radu Stefan
75 aprobate

A propos de maretul POLIT-OLOG SHAFIR _ CIA :
si URA lui pe VATRA ROMANEASCA cu formula
HOLOCAUST – NU DISCUTAM !!!

“Vom continua (în numele cui vorbesc, oare?) să refuzăm orice contact cu negaționiştii, deoarece un asemenea contact i-ar legitima ca partener de discuție. Este exact ceea ce urmăreşte personal domnul Coja, alături de negaționiştii de pretutindeni. Sper că acum domnia sa va fi înțeles de ce „politologul” Michael Shafir (ghilimelele îi aparțin) nu îl va căuta niciodată, nici pe dumnealui, nici pe alți membri ai comisiei Vetrei Româneşti pe care o menționează.”
Formula
“NU VORBIM CU NEGATIONISTII DEOARECE ASEMENEA CONTACT
I-AR LEGITIMA CA PARTENER”
e foarte tipica industriasilor holocaustici , adica propagandistilor , care se sustrag discutiilor asupra adevarului istoric in acest mod las dar si profund hilar – adica de opera buffa (caci daca n-ai ce ascunde , nu te feresti sa discuti deschis o problema !!!)
Si nu ascunzi decat O MINCIUNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Escrocii se sustrag intr-una si in desperare, discutiilor asupra adevarului holocaustului, precum si oricaror dispute legitime cu istoricii cei mai seriosi de azi, sub impactul carora s-au modificat nu numai cifrele de la Auschwitz – IN MOD OBLIGATORIU !!!, dar si formula de “Holocaust”(= “exterminare prin ardere” inlocuita – la desperare – prin termenul de Shoah; caci cuptoarele alea s-au dovedit a fi fost o scula total insuficienta pentru gogosile ardente ale lui d’alde Elie Wiesel sau chiar ale maretului Raoul Hilberg – marele “expert holo” – care ci-ca a existat ordin de exterminare a evreilor dat PRIN TELEPATIE !!! citeste in Robert Faurisson Blog ) – ca tot n-a gasit nimeni nici-o proba , ORDINUL CONFERINTEI DE LA WANNSEE fiind un FALS DEMONSTRAT (vezi-l pe Frederick Toben pe you tube in 2016, ti-l expune negru pe alb , falsificat cum este , in filmul dedicat mult maltratatului si haituitului revisionist Ernst Zundel )!
De notat este ca acesti industriasi impostori si evazionisti, ORICUM, in tribunalele de azi, refuza probele stiintifice bazate pe documente istorice ….. deci nu prea vad dece Shafir cerea documente ???
Un lucru ramane clar , vizibil cu ochiul liber :
escrocii oficinelor de propaganda postbelica (inclusiv Eur Libera , cloaca lui Shafir si a CIA-ului), care-si platesc gras polit-ologii din banii popoarelor manipulate si jefuite – adica din bani furati !!! – fug ca dracul de tamaie de discutii in fata martorilor – mai ales a televizoarelor !!!!!!!!!! – “cu negationistii” …….
Dar intre timp termenul de “negationism” s-a demodat :
profesorul Robert Faurisson spune clar ca “io nu sunt negationist, io sunt afirmationist caci afirm ca n-a existat holocaust !”
Dar tot el declara : “eu n-am zis niciodata ca evreii n-au suferit – à la guerre comme à la guerre” ! Dar trebuie discutat si aratat exact IN CE MASURA SI CUM SI DECE AU SUFERIT .
Caci ei nu au monopolul suferintei, asa cum prezinta propaganda holo acest subiect .

.
Nota redacției. De acest immpostor numit Shafir mă voi ocupa cât de curând.