Ne vaccinează ăștia, dar care este scopul?

2020-12-29T10:30:44+02:0029 decembrie 2020|Amestecate|

3 Comments

 1. nicu pîrîu 6 ianuarie 2021 la 5:36 am - Raspunde

  Da, vaccinul asta de la Oncogen, bazat pe celuie T, ne modifică genetic?
  Alo, Rafila, Streinu-Cercel,şamd.
  Trebuie întrebaţi speşialiştii!

  Că dacă da, mai bine pfizer sau moderna.
  Sau cel mai bine Astra-Zeneca care este clasic, nu cu ARN mesager.
  Dar, după Astra-Zeneca, vom cam sta la coadă! GB şi acele state în care regina este şef de stat.

 2. Mark 2 ianuarie 2021 la 9:48 am - Raspunde

  Incerc din nou sa evidentiez ca exista cel putin 2 institutii la nivel national care SUNT OBLIGATE sa se pronunte in legatura cu oportunitatea si legalitatea vaccinului care se administreaza incepand din 24 decembrie 2020 in Romania. Ma refer la
  1. Agentia Nationala a Medicamentului care pe baza documentatiei si analizelor proprii AUTORIZEAZA sau NU punerea pe piata si distributia oricarui medicament (inclusiv vaccin) pe teritoriul tarii;

  2. Institutul National de Virusologie

  Pe langa acestea ar trebui sa se pronunte multe alte institutii si personalitati cu competente si responsabilitati in sanatate publica.Dupa cum se vede marea majoritate a celor cu experienta in acest domeniu sunt redusi la tacere, in schimb apar o serie de latrai platiti si propulsati ca pe vremea proletcultismului cand sefi ai institutiilor de baza erau numiti oameni fara calificare sau cu diplome obtinute in „regim de urgenta” la universitatile muncitoresti.
  Mi-am adus aminte acum de directorul Institutului de Fizica Bucuresti care avea sediul pe Calea Victoriei in perioada 1970.Acesta nu avea nici liceul absolvit.Dar de d-na academician Elena Ceausescu isi mai aminteste cineva?
  Astfel istoria se repeta si se falsifica intr-o veselie.
  Am auzit o serie de astfel de latrai care o „infierau cu patima” pe dna dr. Monica Pop care a avut curajul sa exprime un pct de vedere profesional.Unde sunt ceilalti adevarati profesionisti? S-au ascuns sa nu-si piarda pozitiile sau li s-a interzis accesul in public?
  Astept raspunsuri la aceste provocari.
  Ce zici d-l Alex? Ai sa fii f surprins cand vei afla ca suntem de aceeasi etnie.

 3. gmbplay 30 decembrie 2020 la 2:13 pm - Raspunde

  Becali , nastase , i nicolae , d voiculescu-varanul , tiriac , niro-niro si alti imbogatiti lugumbri ai zilelor noastre nu pot pune ei 2 mil. de euro din care vor cistiga MILIARDE ?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top