Irina de hohenzollern

Irina Walkers a pledat, miercuri, vinovat în dosarul privind participarea la o reţea de lupte de cocoşi în statul american Oregon, relatează postul de televiziune Fox News în pagina electronică. Irina şi soţul ei, John, au acceptat o înţelegere prin care Guvernul renunţă la acuzaţiile de utilizare a cocoşilor în lupte şi de conspiraţie în vederea încălcării legii cu privire la bunăstarea animalelor. Sentinţa va fi pronunţată pe data de 22 octombrie. Guvernul intenţionează să ceară o perioadă de probă şi confiscarea sumei de 200.000 de dolari. Soţii Walkers au fost arestaţi după ce autorităţile au anunţat că ei au organizat cel puţin 10 lupte de cocoşi în perioada aprilie 2012 – aprilie 2013 la ferma lor din Irrigon, la est de Portland.

Cocoşii aveau ataşate cuţite de picioare, iar spectatorilor li se cereau bani pentru intrare şi li se vindea mîncare şi băutură, potrivit rechizitoriului. Procurorii au afirmat că soţii Walkers au impus spectatorilor o taxă de 20 de dolari pentru a vedea luptele de cocoşi, iar numărul total de spectatori pe zi depăşea 100. Cuplul cîştiga bani, de asemenea, din vînzările de alcool. Irina Walker este cea de-a treia fiică a fostului rege al României, Mihai de Hohenzollern.

http://www.ziartricolorul.ro/irina-de-hohenzollern-il-face-de-ris-pe-ta-su/

http://adevarul.ro/cultura/istorie/imagini-document-executia-maresalului-ion-victor-antonescu-1-iunie-1946-8_511ca340344a7821183b4d5b/index.html