Război civil în SUA? „Albii din America își vor drepturile înapoi, armata este de partea lui Trump, și din câte știu și poliția. ”
No issue detected

surena11 hours ago
icannen@yahoo.com86.122.235.13
Văd că toată lumea moare de grija Americii, dar în America poliția e poliție, armata e armată iar negrii sunt ținuți la respect plus că în următorii 10 ani nu modifică foarte mult demografia. În schimb la noi situația cu țiganii a scăpat de sub control, cam de mult timp iar în 10 ani o să ajungă cam jumătate din populație. Dacă în SUA sunt destul de mulți negrii care își respectă țară, lucrează, plătesc impozite și nu au probleme cu albii la noi țiganii fie sunt asistați sociali, fie evazioniști, fie delincvenți. Problema țigănească e o realitate care datează de la dezrobirea lor, vorbim de o minoritate pe care nu am reușit să o integram, educam și să-i facem români, avem un corp străin pe care politicienii îl manevrează la alegeri (pot decide alegerile în multe localități) și de care nu suntem interesați. Trist este că sub umbrela drepturilor omului nu putem să facem multe lucruri. Este interesant subiectul cum ajung minoritățile (că sunt sexuale, religioase, etnice) să exploateze majoritățile, să le discrimineze și la o adică tot ele să invoce drepturile omului. Asistăm la degringolada unor națiuni mari (SUA,
M. B) a UE sub povara impunerii cu forța a multiculturalismului și încăpățânarii tâmpite de a distruge liantul acestor țări, respectiv creștinismul. Aceste țări au fost creștine, civilizația lor (ma rog cultura, că să nu se supere minoritatile) are la baza creștinismul fără el aceste state dispar sub povara ignoranței, dezradacinarii, pierderii identității și cel mai tragic a pierderii legăturii cu strămoșii.
Deși, nu agreez propunerea d-lui prof. Coja, privind modificarea sistemului de vot, s-ar părea că oferă soluția că această etnie primitivă, necivilizata (s-au scremut și europenii și vedem că și americanii obișnuiți cu tot felul de etnii, nații și populații au probleme cu țiganii români) să nu mai decidă cum și cui își vinde votul la nivel intern, la nivel extern să trimitem la Bruxelles niște reprezentanți adevărați ai poporului român și nu marionete.