sigur pentru telefonul meu. Aceasta, după cum știu și din cazul altor site-uri, este prima etapă după care urmează blocarea.
Din câte cunosc, nu este opera Marelui Manipulator, paradoxal este opera unui roboțel, a unui progrămel informatic al cărui algoritmi au identificat prezența permanentă a unor troli ruși ce postează aceleași aiureli.
Ar fi păcat pentru materialul valoros de pe acest site, din păcate tot mai rar în ultima vreme, ca acesta să fie blocat pentru că a fost umplut până la saturație de aceleași inepții.
E timpul ca prof. Coja să posteze și articolele unor specialiști, adică a unor medici cu privire la Covid și chiar ale unor medici legiști. Îmi este greu să cred că prof. Coja nu cunoaște asemenea oameni valoroși pentru că (încă) mai avem.
E absolut necesară prezența unor articole de calitate ale unor oameni pregătiți pentru că „pricepuții în tot și la toate” de la medicină, la istorie și cu precădere la cea antică, armată și servicii secrete, economie și filosofie au dus acest site, sub privirea blândă a prof. Coja, în pragul blocării.
E timpul ca prof. Coja să acorde mai multă atenție autorilor și „operelor” lor postate.
A nu se înțelege că vorbim de cenzură, dar o filtrare a postărilor și a ridicării calității articolelor este absolut necesară dacă mai dorim ca blogul ioncoja.ro să poată fi accesat.

*

Nota redacției: Ce ar trebui să fac? Care articole au supărat cenzura de la „centru”?! Mă gândesc că ar trebui să nu mai pun pe prima pagină a site-ului prea multe comentarii.Le aprob și atât.