Cu ani în urmă am publicat pe site un text intitulat

Îi las să spună tot ce vor! De proști ce sunt, se dau de gol!

27 iulie 2014
Azi, frunzărind arhiva site-ului am dat de textul astfel intitulat și de numeroasele comentarii făcute pe marginea textului. În text explicam de ce pe site accept și textele celor care susțin realitatea holocaustului. Public asemenea texte ca să se vadă cât de șubredă este argumentația adversarului. Bașca străvechea obligație audiatur et altera pars. Printre comentarii le-am remarcat pe cele ale domnului Moromete, vechi comentator al site-ului. Comentariile domniei sale susțin o idee care rezultă dintr-o mulțime de documente: „evreii sunt foarte implicați în organizarea holocaustului. Evreii au declanșat holocaustul așa cum au declanșat și al Doilea Război Mondial. La ce le-a folosit holocaustul: ca să facă o curțenie generală a rasei, să elimine exemplarele tarate, fără viitor genetic, adevărat balast genetic pentru rasa iudaică!”
În anii 1970 am ascultat la Europa Liberă o informație și un comentariu pe marginea unui eveniment rarisim: la Londra, pentru prima oară în ultimii 200 de ani, o piesă de teatru fusese scoasă de pe scenă și interzisă. Era piesa unui istoric britanic care susținea teza că holocaustul a fost imaginat și organizat de liderii evreimii pentru a curăța gena iudaică de exemplarele nereușite, tarate. După cum se știe, antisemiții au făcut mult caz de dovezile de degenerescență iudaică pe care le-a pricinuit existența în ghetou, consangvinarea și alte cauze biologice. Nota bene: cei care au interzis piesa nu au invocat abaterea textului de la adevărul istoric, ci faptul că textul rănește sensibilitatea supraviețuitorilor holocaustului…
Mi-aduc bine aminte că în zilele următoare am comentat aceată informație cu mai mulți colegi ascultători fideli ai postului de radio interzis, printre care și cu Simion Ghinea.
Mă întorc la Moromete: comentariile sale, preluate mai jos, dovedesc o bună cunoaștere a subiectului. În ultimii ani n-a mai comentat pe site. Cu speranța că este bine, sănătos și în putere – ceea ce dorim pentru toți comentatorii de pe site-ul nostru, îl invit să ne scrie un text explicit și cât mai cuprinzător pe ideile prea fugar atinse în comentariile amintite.
Așteptăm așadar revenirea lui Moromete!
1. Moromete 28 iulie 2014 la 8:25 pm – Editeaza – Raspunde

Dragul nostru confrate de blocg ,vazindu-ti dezamagirea am hotarit sa-ti scriu si eu trei cuvinte . Bineinteles ca noi romanii regretam vietile pierdute ale evreilor ,numai un psihopat se poate bucura de asa ceva, dar voi evreii le regretati pe cele ale tuturor natiilor pe pamint si inclusiv pe ale voastre (milioane )care au cazut victime politicilor voastre ? Nu prea vad remuscari la voi si traiesc in mijlocul confratilor tai . Eu nu neg holocaustul evreilor si a celorlalte nationalitati implicate in razboi ,numai ca opinia mea difera ,eu zic ca evreii l-au organizat ……… Constient unii ,ăi de sus , bancherii evrei care au initiat si sponsorat macelul , rabinii cu invataturile lor Baal-ice ,Yehoviste , cu arderi de tot = holocausturi ,politicienii evrei in goana lor dupa putere si kontrol si visele lor biblice pentru restabilirea Israelului etc.(la etc se includ aspectul kabalic adica legatura banuita a evreilor cu Diavolul – Hitler evreu primea ordine de la Diavol)….Deci haver , te vad un om inteligent, dar neinformat ,victimă ca si noi toti a dezinformarii , intelege un lucru ,in timpul razboiului ca si acum evreii detineau toata puterea politica si financiara . Nu putea nimeni sa faca razboiul sau holocaustul ,numai ei . Restul au fost victime ,jonglate ,transformate in calai ai altor semeni ai lor prin politicile celor de sus ,adica ale acelui nucleu de evrei bogati care stapinesc lumea ,prin puterea data lor de Satan -Melech ba o lam ….Pe tine nu te includem printre ei ,pe tine te includem la victime .

 

2. Moromete 29 iulie 2014 la 9:16 pm – Editeaza – Raspunde

Pai dragul nostru , atunci hai sa colaboram .Dumneavoastra faceti o lista cu Evrei care au participat la Conceptia ,Organizarea si la Implementarea Holocaustul Evreilor in Europa . Se poate chiar deschide o noua aripa la Yad Vashem .E de lucru ,sint biblioteci intregi de scris si km de pelicula de analizat si documentare de facut . Daca nu deranjez sugerez citeva nume , Hitler ,evreu , Adolf Eichman , evreu , Josef Goebels si Alfred Rosenberg ,evrei si ei . Asta asa ca sa incepem . Bani de demarat afacerea le-a dat unchiul Rothschild si alti evrei din America ,ca Prestton Bush . Josef Mengele se ocupa de partea practica . Va rog sa continuati ideea. Amici de ai mei evrei au acceptat scenariul ,cu noduri in git , dar evidentele sint prea mari .Ei sint Shraga Derlachter , Salom Hazon si un evreu roman Mircea Adler n-o sa va vina sa credeti un nepot indepartat al lui ….Hitler …..Noi vedeti clar ca facem liste cu criminalii romani zi de zi ,col. Isopescu fiind cap de lista si nu ne sfiim sa ii adaugam si pe altii . Numai sa avem ceva argumente logice ……Sa cooperam . Sint convins ca veti gasii multe informatii incriminatoare .Cercetati istoria budapestana a deportarilor .Desi e caz minor poate Rudolf Kastner merita atentie ,poate altul .Cercetati cazul St.Louis . Cercetati legaturile lui Eichman cu liderii sionisti . Va multumim pentru dorinta de dialog .Briut

 

3. Moromete 31 iulie 2014 la 9:16 pm – Editeaza – Raspunde

Mei Shlomo ,hai ca incepem sa ne intelegem .De ex : in Gaza sint ucisi palestinieni ,femei, copii,batrini , dar , In Gaza Nu E Genocid . Corect sau gresit ?

 

4. Moromete 30 iulie 2014 la 11:10 pm – Editeaza

Frate Shlomo daca mai si muncesti ,inseamna ca ai decazut din statutul de evreu , esti in plina yerida frate ………Un amic evreu , din tribul lui Aron, caruia i-am mentionat ca cunosc un evreu care curata hornuri ,a ris si mi-a zis ca asa ceva nu exista si ca daca exista el o sa il expulzeze din evreime pe acel om ,pentru ca face de ris evreimea .Bineinteles ca a fost o metafora , dar o metafora exprimind o atitudine trista . Dumneata daca muncesti ai devenit un simplu goym . La fel cum romanul care se spurca la inselaciuni ascende ,este in plina alya la statutul de evreu ……Ab Rah …..fiind originea cuvintului – evreu – ,adica -Fiul Raului .Nu vreau sa te supar ca te vad om cumsecade, dar eu lucrez la descifrarea acestor denumiri stravechi de care nu prea multi evrei au habar. Noi criticam raul din triburi inclusiv dintr-al nostru si dorim corectarea lui . Oamenii astia care comenteaza aici nu e nici unul anti evreu ,cu atit mai putin antisemit aceasta fiind o formulare vasta incluzind arabii ,egiptenii ,sumerienii, hititii etc . Ei îsi exprima nedumerirea in fata raului existent intr-o natie inteligenta ca natia evreiasca . Dumneata poti sa ni-l explici ? Sa stii ca am mare respect pentru evreii care au capacitatea sa analizeze situatia neutru fara partinire tribala .