BBB SI RESETAREA
De CD

Ca urmare a acțiunii suicidale colective a guvernelor occidentale sub auspiciile unei agende WEF de „schimbări climatice”, civilizatia occidentala este expusa unui proces recesiv economic cu ramificații pe care nimeni nu le-a văzut până acum.

Guvernele occidentale, în special Europa de Vest, America de Nord (SUA-Canada) și Australia, Noua Zeelandă, încearcă în mod intenționat să reducă activitatea economică pentru a face față scăderii intenționate a producției de energie, sub pretextul ca este singura solutie de rezolvare a “schimbarii climatice”.
Aceasta este consecința de bază a agendei BBB – “Build Back Better” – Construeste Inapoi Mai Bine, promovată de Forumul Economic Mondial – WEF.

Nu se poate spune că există un punct de referință pentru a determina atât consecințele pe termen scurt, cât și pe termen lung. Nu există niciun precedent pentru încercarea colectivă și intenționată a națiunilor de a reduce intentionat, drastic, activitatea economică.

Ascunzându-se în spatele justificării false că inflația actuală este determinată de o cerere prea mare si nu ca de fapt resursele sunt prea putine, fiind refuzate la cumparare, băncile centrale din Europa, Banca Angliei, Banca Canadei și rezerva federală din SUA măresc ratele dobânzilor. Rezultatul pe care îl simțim în prezent este o contracție economică intenționată pentru a provoca o recesiune globală.

Politica monetară Build Back Better reduce cu succes activitatea economică occidentală; cu toate acestea, națiunile afectate care produc bunuri pentru piețele din America de Nord și Europa, în special Asia de Sud-Est, Japonia și China, nu măresc ratele dobânzilor în efortul de a compensa scăderea cererii.
China a anunțat că își scad ratele băncii centrale într-un efort disperat de a reduce costurile și de a menține funcționarea economiei dependente de exporturi.

Factorii politici încearcă să gestioneze acest proces fără a informa cetățenii cu privire la scopul nespus al recesiei. Lipsa de petrol, cărbune și gaze naturale sunt probleme auto-provocate, toate fac parte din agenda BBB.
Criza financiara in care am intrat déjà nu mai poate fi gestionata nici macar marginal de elita financiara care a provocat-o inca de acum 50 de ani.

Singura posibilitate a elitei financiare de a-si pastra puterea este aceea de a aparea ca mari salvatori, arhangheli ai “climatului”, caci ai crizei vizibil nu mai au cum sa fie.
Ca arhangheli necrutatori ai “schmbarii climatice” provoaca o criza mai mare decat ar fi in mod normal, o criza care sa fie GLOBALA si sa distruga si economiile sanatoase din Asia, care o duc bine si au sanse sa se dezvolte intr-un ritm accelerat.

Criza GLOBALA ar opri tocmai aceasta dezvoltare care a lasat occidentul in umbra si prin oprire s-ar ajunge la RESETARE, intoarcerea la zero a tuturor economiilor, “sa moara si capra vecinului” asa dupa cum o dicteaza tipicul Talmudic.

Aparent o bombă geopolitică: Arabia Saudită este în discuții pentru a se alătura Coaliției BRICS. Oare ce dicteaza aceste impacturi asupra pieței energiei și asupra economiei globale?
Arabia Saudita se uita acolo unde sunt tari ce judeca normal si nu isi incetinesc suicidal dezvoltarea economica, tari care au nevoie de petrol pentru energie, unde isi poate vinde petrolul.

Dincolo de creșterile masive ale costurilor energiei, care este o alta sursă a inflației și un rezultat direct/intenționat al efortului BBB, Europa se confruntă acum cu o iarnă care se profilează fără resurse energetice pentru a încălzi casele și a susține oamenii.
Pe măsură ce Occidentul colectiv încearcă, folosind cuvintele lor, să „gestioneze tranziția”, ei de fapt, nu au mecanisme pentru a controla un rezultat de această amploare.

Toata presa occidentala specializata pe geopolitica, la unison declară că este pur și simplu o situație déjà prea mare pentru a fi gestionată, fara insa a semanla cauzele reale expuse mai sus.
Nici grupurile de reflecție și ideologii specializati pe schimbările climatice nu au capacitatea de a vedea “gestionarea tranziției și de a răspunde nevoilor oamenilor”. Dincolo de gândirea ezoterică, există consecințe reale ale acestor acțiuni.

Oamenii victimizati au discutat despre potențialul de lipsă de alimente pe termen lung și, recent, despre încălzirea pe termen scurt, de iarnă si si-au vocalizat ingrijorarile. Cu toate acestea consecințele geopolitice din aval sunt ignorate. În schimb, ceea ce vedem este un efort de a continua să se pretinda că scopurile schimbărilor climatice vor justifica mijloacele (întreruperea producției de energie murdara cu Carbon).

În această lume conectată global, când națiunile occidentale încetează să cumpere lucruri, ne aflăm pe plan intern cu probleme economice, care au si ecouri externe. Afacerile eșuează, șomajul crește, stresul financiar se răspândește în întreaga economie, dependența de subvențiile guvernamentale crește și se simte durerea reală.
Șomajul intentionat de occidentali în Malaezia, Vietnam, Coreea de Sud, Japonia, Taiwan și chiar China ar creea un set complet diferit de probleme de stabilitate regională la nivel geopolitic.

Nu există precedent pentru asta. Niciodată până acum în istoria națiunilor industrializate vreun guvern nu a încercat în mod intenționat să-și reducă activitatea economic voluntar. Nu s-a făcut niciodată cu intenție până acum, deoarece în contracție națiunile devin mai sărace si oamenii suferă. Dar grija fata de om/aproape ramane o parabola crestina, iar liberalismul progresist egocentric nu are timp de parabole.

Nu numai că nicio națiune nu a încercat vreodată să-și micșoreze în mod intenționat bogăția, dar nu există niciun precedent pentru ca o alianță de națiuni să se alăture cu atata hotarare aceluiași scop. Deși acesta ar putea părea un exercițiu de modelare economică academică, din păcate, este foarte real.
Acest lucru fiind acceptat si dorit/intentionat, ceea ce se întâmplă geopolitic, chiar militar, este o criza nu doar economica ci si una umanitara, cu consecinte ce vizeaza genocidul malthusian, insa la nivel de clasa; cati isi vor mai permite sa traiasca?

Atunci când întreaga economie globală începe să resimtă impactul contracției economice a națiunilor occidentale la o scară creată prin acțiune colectivă, cum nu s-a mai văzut până acum, se va produce o ruptura civilizationala, sinucigasii nu vor mai putea comunica cu restul umanitatii normale.

In consecință oamenii din occident vor fi mai disperați nu numai datorita poziției lor economice ci si a condamnarii existentiale pe care ei nu o vor putea accepta.
Conducerea politică din națiunile occidentale ține oamenii deocamdata distrași cu lucruri distractive pentru a le ocupa timpul.
Cineva insa va începe să vorbească despre actul suicidal și să provoace serios, consecința generală a acestui viitor Build Back Better, sa speram, înainte de a fi prea târziu.