Pentru Trump, Johanis nu-i decît un prostănac!

2019-08-18T18:15:35+03:0018 august 2019|Amestecate|

Pentru Trump nu-i decît un prostănac!

Maria Diana Popescu

Gunoi! Foarte mult gunoi ţin sinistrele autorităţi sub preşul „Caracal”! Acelaşi lucru şi în speţa torţionarilor Koveşi, Lazăr, Portocală, Iohannis! Crima organizată, traficul de copii şi minore, traficul de organe, reţelele de prostituţie infiltrate şi la Deveselu sînt ştiute de S.R.I., S.T.S. şi preşedinţie. În 2012, presa din Caracal semnala că zeci de minore cu vîrste cuprinse între 14 şi 18 ani erau scoase de la ore şi livrate soldaţilor americani de la Deveselu, precum şi unor austrieci care lucrau la consolidarea unor hidrocentrale! Au autorităţile vreun interes să le declare probleme de securitate naţională? Să nu credeţi că serviciile secrete şi seteseul sînt la plajă la Hawaii! Sînt acasă! Numai că lucrează în beneficiul altor state. Cînd au chef, serviciile astea găsesc fire de păr şi în ouă. În cazurile cusute cu aţă albă, se dau la fund. Odiosul Dincă este cap de listă pentru a „lua faţa” şi a nu se ajunge la complicii sus-puşi. Nu-i nevoie să scormonim în realitate ca să observăm nenorocirile! Însăşi realitatea cruntă ni le oferă pe tavă. Bîlbîială şi bîjbîială, anchetatorii au mers din prost în mai prost. Şi asta pentru că Dincă e una dintre roţile sistemului criminal şi mafiot! În curtea lui Dincă ar putea fi îngropat chiar Codruţ Marta sau alţi dispăruţi, incomozi pentru statul paralel! Instituţiile cheie ale statului sînt pe mînă cu interlopii, iar noi sîntem ţinuţi îmbrăţişaţi cu propria deznădejde.

Mezalianţa dintre perverşii de stat şi slujitorii lor au angajat România într-un proces de distrugere! Toată oligarhia servilă şi coruptă va fi la putere atîta timp cît va fi servilă şi coruptă! Sutele de dispariţii de copii şi tinere, negoţul cu moartea, maşinăriile de propagandă mincinoasă, comerţul cu discursuri goale, ca politică de stat, cu droguri şi cu armament, dispreţul faţă de români, minciuna mediatică, afacerile murdare, fariseismul, corupţia, toate sînt persiflate cu rînjet electoral într-o recentă şedinţă foto de un preşedinte incompetent şi infatuat! „Omul-sandwich” al Germaniei şi S.U.A., ajuns preşedinte cu instrumentarul feisbuc şi S.T.S., pozează cu rînjetul acela sinistru fotografului Simion Buia, îmbrăţişind fiica acestuia pe ritmuri de jazz, la Cotroceni.

Vă amintiţi cum parşivul-şmecher Băsescu l-a vîndut pe Teo Peter americanilor care l-au ucis. Într-o telegramă a ambasadei S.U.A. la Bucureşti, dezvăluită de WikiLeaks, Băsescu a promis ambasadorului S.U.A. că soldatul american – zice-se -, extrem de beat la volan, care l-ar fi ucis pe muzicianul Teo Peter în accident rutier, nu va fi închis în România. Tot în mandatul lui Băsescu ne-am pricopsit cu scutul de la Deveselu, inutil nouă, dar prilej de zîzanie între noi şi Rusia. La fel s-a întîmplat cu soldaţii de la Deveselu, beneficiari ai serviciilor sexuale cu minore! Au fost trimişi urgent în S.U.A. Iohannis şi Klemm ştiu mai bine. Iată ce a adus scutul de la Deveselu! Reţele de prostituţie, clanuri de interlopi, droguri, violenţă, moarte!

Cîteva generaţii de aici încolo, naţiunea română va contribui la bunăstarea concernelor de armament americane şi israeliene. Asta pentru că Serviciile, Justiţia şi Preşedinţia s-au privatizat în România! Am ajuns să trăim în epoca securisto-interlopă. România avea nevoie de un scut anti-demenţă politică! Altfel Dincă ar fi lucrat în continuare în construcţii, iar Koveşi, Lazăr şi Iohannis n-ar fi pătruns în veci în structurile Puterii.

Ce este astăzi preşedintele? Un instrument de manipulare politică, ce se rostogoleşte şi se interschimbă între Bruxelles şi Casa Albă! El n-are nici în clin şi nici în rînjet cu societatea românească. Ce ar putea face Iohannis cînd n-are ce face, decît să facă atîta rău României? Păi, ar fi mai util să se dezbrace şi să-şi păzească hainele! Preşedinţia lui Băsescu şi a lui Iohannis au umplut instituţiile de incompetenţi şi interlopi! Numai dacă ne gîndim la decapanta Koveşi, „paraditul” Portocală şi torţionarul Lazăr! Cît despre o parte a poliţiei şi procuraturii, acestea funcţionează fuga marş numai după ce moare cineva! Un fuga marş regizat! Mult mai bine funcţionează în fabricarea dosarelor false!

Cîte orori în ţară! Ce clovnerie! Cîtă „nostimadă”! Ce ipocrizie! Şi ce penibil că nimic nu se schimbă, nimic nu se transformă în mintea diabolică a interlopilor care conduc ţara, ci Donald Trump Cruella Klaus Donald Ducktotul se repetă! Poate începem să pricepem, după cazul „Sorina” şi după cumplitul caz „Alexandra”, că „sistemul ăsta nenorocit pe care unii oameni manipulaţi îl apără e un sistem criminal –  Sistemul ucide!”, scrie deputatul Liviu Pleşoianu, cel care a insistat, în van, pentru o anchetă complexă asupra „sistemului”. Sistemul a ucis şi va mai ucide la comandă pentru fotolii, putere şi bani. Ce viitor ar putea avea o Românie dezbinată, ajunsă la mîna interlopilor interni şi externi şi a unui preşedinte, care prin tot ce face luptă împotriva României şi valorilor sale, a unui preşedinte angajat în jocuri străine, un preşedinte care a calomniat demnitatea şi democraţia şubredă a ţării, o Românie care cu greu supravieţuieşte în această eră a dictaturii serviciilor secrete!? Nici măcar alea nu mai sînt ale noastre. Evident, nu ar putea fi, decît o periferie înecată în crime şi corupţie. De aici, de la această teribilă avertizare pe care ne-o adresează circumstanţele lipsei siguranţei naţionale, juridice, sociale, politice, ar trebui să plece trezirea noastră la realitate! De aici ar trebui să plece votul nostru la prezidenţiale! Fără Iohannis şi toţi cei ca el am avea o şansă de ieşire din infern! !

Ce are Iohannis de declarat concret în legătură cu crimele în serie de la Caracal, cu dispariţia a sute, poate mii de copii (numai în 2018, 410 minori au fost daţi dispăruţi), cu privire la atentatul terorist cu gaze toxice de la Colectiv, menit să răstoarne guvernul Ponta, cu privire la reţelele specializate în trafic de carne vie, la abuzurile săvîrşite de procurori, cu privire la acţiunile versiunii actualizate a Anei Pauker, sub numele Koveşi? Dacă primei i se mai spunea şi „Stalin în fustă”, celei de-a doua cum i s-ar putea spune: „Klaus în robă”? Mai degrabă i s-ar potrivi o zeghe pentru partidele de ping-pong cu legile ţării! Cu „celeritate!”. E trist că un personaj precum Koveşi, care a „paradit” atîtea destine, e încă liberă şi neliniştită, ba chiar gratulată de interlopii Europei înstelate! În interesul cui sînt ascunse infracţiunile sale? În interesul preşedintelui, care serveşte interesul păpuşarilor planetari? În interesul păstrării sale la putere? Atunci, e lesne de înţeles cum un individ cu o capacitate intelectuală limitată a ajuns să manipuleze numeroase instituţii şi factori de decizie ai ţării. Mai mult, să-şi bată joc de români, divizîndu-i şi înstigîndu-i! Acest preşedinte asistat-social, pentru că chiria şi toate cheltuielile îi sînt plătite de popor, căruia nu-i plăteşte nimeni datoriile la stat! Chiar şi datoriile electorale tot poporul i le plăteşte!

Tot putregaiul ascuns în carapacea unui verbiaj politic cu specific mafiot, ne livrează, într-o singură parabolă, imaginea unei ţări sfîşiate şi, fără îndoială, sub papuc economic şi militar străin. Pe deasupra, grija aproape violentă, această  grijă a americanilor, care ne-au băgat pe gît scuturi, tancuri, mercenari, împrumuturi, armament, avioane „of the third hand”, vaccinuri cu reacţii inverse, curcubeie L.G.B.T. şi, vezi Doamne, atenţionări anticorupţie, de la ei, din statele unde colcăie corupţia şi criminalii (ucigaşi în masă în şcoli, grădiniţe, magazine) care au subjugat, cu războiul, popoare! Cînd nu vom mai permite acestor acaparatori să ne ţină înjugaţi la căruţele lor atomice? Cînd?

România a cheltuit enorm pe plimbările familiei Iohannis, iar vizita din 20 august la Casa Albă ne va costa mult! Extrem de mult, pentru rezervele energetice din Marea Neagră pe care americanii au pus ochii, usturător pentru punguţa cu doi bani a românului. Pentru că, evident, este şi o vizită electorală! Cu toate că Iohannis a ruinat viitorul copiilor lor, proiohaniştii continuă să creadă în tîrgurile lui sinistre. Tîrguri pentru sisteme anti-Rusia, anti-China, tîrguri de avioane second-thirdd hand, tîrguri pe rezervele noastre naţionale… Întotdeauna americanii au venit să ia pe degeaba, nu să dea. Cel păcălit va fi Iohannis şi odată cu el, poporul român!

Pe fondul unei abordări agresive a Statelor Unite în războiului comercial cu China, Marele Blond îl invită pe Iohannis la un hot-dog şi-i va cere în schimbul promisiunii unui nou mandat, să pună pe fugă concernul chinezesc China General Nuclear Power Corporation, cu care România a semnat un acord preliminar, ce prevede construcţia a două noi reactoare în valoare de cîteva miliarde de dolari, chiar în apropierea Bazei Kogălniceanu, unde există militari americani. Trump dă palme de maestru coloniei România şi, cine să fie Iohannis pentru el, decît prostănacul acela care îi furnizează  2% din P.I.B.-ul României în armament, acela care îi va da gazele din Marea Neagră, sluga lui idioată şi smerită  din estul Europei, care îi va scoate castanele din focul declanşat Chinei şi Rusiei. Ţara cu ponoasele, Trump cu foloasele! Greu pentru Iohannis, aşa că propun patrioţilor să arate compasiune pentru el şi să-i dea cu flit la vot, ca să-l scape de greutăţi. Dacă mai ai o brumă de demnitate, dă-ţi demisia, Iohannis! Apoi n-ai decît să pozezi chiar cu răţoiul Donald sau în compania Cruellei de Vil!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top