Cine nu crede să stea acasă!
Calin Kasper 32 minutes agocalin.kasper@gmail.com 47.70.79.189

Tocmai aici s-a manifestat genialitatea lui Codreanu, fiindca in momentul infiintarii Legiunii, la 24 iunie 1927, moralitatea romanilor era asemanatoare cu cea de astazi: scapati de grijile razboiului, intr-o tara reintregita, romanii dadusera frau liber instinctelor si il cam uitasera pe Dumnezeu. In 10 ani, Codreanu a schimbat ierarhia valorilor, asta insemnand ca in genele lor mai zac nescoase la lumina principiile de viata crestina. Eu nu cred ca acum, daca ar apare omul genial care sa fie asemenea lui Codreanu, nu s-ar putea produce o renastere morala in Romania. Ceea ce ne lipseste este CUIBUL, adica organizatia care sa respecte principiile celor 6 legi legioare: nu e nevoie nici sa se numeasca cuiburi, nici ca membrii acestora sa poarte camasi verzi. Se pot numi ong-uri, sau clubul motociclistilor veseli,… nu numele conteaza.

Ati auzit de cei doi tineri din Bucuresti, care au luat initiativa de a face serviciul de taxi gratuit? (Pentru acei oameni care, neavand posibilitati materiale, au nevoie urgenta de un taxi, dar nu au bani sa-l plateasca.) Eu vad in aceasta initiativa doctrina legionara in actiune.

Sau, tinerii din Cluj care aduna alimentele ramase seara de pe la restaurante si ofera oamenilor strazii o masa calda intr-un local pus la dispozitie de primarie? Eu vad in aceasta initiativa renasterea spiritului legionar prin ceea ce avea el mai bun: Legea ajutorului.

(…………………..)