Batoanele de telina verde servite pe un platou impreuna cu alte legume verzi taiate longitudinal, ardei, castraveti , ridichi, etc , aranjate roata iar la mijloc un dip de branza/smantana cu branza sau alte dracovenii, E o leguma verde extrem de savuroasa prin parfumul ei foarte placut si apetisant, in acelasi timp . |
Asa fac fetele astea americane pe aici, iti pun un platou de coclendere (cumparate deja taiate), cu o cutie de „dip” cumparata si ea gata preparta (blue cheese si alte diferite combinatii) si se lauda dupa asta cu gura pina la urechi ca si-au distrus ziua cu gatitul. !!!
M-am abisnuit cu chestia asta…asa de sanatoasa !?!? NUUUUU !!!!, dar din fericire la noi in casa sotia mea gateste si o face cu o placere romaneasca, care ne amuza pe amindoi, cu toate ca nu am fost si nici nu sintem din aia care pling dupa Romania si fac pe patriotii de mucava.
Mi imi place foarte mult dip-ul de smintina dar cu prferinta pe sarmale, Cu tote astea „ei, adica americanii” care gatesc ATIT DE SANATOSUL DIP CU ROGODELE, sint de regula de doua ori mai grasi ca noi…cel putin.