Duminică seară a avut loc o întîlnire secretă, între şeful agenturii C.I.A. pe acest spaţiu european, Harry Giknavorian, şi cele două caricaturi care răspund la numele Traian Băsescu şi Klaus Iohannis. Dialogul s-a desfăşurat la cererea lui Basescu .
Locul: o vilă de protocol din Miercurea Sibiului, aparţinînd RA-APPS. Întîlnirea a început la orele 21 şi s-a terminat în jurul orelor 22,30. Armeanul americanizat a început prin a spune că ceea ce afirmă el e punctul de vedere, oficial, al Administraţiei SUA.
El s-a arătat îngrijorat cu privire la soarta lui Traian Băsescu, cerîndu-i lui Klaus Iohannis să-l asigure că nici un dosar al acestuia nu va ajunge în instanţă (?!)
.De asemenea, a afirmat că americanii îl vor pe Băsescu prim-ministru, cel tîrziu pînă în anul 2016. Motivul? Ei ar avea nişte socoteli neîncheiate, mai ales în domeniul energiei (?!). Spionul armeano-yankeu a continuat pe acelaşi ton de stăpîn, zicînd că el şi superiorii lui agreează ideea ca Băsescu să devină preşedintele PNŢCD, sperînd ca acest partid să racoleze cel puţin 25 de parlamentari. La rîndul său, Johannis a promis că va primi PNŢCD-ul, în această formulă, la Palatul Cotroceni, pentru consultări.
Nota redacției: Preocuparea unora de a demite actualul guvern s-ar putea să aibă această țintă: salvarea de la pușcărie a lui Băsescu, posibilă numai dacă vom avea un guvern care să asculte de comanda lui Johannis, adică a lui Băsescu! Apar astfel dovezi noi că Johannis are motive serioase de recunoștință față de Băsescu, adică datorii, obligații pe care, ca orice neamț, știe să le respecte. Că de nu…