Patru comentarii de pe site, prilejuite de textul intitulat Despre două Cărți Negre și doi negaționiști ai Holocaustului, publicat de site la 1 februarie 2011.

 

 

 1. Ion Coja 5 februarie 2011 la 6:00 pm – Editeaza – Raspunde

  Pentru dl SCORILO
  Este neserios din partea noastră dacă le-am reprosa evreilor de azi că evreii de acum 2000 de ani l-au ucis pe Iisus. Evreii care l-au ucis pe Iisus erau siguri că Iisus nu este fiul Domnului. Lor, la toți, li se potrivesc cuvintele Mântuitorului: IARTĂ-I, DOAMNE, CĂCI EI NU ȘTIU CE FAC! Ca creștini ce suntem trebuie să ascultăm de Domnul nostru Iisus și să-i iertăm pe acei evrei, căci n-au știut ce fac. Și punct!
  Alți evrei l-au crezut pe Iisus și acei evrei au fost primii creștini!…
  Nu! Altceva li se reproșează azi evreilor. Si nu tuturor evreilor, exact ca pe vremea lui Iisus! Unii evrei spun că Antonescu a omorît sute de mii de evrei, alți evrei înalță rugăciuni de recunoștință pentru Mareșal!
  Până și azi unii evrei mai susțin că nemții au făcut săpun din bunicii lor sau marochinărie fină din pielea jupuită de pe evrei! Alți evrei tac plini de jenă când aud asemenea nebunii. Tac! Nu se grăbesc să le atragă atenția asupra greșelii pe care o fac evreii sapunarzi! De ce? Pentru că evreii trăiesc într-o mare teroare, au obligații foarte grele de ascultare și supunere! Dacă iese din rând și își spune părerea sa care contravine părerii Kahalului, un evreu riscă foarte mult! În toate domeniile vieții sale! Inclusiv în viața de familie!
  Iar declarația Dvs despre camerele de gazare că sunt cea mai mare rușine din istoria lumii este foarte adevărată! De aceea, când aflați că unii se îndoiesc de existența acelor camere de gazare, ar trebui să fiți bucuros dacă există vreo șansă ca acea mare rușine să fie infirmată! Bucurați-vă, domnule Scorilo! Sunt șanse foarte mari ca acele camere de gazare dă fie o invenție, și deci sa nu fi murit acele sute de mii de oameni într-un mod atât de degradant. Ba chiar sa nu fi murit de fel! Eu, personal, la nivelul meu de informție, cred că acele camere de gazare, inclusiv cuptoarele-crematorii aferente, sunt o invenție, a unor minți înfierbântate sau perverse, a unor nebuni sau escroci, pe care mulți oameni naivi, inclusiv evrei, și de bună credință ca Dv, i-au crezut! Cum a fost posibil să se monteze o asemenea scorneală și să fie crezută, asta este alta poveste, pentru care cineva trebuie să dea socoteală. Dar principalul vinovat este prostia omenească, a celor care au putut crede asemenea enormități fără niciun examen critic! Sunt mai vinovați decât cei care au scris mii de pagini pe acest subiect. Lac să fie, că apar și broaștele! În cazul de față lacul fiind proștii creduli!
  Mai puneți la socoteală și afacerea numită HOLOCAUST!
  În fine, sunt multe de spus. O parte dintre acestea, din partea mea, le gasiti pe acest site, la capitolul intitulat chiar așa, Holocaust. Inclusiv două cărți, ale mele, Holocaust în Romania? și Protocoalele Kogaionului. Veți găsi texte și declarații care neagă Holocaustul din România, ba chiar si pe cel din Germania, semnate de autori evrei. A fost un Holocaust? Se poate să fi fost, dar cu alți autori și cu alta motivație decât cea care circulă pe toate ecranele și prin toate ziarele.
  Dar poate că mă înșel!

 2. Scorilo 4 februarie 2011 la 10:36 pm – Editeaza – Raspunde

  Fabian , nu pot sa cred. Existenta camerelor de gazare in lagarele naziste este un adevar istoric UNANIM RECUNOSCUT ! Cum puteti sa faceti astfel de afirmatii ? Asa compromiteti efortul de a scoate la lumina adevarul ADEVARAT ,facand afirmatii pe care nimeni nu le crede . Stimate domn , tot Universul stie ca au axistata aceste camere de gazare. Aceste lagare au reprezentata o rusine a rasei umane. Desigur ca evreii reprezinta o problema prin comportamentul lor. Consider ca totul li se trage de la de la vina de a-l ” pierde ” pe Mantuitor. Desi nu recunosc , este vina lor.

   

 3. Stelica 2 februarie 2011 la 6:00 pm – Editeaza – Raspunde

  ” Cine a tras in noi , dupa 22 „? Aceasta revista mai bine si-ar schimba numele in 666 . Desigur ca devii incult cind citesti asemenea articole si asemenea reviste , si poti face si hipertensiune cind aceste slugi jigodii continua sa improaste cu noroi totul.

 4. dan 2 februarie 2011 la 5:00 pm – Editeaza – Raspunde

  Este clar ca nu se pot spala de sangele lui Hristos si de blestemul cu care s-au acoperit. Nu pot recunoaste ca au vrut din totdeauna sa supuna lumea prin mijloacele cele mai groaznice si ca Dumnezeu nu poate lasa relele nepedepsite daca nu exista parere de rau. Dumnezeu sa-i ajute sa cunoasca si ei frumusetea dragostei de aproape. Dumnezeu sa ne ajute!

 5. Fabian 2 februarie 2011 la 2:40 pm – Editeaza – Raspunde

  De ce evrei cinstiti ca Filderman sunt ignorati iar puşlamale ca Radu Ioanid, Wiesel, Clej(-ovici), Zigu Ornea sau Tismaneanu (Tisminetki) ori Grunea (Grunberg) sunt pusi in fata??- păi pentru că minciuna e legea lor, iar satana tatal lor (zice Hristos la Ioan 8,44).
  Evreul Radu Ioanid, directorul asociat al muzeului Holocaustului din Washington, vorbea de 400.000 evrei exterminaţi de Antonescu, inclusiv 40.000 la Odesa, inclusiv evreii exterminaţi în lagărele de concentrare originari din Transilvania de Sud (sic!), Moldova şi Muntenia, când se ştie că în România nu au existat lagăre de concentrare şi nici un evreu din România, sub administraţie românească nu a fost trimis în Germania.
  Evreul Norman G. Finkelstein, in Industria Holocaustului, spune despre aşa-zisul holocaust: „rafturi de falsuri care ocupă spaţiu prin toate bibliotecile şi librăriile”.
  Evreul Prof.univ.dr Israel Shahak in cartile lui demonteaza cu dovezi zdrobitoare toata minciuna holocaustului (vezi cartea Povara a trei milenii de istorie si religie iudaica).
  Evreul spalat pe creier Radu Ioanid sa stie ca, printre cei care neagă existenţa camerelor de gazare se numără şi evreul Paul Eassiner care a scris împotriva „minciunilor despre holocaust” afirmând: „camerele de gazare ar fi exemple clasice ale propagandei de război fără nici o bază”. „Camerele de gazare, o poveste de adormit copii”. El spune şi este convins: „camerele de deparazitare pentru păduchi au fost prezentate drept camere de gazare pentru oameni”. Pentru a da credibilitate, Paul Eassiner adaogă: „susţin că nu a existat nici un program central, plan, politică sau ordin din partea guvernului german de a fi exterminaţi evreii”. El nu acceptă declaraţiile „supravieţuitorilor care povestesc despre evrei dintr-a căror piele se confecţionau abajururi şi ale căror trupuri se transformaseră în săpun”. Rămâne totuşi un fapt misterios că în toate arhivele germane răscolite de istorici nu s-a găsit un „ordin de exterminare”, o aşa numită „soluţie finală”. Poate că nici n-a fost dat un astfel de ordin?…
  Istoricul David Irving este primul care s-a pronunţat împotriva holocaustului prezentat de evrei şi a arătat că erau false camerele arătate pentru a fi pentru gazare. Cercetările făcute, analizele experţilor şi martori oculari au dus la concluzia stupefiantă: „Camera de gazare de la Auschwitz e un fals construit de comuniştii polonezi la mult timp după război”.
  Însă, evreul Reby Eisenberg, în loc să caute adevărata motivaţie a manifestărilor antisemite din Germania anilor 1920-1939, preferă să jignească un întreg popor: „Vociferările Partidului Naţional German păreau să ţină de nebunie”, fără să aprecieze că „nebunia” este cauzată de purtarea imposibilă a evreilor. Cu toate că nu s-a găsit un ordin dat de Hitler pentru „soluţia finală” evreii declară cu emfază: „Dimensiunile incredibile ale Soluţiei Finale a lui Hitler sunt bine cunoscute astăzi”.
  Alain Besanson în cartea „Nenorocirea secolului”, tradusă de Mona Antohi şi publicată la editura Humanitas în anul 1999, dă un răspuns: „E greu să pui în comparaţie cele 85 de milioane de victime ale comunismului cu cele şase milioane de victime ale nazismului”. Oricât de vinovată ar fi armata germană, este o culme a absurdităţii să spui că S.S-german a găsit „metode de producţie a săpunului şi de prelucrare a pielii omeneşti în scopuri industriale”. Aceste enormităţi au fost luate în serios de rabini. În Israel s-au făcut ritualuri funerare pentru calupuri de săpun presupuse a fi rămăşiţele pământeşti ale unor evrei. Săpunurile au fost înmormântate după un ritual evreiesc solemn. Oare ce zic acum rabinii, după ce s-a constatat că acele calupuri de săpun nu reprezentau rămăşiţele pământeşti ale unor oameni?… A răspuns acelasi Radu Ioanid, directorul Registrului Supravieţuitorilor holocaustului de la Muzeul Memorial al Holocaustului S.U.A: „Nu încape nici o îndoială că au fost păcăliţi”.
  Dacă totul a fost minciună, pentru rabini contează mai puţin, căci prin povestea holocaustului ei au realizat 2 lucruri foarte importante:
  1). Instaurarea statului Israel, la trei ani de la înfrângerea Germaniei şi
  2). „Industria holocaustului” care generează zeci de miliarde de dolari.

  Să ne reamintim la noi de revista „Dilema” care in 1998 „demitiza” nerusinat pe Eminescu sub auspiciile unui asa-zis ucenic al lui Noica – ministru de externe pe atunci!! – si la ordinele unor evrei ca Zigu Ornea (1930-2001).
  NIMIC NOU SUB SOARE! – Ce se scrie in revista „22” e un alt gunoi menajer care trebuie aruncat, pt că nu e bun nici reciclat nici refolosit.