Militaru – Neamul Românesc
1 aprobat

militarupetruvoda@yahoo.com
86.124.113.61

 

Războiul celor doi evrei: Putin și Zelensky
Ceea ce vedem acum în Ucraina este un război tipic iudeo-creștin. Ortodoxia iudeo-creștină practicată acum de cele două țări slave nu are nimic de-a face cu ceea ce ar trebui să fie creștinismul. Cele patru Evanghelii prezintă conceptul de viață propus de Iisus Hristos – Dumnezeul creștinilor – care nu aprobă și nici nu justifică crimele împotriva oamenilor. În Evanghelia după Ioan Să nu uităm că prin anul 989, cneazul Vladimir – un slav sângeros, a obligat poporul rus să se încreștineze, după ce s-a căsătorit cu fiica unui împărat bizantin. Atunci au fost decapitați toți cei care s-au opus trecerii la credința creștină. Aceasta după ce, cu doar câțiva ani înainte, poruncise uciderea tuturor credincioșilor creștini din Kiev care se botezaseră sub influența bunicii sale, Olga. Vladimir este cinstit ca Sfânt în Biserica Ortodoxă Rusă și Ucraineană.
Toată lumea cunoaște faptul că Zelensky este etnic evreu, având mamă evreică, însă puțină lume știe că și Putin este evreu cu mamă evreică. Poate nu întâmplător ei se acuză reciproc de practici naziste iar Israelul nu se scandalizează, așa cum o face de obicei. Ca și în alte momente istorice importante, niște etnici evrei sunt implicați pentru a provoca revoluții pe termen lung cu consecințe catastrofale asupra a zeci de țări europene (a se vedea ponderea etnică a celor care au declanșat Revoluția bolșevică din Rusia).
Românii ar trebui să-și reconsidere atitudinea față de un război dintre cele două țări slave și să se abțină de la susținerea uneia dintre cele două tabere combatante cu un potențial criminal ridicat. Deși acesta nu este războiul românilor, forțe criminale internaționale vor să tragă România în acest conflict. Aceleași forțe au condamnat România atunci când a încercat să-și recupereze teritorii furate prin pactul Ribbentrop-Molotov. De ce nu s-au implicat aceleași forțe „democratice” să ajute România pentru recuperarea pe cale diplomatică a Basarabiei și a Nordului Bucovinei de la fosta URSS? Acum forțele care clamează instaurarea păcii înarmează România.
Istoricul Nick Levin scria în 10 februarie 2019 articolul „Was Vladimir Putin mother Jewish?” publicat pe pagina Quora, din care cităm: „În același timp, multe publicații scriu că președintele Vladimir Putin este pe jumătate evreu după naționalitatea mamei sale. Există un document – o cerere pentru eliberarea unui nou pașaport al cetățeanului rus Putin Vladimir Vladimirovici, din 30 decembrie 2000, care indică naționalitatea părinților. Potrivit datelor oficiale, tatăl – Putin Vladimir Spiridonovich – este rus, iar mama – Shelomova Maria Ivanovna este evreică. Autenticitatea datelor indicate în document nu a fost confirmată și nu a fost infirmată de către președintele Federației Ruse sau de niciun organism oficial.”.
https://www.quora.com/Why-are-there-so-many-Jewish-Russian-oligarchs-within-Putin-s-circle-Does-he-favor-them